dedil Публикувано Септември 17, 2014 Автор Публикувано Септември 17, 2014 Попаднах на нещо интересно, което е точно по темата. Много подробно и задълбочено... 3 Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 17, 2014 Публикувано Септември 17, 2014 Но пак си остават сухи приказки. 1 Цитирай
algor Публикувано Септември 29, 2014 Публикувано Септември 29, 2014 Първите собственици на Samsung Galaxy Note 4 се оплакват от изработката Продажбите на Samsung Galaxy Note 4 вече започнаха в Южна Корея в опит на компанията да противодейства на радващия се на голяма популярност iPhone 6 Plus. Някои от първите собственици на устройството обаче не са особено щастливи, тъй като се оказва, че до търговската мрежа са достигнали и дефектни бройки от телефона. Според информация от корейски медии някои потребители се оплакват от прекалено голямо разстояние между металната рамка и предпазващото дисплея стъкло. Разстоянието е толкова голямо, че в него могат да се вмъкнат два листа хартия или една визитка. Засега няма коментар от страна на Samsung, но се надяваме, че става дума за малък брой засегнати телефони и всичко ще бъде наред, когато Galaxy Note 4 достигне и до нашите магазини. http://www.mobilebul...-от-изработката 2 Цитирай
dedil Публикувано Септември 29, 2014 Автор Публикувано Септември 29, 2014 Аз мисля, че това е изключителен дизанерски подход, които е превенция срещу евентуалното загряване на дивайса! Просто, ако се нагрее, и стъкото, и рамката се разширяват и… започват да си пасват! algor, егати хейтъра си 5 Цитирай
dessyteneva Публикувано Септември 29, 2014 Публикувано Септември 29, 2014 (редактирано) Еййй, тая лайсна ще им изяде главата, няма модел от високия клас, който да не е имал проблеми с това... Аз като маниак на тема запазени телефони бях жестоко попарена от всеизвестния дефект при S3, което може би беше и едно от нещата, които ме накараха да мисля за смяна на марката, която ползвам от 14 години... Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Септември 29, 2014 от dessyteneva Цитирай
carrot Публикувано Септември 29, 2014 Публикувано Септември 29, 2014 Тъй като феновете на тази марка производител на прахосмукачки бяха много любезни, показвайки отношението си към измислената афера с огъването на iphone 6, сега мога да ги посъветвам само да вземат по едно чукче и да си напаснат ръчно металната лайсна. Продуктите на Самсунг с метал са несъвместими, факт. 7 Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 29, 2014 Публикувано Септември 29, 2014 И прахосмукачките им не стават, само фучат и 'абят ток. 4 Цитирай
algor Публикувано Септември 30, 2014 Публикувано Септември 30, 2014 Тъй като се интересувам от технологии и съм медиен помияр (това е свързано и с част от работата ми), гледам всичко и навсякъде, без значение марка, операционна система и т.н. Няма как да не остана в пОтрес от хора, правещи ревюта на дадени апарати и използващи следните фрази (ревюто е на Sony Z3|: Извън всичко това ще кажа, че камерата на Sony Xperia Z3 снима доста прилично – ще видите примерните кадри тук. Снимките са с добри цветове и фокус на място, но в някои случаи сякаш софтуерът успява да ги сдъвче и ако решите да приближите в кадъра, ще видите шум. Ако обаче ги разглеждате върху ерана на телефона или просто не зуумвате – резултатът е чуден. За перфектен резултат на камерата си гледайте снимките и видеото само на телефона. Найс, а? Или следното: Прекарах доста време в нощни снимки с Xperia Z3 и резултатите са доста добри от гледна точна на чувствителност на сензора и възможност да видите неща, които дори очите ви не различават в мрака. Тоест ние нищо не виждаме нощем, но камерата на Сони всичко вижда. Тц тц тц... На това пък художествено словосъчетание (касаещо рамката на Z3) останах направо без дъх: Промяната е подобна на тази, която Apple предприе при iPhone 6 спрямо iPhone 5S, а плюсът от нея е, че Xperia Z3 е по-удобен за ползване, ръката го обгръща по-естествено. Z3, дами и господа е далеч по-добър апарат от iPhone 6, защото (видите ли) ръката човешка го обгръщала по-естествено!!! Естественото обгръщане на ръката е основен мотив да изберете този флагман и моля ви, ако има разминаване в описанието и усещането да знаете, че причината е в ръката ви, а не в описанието от колегата с платеното ревю. Няма да давам линк не защото е реклама, а защото този апотеоз на титаничната журналистическа и хай-тек мисъл ще ви обърка представите и ще ви накара да намразите силно iPhone 6. 7 Цитирай
