Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Springtomize 3 (iOS 7 & 8 & 9)

Recommended Posts

Публикувано

Днес, Filippo Bigarella пусна популярния туик Springtomize 3, който ви позволява да променяте безброй елементи на вашето устройство. Това му е отнело известно време, за да постигне актуализацията за iOS 7, но като се има предвид подобренията, които са направени, чакането си е струвало.

Springtomize 3 1.3.0-3

Свали

Трябва да имате инсталирани Cydia Substrate, PreferenceLoader и RocketBootstrap.

4e1380fd92e79cff.jpg35b32298e9eeacd9.jpg

Springtomize се появява за първи път, когато джейлбрейка за iOS 4 е станал възможен, и досега е претърпял доста актуализации.

Ако сте закупили Springtomize 2 в рамките на последните два месеца , Springtomize 3 е безплатен ъпгрейд, докато тези, които са го направили извън двумесечния период ще трябва да заплатят цена от $1,99. Всички нови клиенти, могат да закупят Springtomize 3 за $2.99.

Включени раздели в Springtomize 3:

* Animations

* App Slide

* Control Center

* Dock

* Folders

* Icons

* Lock Screen

* Pages

* Status Bar

f58cdf522719caf7.jpg9a1cd05d024fea6d.jpg

Видео:

Публикувано

Това с двата месеца не е вярно!Поредния п...л!

Публикувано

Вярно е. При теб на шота показваше $1.99, при мен беше $2.99. Тоест, прекрачил си двата месеца.

Публикувано

Може;)Аз безплатния ъпгрейд имах предвид!Важното,че е п...л алчен;)

Публикувано

Едва ли :) Springtomize 3 съчетава в себе си доста Tweek-a в едно мисля, че опциите оправдават цената :)

Вместо да инсталирате 5 tweek-a ще инсталирате 1 ;)

Публикувано

То ясно,но при условие,че съм го купил един път?!Въпроса е принципен,не е за 3 кинта!Слагат 2,3 или Pro и хайде плащайте наново!Ако всички си пускат ъпдейтите с ново плащане,къде ще му излезе края?

Публикувано

Уж си заслужаваше цената?!

Публикувано

Аз си го купх, но все пак това е форум и има хора които нямат възможност да го купят. Уви форумите са направени за да се споделя :)

• 5 месеца по-късно...
Публикувано (редактирано)

При мен и на 7.1.2 след чист рестор и джейл продължава да не маха батерията от статус бара. Първо сложих това за да отпадне конфликт с други приложения. Платена е, но не съм толкова в час с английския да пиша на разработчика.

Edit: има ъпдейт и вече ми махна батерията.

Редактирано от turieca
Публикувано

Туийкът има един недостатък на iPad - не поддържа динамичен layout. Т.е. като се зададат повече редове/колони на спрингборда, броят им остава същият в портретен и лендскейп режим. Фабричното за iOS е + 1 колона в лендскейп. Това води до отвратителни празни полета м/у редовете и много трудно нагласяване, докато се получи нещо, което горе-долу да става.. Ще пиша и на разработчиците, а дотогава ще ползвам iconoclasm 5x6x5 layout макар и там нещата да не са идеални.

• 4 месеца по-късно...
Публикувано

Има си бъгове още. След известно време ползване, се налага респринг, за да се опреснят настройките, които си направил.

Публикувано

След ден ползване увиснах на черен екран, при условие, че съм барал само док-а и кериър-а. 'Айде вън...

Публикувано

Биопротект не ти ли бави, ако напускаш повечко неща от спрингтомайз?

Публикувано

При мен не, бачка си нормално.

Публикувано

Аллес нормалес, ама аз не го омазвам много със спрингомайза, ползвам го да скрия разни неща, които ме дразнят.

Публикувано
Линк към излекувана версия 1.3.0-3. Може и от репото на insanelyi.
  • 2 седмици по-късно...
Публикувано

Springtomize 3 1.3.0-4

What's new:

* iOS 8.1.1 support

• 7 месеца по-късно...
Публикувано

Springtomize 3 излезе официално за 8.3/8.4.

• 4 месеца по-късно...
Публикувано

Вече и за IOS 9;)

Публикувано

Жив да не бях. :D

Публикувано

Супер:)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...