Премини към съдържанието

Проблем след монтиране на SSD


ivaivalito
 Сподели

Recommended Posts

Здравейте

СКоро си сложих SSD инсталнах си всичко направих си бакъп всичко мина добре ,но днес забелязах ,че реално ми се "губят" GB finder показва че имам свободни 160ГБ а една програма показва само 54ГБ .Реално и аз мисля ,че са 54 защото искам да сложа 110ГБ папки със снимки и ми казва ,че няма място .Къде може да е проблема ?

https://www.dropbox.... 8.10.22 PM.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да не би да имаш unalocated space или втори partition на диска? Чрез disk utility можеш да провериш:

5b1f4f7a6470d008.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

НАмерих къде е проблема ,оказа се че имам 150ГБ бак ъп.Изключих и пак включих тайм машината и се махнаха. Много интересно хахах

Редактирано от arm11
Не копирай каквото си написал в друг форум.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Сподели

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
×
×
  • Добави ново...