Vancuver Публикувано Октомври 1, 2014 Публикувано Октомври 1, 2014 И къде в цялото ревю видя да пише, че Z3 е по-добър от iPhone 6??? Едно е да не ти харесва стила на писане на даден журналист, друго е да му приписваш твои твърдения. Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 1, 2014 Публикувано Октомври 1, 2014 Ами "по-удобен за ползване" е кажи-речи същото Цитирай
Vancuver Публикувано Октомври 1, 2014 Публикувано Октомври 1, 2014 Кажи-речи, но не и в този контекст... Рамката отново е алуминиева, но вече липсват ръбатите краища и е силно заоблена към страните на телефона. Промяната е подобна на тази, която Apple предприе при iPhone 6 спрямо iPhone 5S, а плюсът от нея е, че Xperia Z3 е по-удобен за ползване, ръката го обгръща по-естествено. Това вероятно е решение, взето на база обратна връзка от Z2, който за мнозина създаваше трудности при работа. За неразбралите - рамката е заоблена, спрямо Z2 и именно спрямо него е по-удобен за ползване. Намесването на iPhone е само за сравнението 5S->6, където е подобен случай със заоблените ръбове. Цитирай
algor Публикувано Октомври 1, 2014 Публикувано Октомври 1, 2014 И къде в цялото ревю видя да пише, че Z3 е по-добър от iPhone 6??? Едно е да не ти харесва стила на писане на даден журналист, друго е да му приписваш твои твърдения. Колега, дай да не влизаме в спорове, защото няма смисъл. Нито съм обвинил някой, нито очаквам някой адвокат на колегата да влиза в дебати с мен. Факт е, че не може да се претендира за професионализъм, а да се пишат жалки сравнения в опита да кажем защо едикойси е по-добър от другия. Да не говорим, че още 10 цитата мога да изкарам тук, но нямам намерение да отегчавам никой (вкл. и теб), та затова дадох само тези. А самия факт, че се хвана само за един цитат да ме опровергаваш, а за другите нищо не каза ми е достатъчно. Цитирай
trader Публикувано Октомври 2, 2014 Публикувано Октомври 2, 2014 (редактирано) http://www.geeky-gadgets.com/speed-test-iphone-6-vs-galaxy-s5-vs-htc-one-m8-02-10-2014/ BMV-то пристига преди Волга-та (ЗМЗ-2424 КГБ догонялка) независимо, че е с по-лоши физически данни ... Редактирано Октомври 2, 2014 от trader 3 Цитирай
dedil Публикувано Октомври 4, 2014 Автор Публикувано Октомври 4, 2014 Печалбата на Samsung Electronics ще продължи да спада и през третото тримесечие на годината, предвиждат анализатори в областта, посочвайки влошеното представяне на корейската компания на основния ѝ пазар на смартфони, както и липсата на обновена продуктова линия. Очаква се най-големият производител на смартфони в света да отчете най-слабата си оперативна печалба от почти 3 години насам, като в последствие ще започне леко възстановяване през четвъртото тримесечие. Samsung трябва да обяви финансовите си резултати за периода между юли и септември около 7 октомври. Анализаторите са на мнение, че периодът на мащабни печалби от бизнеса със смартфони на Samsung е приключил, след като Apple заграбва лъвския пай във високия ценови сегмент на пазара, а китайските производители на евтини устройства като Lenovo и Xiaomi прибират печалбите от ниския ценови сегмент. Ройтерс Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 4, 2014 Публикувано Октомври 4, 2014 HTC, Sony и LG във високия клас са пропуснали "анал-изаторите", както и отличните модели Huawei и Xiaomi в средния(а отскоро и във високия). Сега на цамцунг ще им го върнат тъпкано с техните собствени мръсни номера 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.