inutero Публикувано Август 20, 2014 Публикувано Август 20, 2014 някой да знае добър адблокър за Сафари на Мак, ползвах един, постоянно блокирале не рекламно съдържание, понякога направо цели страници... Цитирай
Alxx® Публикувано Август 20, 2014 Публикувано Август 20, 2014 Това е същия, който го има в раздела с екстенжъните на сафари. Настройва се нивото на филтриране и нямаш грижи. Аз го ползвам откакто имам сафари(още от бозата). Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Август 21, 2014 Публикувано Август 21, 2014 Това е дъ бест. Но нещо напоследък сафари ми вади грешка, че не можел да му инсталира ъпдейт някакъв си.. Не съм се занимавал по-подробно. Цитирай
inutero Публикувано Август 21, 2014 Автор Публикувано Август 21, 2014 пуска рекламите в тубата. Явно си цакат Цитирай
roll2puff Публикувано Август 21, 2014 Публикувано Август 21, 2014 За тубата youtube5 екстенжъна на Vertical Forest и забравяш и за релклами и за флаш изобщо. И да, AdBlock е супер. 2 Цитирай
bboyg Публикувано Август 24, 2014 Публикувано Август 24, 2014 Не знам дали са останали такива, но какво става с клиповете, които нв са обърнати в HTML5, като се спре флаша? Цитирай
roll2puff Публикувано Август 24, 2014 Публикувано Август 24, 2014 Има бутон "use original player", който ти дава възможност да гледаш, без участието на екстенжъна. За 3-4 години от както го ползвам не са ми тръгнали, сигурно около 50 клипчета, предимно ембеднати в други сайтове. Работи и с фейсбук видео. С Vimeo не се разбира, но техния HTML5 плейър е чудесен. И да не пропусна, може да сваляш видеото в .mp4. 2 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.