Alxx® Публикувано Януари 9, 2014 Публикувано Януари 9, 2014 Триеш новия, преименуваш стария и т.н... Цитирай
plam4e Публикувано Януари 9, 2014 Публикувано Януари 9, 2014 Не става Alxx...изтрих го, преименувах стария...и ефекта е същия. Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 9, 2014 Публикувано Януари 9, 2014 Трий све? Ако са ти множко сорсовете, отиди в менаджмента и скрий пакетите които не те интересуват. Цитирай
plam4e Публикувано Януари 9, 2014 Публикувано Януари 9, 2014 Изтрих файла, но отново нулев резултат! Като влезна в мениджмънта виждам само репотата и нищо повече...нито пакети, нито дявол...само празни страници. Дори и това, което съм инсталирал от Cydia не се вижда! А от мнооого време не съм инсталирал нищо, просто влизам да погледна какво е излязло и дали има някакъв ъпдейт на нещо... и просто днес ей така от нищото стана. Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 9, 2014 Публикувано Януари 9, 2014 Трий го пак, а също и var/lib/apt - списъчето вътре, рестарт и пробваш. Цитирай
plam4e Публикувано Януари 9, 2014 Публикувано Януари 9, 2014 Не става и не става Alxx...милион пъти трих и все същото дърво. Цитирай
child Публикувано Януари 9, 2014 Публикувано Януари 9, 2014 (редактирано) И при мен го имаше този проблем, но го оправих като просто изтрих едно репо. Не се шашкайте като видите празните страници, просто влезте при репата, изтрийте последното което сте добавили, след това на началната на cydia кликнете на reload и всичко си излиза отново. Не съм 100% сигурен, но мисля, че максимумът е 10 репа и на следващото добавено излизат тези съобщения в cydia. Редактирано Януари 10, 2014 от child 1 Цитирай
radkov77 Публикувано Януари 10, 2014 Публикувано Януари 10, 2014 И при мен се получи същото и в Сидия имаше само началната страница ,а другите бяха празни!Оправих се с рестор. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
tozarat Публикувано Януари 10, 2014 Публикувано Януари 10, 2014 Вместо да триете ръчно що не пробвате с ilexrat. А относно броя репота не съм съгласен. От значение е броя пакети в него. Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 10, 2014 Публикувано Януари 10, 2014 Не врат ами шия http://www.idownloadblog.com/2013/03/05/cydia-wow-you-exceeded-number-packages-apt-capable/ 1 Цитирай
tozarat Публикувано Януари 10, 2014 Публикувано Януари 10, 2014 (редактирано) Може да е шия ама ако добавиш insanelyi пък изтриеш bgiphone няма да се получи. За това нека бъдем точни в съветите си. Редактирано Януари 10, 2014 от tozarat Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 10, 2014 Публикувано Януари 10, 2014 Ще бъда максимално точен: ами, не си осирайте телефоните с всякаква тиня и няма да имате грижи. 3 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Януари 11, 2014 Публикувано Януари 11, 2014 Последните 5 дни не съм добавял никакво репо, но изведнъж и при мен се появи проблема. Доста от пакетите съм ги скрил, за да зарежда по-бързо. Изтрих статус файла, направих рестарт и същата работа. Sent from my iBrain using iFingers. Цитирай
tozarat Публикувано Януари 11, 2014 Публикувано Януари 11, 2014 (редактирано) Ей сега и при мен се прецака без да съм пипал нищо. Не е нужно да триете или преименувате никакви фаилове. Почнах да трия репота и на третото стана. Ps: Проблема не се случва за сефте та да му се чудите. Редактирано Януари 11, 2014 от tozarat Цитирай
Grievous Публикувано Януари 11, 2014 Автор Публикувано Януари 11, 2014 Аз съм така и нямам грижи. Защо ви са толкова репа, когато 1-2 по-стойностни вършат работа? Не инсталирам кракнати от Cydia, а само такива от AppStore за тест. 4 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Януари 11, 2014 Публикувано Януари 11, 2014 Слушайте Alxx-всички проблеми идват от глупостите,които слагате. Аз си карам със следните репота и проблеми си нямам: 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 11, 2014 Публикувано Януари 11, 2014 Аз съм с два пъти повече репа и нямам ядове На крив х*й... Цитирай
BulgarianSS Публикувано Януари 11, 2014 Публикувано Януари 11, 2014 Shaman-e,с една разлика - ти знаеш какво правиш Цитирай
cezare Публикувано Януари 11, 2014 Публикувано Януари 11, 2014 (редактирано) Аз съм така с над 25 туийка и грижи нямам.... Редактирано Януари 11, 2014 от cezare Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 11, 2014 Публикувано Януари 11, 2014 Ванка, Пламен беше точно с твоите + един китаец и зацикли. Не от китаеца, между другото. Цитирай
tozarat Публикувано Януари 11, 2014 Публикувано Януари 11, 2014 От доста време ползвам iphone и следя този форум ама понякога страшно се изнервям като дъвчем едно и също. Много лаф а нищо съществено не казвате. Може да имате инсталирани 50 репота с по 10 туика и да няма проблем. Може да сте добавили само 4ри от сорта на sinful или insanelyi и да превишите броя пакети. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Януари 11, 2014 Публикувано Януари 11, 2014 Имах 11 репота, същите като на BulgarianSS + още няколко. Махнах 1 (ZodTT & MacCiti - едно от default-ските на cydia) и проблемът се оправи, така че няма значение кое репо ще се махне и проблемът не идва от допълнително добавените. На предишни версии на iOS като съм джейлвал никога не го е имало този проблем, а тогава слагах много повече боклучави добавки, отколкото сега. Някак си да ми кажете (индиректно) "пълниш си телефона с глупости и имаш много репота" не отговаря много на истината и не е никакво решение, не мислите ли? Явно не са дооправени нещата в сидия (в частност репотата) до този момент и това е напълно нормално. Ще се появи някакъв фикс или ъпдейт и дотогава това е положението. Цитирай
tozarat Публикувано Януари 11, 2014 Публикувано Януари 11, 2014 (редактирано) Не виждам голям смисъл стафа да обяснява и отговаря при това положение хихи Редактирано Януари 11, 2014 от tozarat Цитирай
BulgarianSS Публикувано Януари 11, 2014 Публикувано Януари 11, 2014 Ванка, Пламен беше точно с твоите + един китаец и зацикли. Не от китаеца, между другото. Явно има нещо бъгаво в цялата работа-ще чакам да се скапе и при мен за да мога да го проумея. Цитирай
plam4e Публикувано Януари 11, 2014 Публикувано Януари 11, 2014 Ванка, Пламен беше точно с твоите + един китаец и зацикли. Не от китаеца, между другото. Китаеца е Tui-Find, но не беше от него мисля и аз...но вчера го разкарах да ми е мирна главата Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.