peppu Публикувано Февруари 18, 2017 Сподели Публикувано Февруари 18, 2017 Здравейте колеги, искам да питам дали някой има проблем с хоум бутона. Моят от известно време насам започна да пука като го натисна по-рязко, но го прави само при натиск в по-горната част. Не е кой знае какъв проблем, но ме дразни страшно много. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
londongunner Публикувано Февруари 18, 2017 Сподели Публикувано Февруари 18, 2017 Ако е гаранционен ще ти го сменят.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
peppu Публикувано Февруари 18, 2017 Сподели Публикувано Февруари 18, 2017 (редактирано) Плаши ме факта, че заради един бутон ще ми бавят телефона цял месец сигурно. А и не съм сигурен, че заради едното пукане ще ми го сменят. Не съм много наясно, но това въобще дефект ли се води или? Редактирано Февруари 18, 2017 от peppu Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
londongunner Публикувано Февруари 18, 2017 Сподели Публикувано Февруари 18, 2017 Да води се моя го смениха за 20 дни от Теленор .Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.