DreamcatcheR Публикувано Юни 5, 2014 Публикувано Юни 5, 2014 Уф, нали се сещате какво ще се говори на следващата презентация.. "Трябваше ни мястото и затова махнахме 3.5 мм жака.. Но направихме специално за вас един чисто нов стандарт, за който може да си купите some seriously overpriced Beats headphones". 4 Цитирай
iPhoneman Публикувано Юни 5, 2014 Публикувано Юни 5, 2014 За слушалки през лайтинг конектора ? И да и не, знам ли, но много ме съмнява е така за спорта да сменят жака с лайтинг. Вероятно ще намерят за претекст някакъв "нов" супер як звук, който разбира се е невъзможно да излезе от 3,5 жак, както е и на практика. Може би вероятно ще използват "част" от телефонът за подхранване на звук или за изчистване на шумът, както примерно тапите на Bose. Цитирай
Asen_77 Публикувано Юни 5, 2014 Публикувано Юни 5, 2014 Или просто новия iPhone ще бъде още по-тънък и 3,5 мм конектор вече ще пречи на дебелината и дизайна на телефона 2 Цитирай
dedil Публикувано Юни 5, 2014 Публикувано Юни 5, 2014 ... или няма да има нужда от "твърда връзка", Bluetooth, WiFi или знам ли още какво Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Юни 5, 2014 Публикувано Юни 5, 2014 (редактирано) Bluetooth харчи ток. И има леки прекъсвания от време на време, особено при смяна на траковете. Удобно е, но не е перфектно. А и блутуут слушалки може да се ползват и в момента Редактирано Юни 5, 2014 от DreamcatcheR 1 Цитирай
N1k0lA Публикувано Юни 5, 2014 Публикувано Юни 5, 2014 Блутуут е удобно до сега не съм имал никакви накъсвания при airplay,освен ако не се отдалеча доста от лаптопа.Той е с 3.0.Ако 4.0 с 2.0 може и да има.Иначе ток харчи доста.Но жакът задължително трябва да си е там,все ще потрябва. Цитирай
baronbg Публикувано Юни 5, 2014 Публикувано Юни 5, 2014 OFF. Аз си предпочитам с 2 дупки. В тоя ред на мисли, знаете ли каква е разликата между мъжката и женската "дупка" Мъжката е анус, женската - бонус. 4 Цитирай
kal1ch Публикувано Юни 5, 2014 Публикувано Юни 5, 2014 Мисля, че слушалки Apple Beats с Lightning се връзват доста добре със слуха, че следващата версия на iTunes ще поддържа HD Audio, което ще се продава в iTunes Store. http://www.macrumors...ones-lightning/ Ако пуснат тапи ги купувам веднага. 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 5, 2014 Публикувано Юни 5, 2014 Не е само бизнесът с Бийтс. Звук към външен усилвател, изкаран в дигитален формат и постобработка в друго, по - качествено устройство си е оферта при озвучаване у дома/колата/партито. И без това в момента има такъв софтуер за миксиране, че диджеите може би ги спира само качеството на звука, иначе отдавна да са се метнали на айпад/айфон. Правил съм парти с iPhone-и през мастермиксер, заредени с Traktor Dj и dJay2 и става чудно, но звукът куца малко. 2 Цитирай
iPhoneman Публикувано Август 1, 2014 Публикувано Август 1, 2014 (редактирано) http://www.apple.com/welcome-beats/ След одобряване на покупката от службите в САЩ, Beats вече официално е част от Apple Inc. Магазинът в сайта на beatsbydre е затворен и се купува само в Apple Store. Редактирано Август 1, 2014 от iPhoneman 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.