Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Pangu Untethered Jailbreak за iOS 8.0.x - 8.1

Recommended Posts

Публикувано

При мен за втори път се случва , вече , iphone спира да звъни при входящо повикване има само светлинна индикация, вибрацията и тя изчезва. Първия път го направи миналата неделя точно една седмица след като бях джейлнал , в понеделник го ресторнах наново и нов джейл и днес пак спря да звъни , респрингвах ,ребутвах затварях приложения сменях мелодии какво ли не но не иска да звъни само светлинна индикация , някой имал ли е такъв проблем след джейл на 8.1 ?

Публикувано

Туийкове?

Публикувано

Започнах да ги махам един по един по азбучен ред и трябваше да стигна до iBlacklist ....

Сега вече е ок . Ще им пиша за този проблем, дано вземат мерки ,че една седмица ги чаках да ми прехвърлят лиценза.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Аз разкарах за втори път спрингтомайз. Сложих го повторно след ъпдейта и пак се случи на два пъти да ми е неактивен тачскрийна или телефонът да не ще да локне екрана с копчето. Никак не е добре, при условие, че от субстратски шитни имам само afc, bioprotect и до преди малко спрингтомайз.

Публикувано

И при мен понякога вибрацията изчезва. Имам инсталирани само iFile, WiFi Booster, ProTube & Bridge. Всички си платени.

Публикувано

Няма идеални неща ;) Моите също са редовни - от @arm11 получих подарък лицензите на купища софтуер от сидиа. Истинска полза имам от биопротект.

Публикувано

Съжалявам за тъпия въпрос, но имам следния проблем - отварям с iFunBox-a телефона си (iPhone 5, iOS 8.1) виждам файловата система, но всички файлове на приложения .app ми излизат - 0 байта и не мога да ги отворя. Инсталирал съм Apple File Conduit 2 ... нещо пропускам ли?

Публикувано

Преместени са в Containers - там ги цъкай.

Публикувано

Аха в - /User/Containers/Bundle/Application имаш предвид ? Въй трябва да се ровя упорито - папките не са именувани.

Публикувано

Още не са ъпдейтнали програмките за разчитане на новото местенце. И iFile още страда от това.

Пробвай с iTools - там са по списък и на всеки апп има бутон брауз.

Публикувано

Намерих с упоритост папката която ми трябва и си свърших работата. Благодаря много за информацията ! И ако може още един въпрос - на предния фирмуер имах една програмка която ми казваше кой ме търси - гласово ... iCallAnnounce, не са я упдейтвали още и не работи - някакъв аналог за iOS 8 има ли? Ровя се от няколко часа из нет-а и не намирам нищо ...

Публикувано

Ноу айдиа. Цъкни на пакета Change package settings/On и ще видиш като има нова версия даже и да не си го инсталирал.

Публикувано

В момента съм на 8.1 джейл

гледам че пангу пуска ъпдейти мога ли направо да свържа и да джейл-на (ъпдейтна) вместо да ресторвам

Публикувано

Просто го направи през Cydia.

Публикувано

Да де колега ама не виждам къде?

Публикувано

Apple подписва ли 8.1 още? Евентуално някакъв линк към 8.1 за 5s?

Публикувано

Аз не успях на петица!

Публикувано

Вкарай телефона в рекавъри. Току що ресторнах и джейлбрейкнах една 4S-ка.

Все още се подписва 8.1.

Публикувано

Apple подписва ли 8.1 още? Евентуално някакъв линк към 8.1 за 5s?

http://bgiphone.com/topic/2-всички-налични-оригинални-фирмуери-за-iphone/

Публикувано

Аз цял ден се мъча от работата /с Windows/ да джейлна, но не се получва. Сега пробвах от вкъщи /с Mac/ и пак не става :(

Вкл/чвам на самолетен режим, изключил съм и FindMyiPhone, но не се получва.

Телефона е 5S 8.1

Включвам Pangu след това натискам Jailbreak запова да се пълни лентата и пише 2/6, след това телефона се рестартира и няма нито Сидия, нито Pangu иконки :(. Имате ли някакви идеи ?

Благодаря Ви.

Публикувано

Не, чрез iTunes, че нямах достатъчно място на телефона за ОТА :)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...