BulgarianSS Публикувано Декември 28, 2014 Публикувано Декември 28, 2014 (редактирано) Имам една приятелка с въведен подобен измислен Mail - ще се видя с нея на нова година и ще кача шотове - напълно възможно си е Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Декември 28, 2014 от BulgarianSS Цитирай
kawabiker Публикувано Декември 28, 2014 Публикувано Декември 28, 2014 (редактирано) Чакам с нетърпение да ги видя как е включен finda и т.н. edit: Единствения начин да ползваш dummy мейл за акаунт е да си въвел rescue mail на който се изпраща също линк за потвърждение, което пак ни връща до Не искам да задълбавам, но НЯМА как да се случи да активираш акаунта без линк на мейла който си дал, т.е. при всички положения някъде са ти пратили линк който да кликнеш и няма сила на земята която да го направи без тези стъпки ! По скоро ти бъркаш по някакъв начин или имейла който ползваш всъщност не е невалиден ... Редактирано Декември 28, 2014 от kawabiker 1 Цитирай
kawabiker Публикувано Януари 2, 2015 Публикувано Януари 2, 2015 (редактирано) Имам една приятелка с въведен подобен измислен Mail - ще се видя с нея на нова година и ще кача шотове - напълно възможно си е Sent from my iPhone using Tapatalk Тука едни шотове щеше да има и доказателство за наличие на таласъми Редактирано Януари 2, 2015 от kawabiker 1 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Януари 2, 2015 Публикувано Януари 2, 2015 Забравих - прасето ме напи Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
kawabiker Публикувано Януари 2, 2015 Публикувано Януари 2, 2015 Ееее имах си аз да е друго нещо , това ли е собственика на тела Цитирай
marti_1997 Публикувано Май 18, 2015 Публикувано Май 18, 2015 Не исках да правя нова тема.Искам да си вляза в айклауда и ми дава грешка максималния брой пробвания за влизане е минат :/ ...Как да си го оправя :/ ? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.