londongunner Публикувано Ноември 16, 2014 Публикувано Ноември 16, 2014 При мен за втори път се случва , вече , iphone спира да звъни при входящо повикване има само светлинна индикация, вибрацията и тя изчезва. Първия път го направи миналата неделя точно една седмица след като бях джейлнал , в понеделник го ресторнах наново и нов джейл и днес пак спря да звъни , респрингвах ,ребутвах затварях приложения сменях мелодии какво ли не но не иска да звъни само светлинна индикация , някой имал ли е такъв проблем след джейл на 8.1 ? Цитирай
londongunner Публикувано Ноември 16, 2014 Публикувано Ноември 16, 2014 Започнах да ги махам един по един по азбучен ред и трябваше да стигна до iBlacklist .... Сега вече е ок . Ще им пиша за този проблем, дано вземат мерки ,че една седмица ги чаках да ми прехвърлят лиценза. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 16, 2014 Автор Публикувано Ноември 16, 2014 Аз разкарах за втори път спрингтомайз. Сложих го повторно след ъпдейта и пак се случи на два пъти да ми е неактивен тачскрийна или телефонът да не ще да локне екрана с копчето. Никак не е добре, при условие, че от субстратски шитни имам само afc, bioprotect и до преди малко спрингтомайз. 1 Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Ноември 16, 2014 Публикувано Ноември 16, 2014 И при мен понякога вибрацията изчезва. Имам инсталирани само iFile, WiFi Booster, ProTube & Bridge. Всички си платени. Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 16, 2014 Автор Публикувано Ноември 16, 2014 Няма идеални неща Моите също са редовни - от @arm11 получих подарък лицензите на купища софтуер от сидиа. Истинска полза имам от биопротект. Цитирай
copyman Публикувано Ноември 16, 2014 Публикувано Ноември 16, 2014 Съжалявам за тъпия въпрос, но имам следния проблем - отварям с iFunBox-a телефона си (iPhone 5, iOS 8.1) виждам файловата система, но всички файлове на приложения .app ми излизат - 0 байта и не мога да ги отворя. Инсталирал съм Apple File Conduit 2 ... нещо пропускам ли? Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 16, 2014 Автор Публикувано Ноември 16, 2014 Преместени са в Containers - там ги цъкай. 1 Цитирай
copyman Публикувано Ноември 16, 2014 Публикувано Ноември 16, 2014 Аха в - /User/Containers/Bundle/Application имаш предвид ? Въй трябва да се ровя упорито - папките не са именувани. Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 16, 2014 Автор Публикувано Ноември 16, 2014 Още не са ъпдейтнали програмките за разчитане на новото местенце. И iFile още страда от това. Пробвай с iTools - там са по списък и на всеки апп има бутон брауз. 2 Цитирай
copyman Публикувано Ноември 16, 2014 Публикувано Ноември 16, 2014 Намерих с упоритост папката която ми трябва и си свърших работата. Благодаря много за информацията ! И ако може още един въпрос - на предния фирмуер имах една програмка която ми казваше кой ме търси - гласово ... iCallAnnounce, не са я упдейтвали още и не работи - някакъв аналог за iOS 8 има ли? Ровя се от няколко часа из нет-а и не намирам нищо ... Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 16, 2014 Автор Публикувано Ноември 16, 2014 Ноу айдиа. Цъкни на пакета Change package settings/On и ще видиш като има нова версия даже и да не си го инсталирал. 3 Цитирай
malkiq Публикувано Ноември 16, 2014 Публикувано Ноември 16, 2014 В момента съм на 8.1 джейл гледам че пангу пуска ъпдейти мога ли направо да свържа и да джейл-на (ъпдейтна) вместо да ресторвам Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 16, 2014 Публикувано Ноември 16, 2014 Просто го направи през Cydia. Цитирай
malkiq Публикувано Ноември 17, 2014 Публикувано Ноември 17, 2014 Да де колега ама не виждам къде? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 18, 2014 Публикувано Ноември 18, 2014 Ако си джейнал с някоя от старите версии, ще излезе като ъпдейт. http://www.cultofmac.com/303472/apple-credits-pangu-jailbreakers-helping-make-ios-8-1-1-even-secure/ Цитирай
Bobo Публикувано Ноември 19, 2014 Публикувано Ноември 19, 2014 Apple подписва ли 8.1 още? Евентуално някакъв линк към 8.1 за 5s? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 19, 2014 Публикувано Ноември 19, 2014 Вкарай телефона в рекавъри. Току що ресторнах и джейлбрейкнах една 4S-ка. Все още се подписва 8.1. 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 19, 2014 Публикувано Ноември 19, 2014 Apple подписва ли 8.1 още? Евентуално някакъв линк към 8.1 за 5s? Sent from my iPhone using Tapatalk http://bgiphone.com/topic/2-всички-налични-оригинални-фирмуери-за-iphone/ 1 Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 19, 2014 Публикувано Ноември 19, 2014 http://www.redmondpie.com/jailbreak-ios-8.1.1-video-demo-shown-off/ Цитирай
papalin4o Публикувано Ноември 19, 2014 Публикувано Ноември 19, 2014 Аз цял ден се мъча от работата /с Windows/ да джейлна, но не се получва. Сега пробвах от вкъщи /с Mac/ и пак не става Вкл/чвам на самолетен режим, изключил съм и FindMyiPhone, но не се получва. Телефона е 5S 8.1 Включвам Pangu след това натискам Jailbreak запова да се пълни лентата и пише 2/6, след това телефона се рестартира и няма нито Сидия, нито Pangu иконки . Имате ли някакви идеи ? Благодаря Ви. Цитирай
papalin4o Публикувано Ноември 19, 2014 Публикувано Ноември 19, 2014 Не, чрез iTunes, че нямах достатъчно място на телефона за ОТА Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.