.murphy. Публикувано Август 6, 2014 Публикувано Август 6, 2014 Здравейте колеги, темата май не е 100% за тоя форум, но не измислих по-подходящ. Въпроса ми е има ли (в София) шоу-рум или търговец, където човек може да си вземе лаптопа и да го ползва.. като лаптоп, сиреч в скута си, седнал. Имам iStyle наблизо, ходих няколко пъти, но техниката им е овързана с разни аларми и може да се гледа на масичката само. А на масичка.. за мен поне лаптопа става десктоп. Сериозно се двоумя между 13 и 15 инчов, който ще се ползва поне 50% от времето в колата, на пейка, някъде си... но не и на масичка. От тая гледна точка веднага се засилвам към 13 инчовия модел но пък... никога не съм работил на по малко от 15'', жена ми има някакво 11'' ултрабуук-че и на него със сигурност не мога да свърша нищо. 13-ката с ретина.. на масата изглежда сравнително добре, по-зле от 15-ката естествено, но ми се иска да го взема и да мога да седна с него че да реша най накрая за мен лично има ли смисъл тоя размер. благодаря предварително Цитирай
baronbg Публикувано Август 6, 2014 Публикувано Август 6, 2014 Ако беше близо, щях да ти предложа да ползваш и пробваш моя. За мен лично, 13 про ретина е перфектен за това което искаш. Затова съм си взел точно този. Виж някой колега с такъв около теб да пробваш. 2 Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Август 6, 2014 Публикувано Август 6, 2014 15" Идва голям,13-ската е твоя модел! 2 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Август 8, 2014 Публикувано Август 8, 2014 Утре-други ден ако имаш път към Гео Милев, пиши едно ЛС. Имам 13-ка ретина. С две думи - удобен е и дисплеят е супер. Но ако няма да ти трябва за едновременно използване на по-тежки програми, 13" air е по-добрият избор от страна на тегло. На размер Air-a е по-тънък в единия си край, но заема повече пространствена площ. Новата генерация е и със супер батерия (10-12 ч., ретината изкарва 4-6). Гледай само да е с 8гб рам.. 2 Цитирай
.murphy. Публикувано Август 12, 2014 Автор Публикувано Август 12, 2014 Благодаря Dreamcatcher за предложението! Извън София съм до към средата на месеца. Междувременно май и аз започнах да клоня към 13 air с 8 gb. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.