mupo Публикувано Май 29, 2009 Публикувано Май 29, 2009 За направата на маршрут ти е нужен интернет, независимо, че си качил карта и ползваш xGPS в Offline режим. Цитирай
nelko5km Публикувано Май 29, 2009 Публикувано Май 29, 2009 Добре тогава има ли някаква програма която да ми прави маршрут по GPS-a? Защото в тази смисъл няма. Цитирай
chayanne Публикувано Май 29, 2009 Публикувано Май 29, 2009 Интернета ти е необходим само за задаването на маршрута. След това не. GPS-а те навигира по зададения вече маршрут. Цитирай
HellDemolisheR Публикувано Юни 3, 2009 Публикувано Юни 3, 2009 Аз имам един въпрос аз съм с айфон 2G и доколкото разбирам тази програмка ми върши същата работа като OfflineMaps, та въпроса ми е коя е по добра и ако си сваля от мениджъра на тази програмка карти мога ли да ги използвам в OfflineMaps ? Надявам се не съм много нахален :eek: Цитирай
NBT Публикувано Юни 3, 2009 Публикувано Юни 3, 2009 Аз имам един въпрос аз съм с айфон 2G и доколкото разбирам тази програмка ми върши същата работа като OfflineMaps, та въпроса ми е коя е по добра и ако си сваля от мениджъра на тази програмка карти мога ли да ги използвам в OfflineMaps ? Надявам се не съм много нахален :eek: Аз съм само с мапс и ми върши добра работа, даже бих казал същата но картата на xGPS е почти х2 по-голяма затова я махнах. И не можеш да ползваш свалената карта от мениджъра с мапс. Цитирай
Lililita Публикувано Юни 4, 2009 Публикувано Юни 4, 2009 И аз имам същия проблем, нещо такова ми излиза и на мен и нищо друго: Помощ? Кажете какво да направя... Цитирай
chayanne Публикувано Юни 4, 2009 Публикувано Юни 4, 2009 Ми ако ти излиза така, значи няма свален съответния зум на картата. "+" или "-" докато се появи образ. Цитирай
HellDemolisheR Публикувано Юни 4, 2009 Публикувано Юни 4, 2009 Може ли да помоля някой ако може да каже откъде да си изтегля тази карта http://appshopper.com/travel/birmingham ... street-map Ще съм много благодарен Цитирай
Lililita Публикувано Юни 6, 2009 Публикувано Юни 6, 2009 На никакъв зуум не се оправя изображението. Седи си на квадратчета. А и мисля, че не чете картата, която качих във въпросната директория... Цитирай
chayanne Публикувано Юни 6, 2009 Публикувано Юни 6, 2009 Качи си по добре iDA. http://bgiphone.com/forum/viewtopic.php?f=18&t=999 Много по-добре е от xGPS, работи и без необходимоста от интернет достъп за направата на маршрут, има гласова навигация на БГ и картите заемат много малко място - на БГ примерно е само 10МБ. Цитирай
puredevotion Публикувано Юни 8, 2009 Публикувано Юни 8, 2009 въпроса ми е дали иска някъкви пари за това или интернет ?! Цитирай
chayanne Публикувано Юни 8, 2009 Публикувано Юни 8, 2009 Кое точно да иска пари и интернет - конкретизирай? Цитирай
puredevotion Публикувано Юни 8, 2009 Публикувано Юни 8, 2009 самата програмка xGPS изобщо изисква ли нещо ? Цитирай
Icco Публикувано Юни 8, 2009 Публикувано Юни 8, 2009 самата програмка xGPS изобщо изисква ли нещо ? Мисля че изискваше да имаш iPhone 3G за да му ползваш гпс-а от там идва и нуждата от интернет за да може да ти изчислява маршрута от там идва лека разлика в месечната ти сметка, но теб това мисля че не те касае, все пак пише в профила ти 2Г ?!?!?! Цитирай
puredevotion Публикувано Юни 9, 2009 Публикувано Юни 9, 2009 значи да разбирам че не става за IPod Touch 2G Цитирай
gettoman Публикувано Юни 9, 2009 Публикувано Юни 9, 2009 здравейте,може ли някой да ми помогне да се сдобия с карта на Кипър благодаря Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 9, 2009 Публикувано Юни 9, 2009 Виж на пета страница а и доста по-напред, johnnybravo е описал прекрасно начина да си направиш сам. Цитирай
gettoman Публикувано Юни 9, 2009 Публикувано Юни 9, 2009 запознал съм се как се прави карта ,но точно с кипър имам проблем -не дава пътища и т.н Цитирай
puredevotion Публикувано Юни 9, 2009 Публикувано Юни 9, 2009 добре де дайте ми някакъ GPS за IPod Touch 2G и да иска само Wi-Fi ? Ако има такъв де Цитирай
mupo Публикувано Юни 9, 2009 Публикувано Юни 9, 2009 GPS-а не е софтуер, а хардуер! При положение, че нямаш вграден чип за GPS в iTouch 2Gen, остава само варианта да си купиш допълнителен модул който се закача за Dock Connector-а на iTouch-а Цитирай
ivorpetkov Публикувано Октомври 1, 2009 Публикувано Октомври 1, 2009 На Win XP Инсталирах си xGPS Manager 1.1.0 Инсталирах си Java Пускам xGPS Manager, отивам на Manage maps, Download map и никаква карта не се вижда нито за Google maps нито за GMaps Terrain. Местя zoom нагоре надолу и нищо. Каква може да е причината? Дали не трябва да сложа карта предварително в My Documents? И ако да как мога да си правя сам такива карти? Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 2, 2009 Автор Публикувано Октомври 2, 2009 Ееее, пич ти направо ни върна в палеозоя. Спомням си, че правих на един приятел част от Гърция, и ако се сетя тази вечер ще пиша. Сещам се само, че много чакане беше. Цитирай
ivorpetkov Публикувано Октомври 2, 2009 Публикувано Октомври 2, 2009 Опитвам се с "нещо" да изпълня следните неща: 1. Да сложа карта от Google maps (или още по-добре подробна на местността - повечето са за Garmin май) 2. Да импортирам GPS трак от някой който е правил преход по дадено място 3. Като отида на мястото да си отворя картата без да има net, да виждам къде съм и да си виждам импортирания трак Дотук имам: Maps, xGPS, GPSMotionX и iGo. Цитирай
cvalio Публикувано Ноември 8, 2009 Публикувано Ноември 8, 2009 Дайте, моля ви, активен линк за карта на България 17х Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.