gnoma80 Публикувано Януари 12, 2014 Публикувано Януари 12, 2014 И при мен се получи проблема при условие,че не бях слагал никакви репа от доста време. Общо ми бяха 17 с тези които са си в сидия. Днеска влизах и нямаше проблем, а одеве и при мен същия дерт. Махнах едно китайско репо - apt.178.com и се оправи веднага. Разбрах че дерта не е от китаеца, а от общия брой на пакетите в репата. Цитирай
tozarat Публикувано Януари 12, 2014 Публикувано Януари 12, 2014 Ами ти и да не си слагал нищо хората ги обновяват тия репота броя пакети в тях се променя. Цитирай
Pe6o666 Публикувано Януари 13, 2014 Публикувано Януари 13, 2014 На един iPad не зареждаше репото на бигбос. Затрих го и не мога да го инстална пак... Нещо? пп. качих го, ама пак грешки дава и не го зарежда. На телефоните няма проблеми... ппп. готово. Просто изтрих биг бос, после файловете му в /var/lib/apt/lists, реинстал и бам...бачка 4 Цитирай
Grievous Публикувано Януари 20, 2014 Автор Публикувано Януари 20, 2014 Някой добавял ли е репото rpetri.ch/repo и безопасно ли е да се инсталират ъпдейтите на Activator и Flipswitch от него? 1 Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Януари 20, 2014 Публикувано Януари 20, 2014 Даваи смело,всичко си бачка 1 Цитирай
tozarat Публикувано Януари 21, 2014 Публикувано Януари 21, 2014 Не е нормално сидия да ми дава грешка при положение че освен оригиналните репота останах само с xsellize и insanelui. Според мен има нещо сбъркано тука но не вярвам проблема да е в нас. Дано го оправят Цитирай
JVV Публикувано Януари 21, 2014 Публикувано Януари 21, 2014 Като пусна Cydia за първи път цъкна ли че си девелопър дда ти свали де що има като пакет? Цитирай
R32 Публикувано Януари 21, 2014 Публикувано Януари 21, 2014 Колеги имам проблем и се нуждая от малко помощ.Weather и calculator apps ми крашват.Фикса с триенето на двата файла неработи.след джайла тоя фикс работи и сафарито,майл и др. си проработиха,но сега само weater i calculatora спряха да работят)Идея как да го фиксна?? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
tozarat Публикувано Януари 21, 2014 Публикувано Януари 21, 2014 Колега не джейлвам за сефте и да цъкнах на девелопър както винаги. Цитирай
uomoto Публикувано Януари 21, 2014 Публикувано Януари 21, 2014 Спрете вече да се оплаквате по този проблем! Ще го оправят. Не е проблема в нас, разберете го вече. Когато получите тази грешка, влизате във /var/lib/apt/lists и триете някои файлчета(при всеки е различно!). А по горния случай не е за тази тема! Като не може да се оправи се прави рестор. Цитирай
R32 Публикувано Януари 21, 2014 Публикувано Януари 21, 2014 Точно за тая тема е си мисля.Проблема идва от сидия(по точно от джейла) Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
gogi6 Публикувано Януари 21, 2014 Публикувано Януари 21, 2014 Колеги имам проблем и се нуждая от малко помощ.Weather и calculator apps ми крашват.Фикса с триенето на двата файла неработи.след джайла тоя фикс работи и сафарито,майл и др. си проработиха,но сега само weater i calculatora спряха да работят)Идея как да го фиксна??Sent from my iPhone using Tapatalk Махаш AppSync и afc2add като респрингваш след всяко действие!Чак тогава триеш двата файла!Като се фиксне проблема, ги слагаш отново! Sent from my iPhone using Tapatalk Точно за тая тема е си мисля.Проблема идва от сидия(по точно от джейла)Sent from my iPhone using Tapatalk Проблемите идват най-вече от AppSync!Ако го нямаш,едва ли ще имаш ядове Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
R32 Публикувано Януари 21, 2014 Публикувано Януари 21, 2014 Този вариант съм го пробвал поне 3-ти и небацаЕдиния файл,който завършва на ...54.csstore даже ми липсва Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
gogi6 Публикувано Януари 21, 2014 Публикувано Януари 21, 2014 Siri отваря ли ти с гласови команди приложения? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
JVV Публикувано Януари 21, 2014 Публикувано Януари 21, 2014 Колега не джейлвам за сефте и да цъкнах на девелопър както винаги. Ти може и да не джейлваш за сефте и да си мноо печен, ама за сефте има 40К пакета в default repsitories na Cydia и като добавиш 1-2 и минават 65535. 1 Цитирай
R32 Публикувано Януари 21, 2014 Публикувано Януари 21, 2014 Siri работи.Даже ми показа времето във София. Sent from my iPad using Tapatalk Цитирай
gogi6 Публикувано Януари 21, 2014 Публикувано Януари 21, 2014 То работи,но отваря ли ти приложенията с команди..."open Facebok" примерно! Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
R32 Публикувано Януари 21, 2014 Публикувано Януари 21, 2014 Да отваря си без грижи. Sent from my iPad using Tapatalk Цитирай
simba4 Публикувано Януари 21, 2014 Публикувано Януари 21, 2014 На мен не и сега таман решавам проблема Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Цитирай
tozarat Публикувано Януари 22, 2014 Публикувано Януари 22, 2014 Е сега пък сидия въобще не се отваря. Цитирай
gogi6 Публикувано Януари 22, 2014 Публикувано Януари 22, 2014 Бъгаво е нещо сигурно...,но аз нямам грижи! Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
tozarat Публикувано Януари 22, 2014 Публикувано Януари 22, 2014 Много странно на 3g зарежда на wifi не ще. Другите приложения работят на wifi Някой с такъв проблем ? Цитирай
JVV Публикувано Януари 22, 2014 Публикувано Януари 22, 2014 Това вероятно не е проблем със Cydia, а с интернет доставчика ти. Цитирай
tozarat Публикувано Януари 22, 2014 Публикувано Януари 22, 2014 Току що пробвах на друго wifi не се зарежда началната страница а пакетите се зареждат. Тази сутрин проблема си беше налице без да инсталирвам нищо. http://cydia.saurik.com/ През лаптопа този линк също не се зарежда. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.