Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Цъ

Т'ва за какъв го има тогава?

"File/devices/transfer"

Публикувано

Щото ако акаунтите се разминават и направиш синк - туньо просто ще изтрие тези от различния, а така ще те подкани да въведеш липсващия акаунт. Аз не съм цъкал тоя бутон не знам от кога, а всичко ми прехвърля.

Публикувано

Саше, няма да те съветвам, а ще ти кажа аз как го правя…

Това ясно.

Аз от години правя нещата по един и същи начин и може да не знам много неща, но имам претенции да не съм дебил.

Това, което се случва, обаче, всячески ми казва и показва, че не само съм дебил, но и доказан такъв.

Първо да кажа нещо, което забравих да спомена в описанието на предния ми пост: музиката (пак от години) ми стои на външен хард, свързан с компютъра през USB.

Та снощи по съвет на адаша добавих въпросния хард като iTunes media folder location. (преди месец имаше преинсталация и реорганизация на Мак-а и после не бях го добавял)

Реших преди да правя каквото и да е друго да пробвам сега дали ще ми изчезнат песните от плей листа.

Само в единия лист копирах и добавих музиката.

Какво беше изумлението ми: ставам одеве, цъкам на папката и не само няма песните в iTunes в плей листата, а вече ги няма и в съмия хард?!?!

Папката стои, обложката също, но песни нанайси в харда.

На някой случвало ли му се е такова нещо?!?!

Аз изтъпявам, честно.

:mellow:

Публикувано

Хах?! Дефектирал хард?

Публикувано

Де да го знам.

Ама защо дефектира чак когато направя плей листа в iTunes, а през останалото време си свири, прехвърлям си, копирам си и т.н.

Идва ми на акъла да копирам всичко на харда в компа и да пробвам пак.

Знам ли...

Публикувано

Извинявам се за притеснението, но iTunes 12.0.1.26 не ми открива телефона, или аз нещо не мога да рабера. Имам iPhone 5 16GB. В менюто Файл/Дивайс - всичко е в сиво, което ме навява на мисълта че не е открит дивайс. Тюнса е оторизиран за компа. С Windows 10 съм - Техникал Превю. Намира ми всичката музика, апове, рингтонове, книги които са в Тюнса но от дивайса нищо.

Благодаря предварително.

Публикувано

Оторизирай пак. Вероятно ще иска потвърждение и на телефона. Там натисни Trust.

Публикувано

Бях го направил. И сега го направих пак, но не. Д натискам Trust и на телефона но няма ефект.

Никой ли си няма на идея защо така се получи.

Досега не съм имал проблеми с предишните версии на тюнса, на същия комп.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано
С Windows 10 съм - Техникал Превю.

Какво точно очакваш? Да върви като по вода ли?

Публикувано

Не но самия уиндоус ми открива апарата

Публикувано

Това не означава, че iTunes еоптимизиран.

Публикувано

Точно там ти е проблемът - уинбоз го "открива" и слага майкрошитски драйвър, който не ти върши работа за нищо освен камерата. Мисля, вече знаеш какво трябва да направиш, да?

Публикувано

Да. Благодаря за отделеното внимание.

Публикувано (редактирано)

Здравейте. ( относно най-новата версия на itunes )

имам проблем относно itunes . Забравил съм си паролата и като дам за нова не получавам е-майл , пробвах да си направя нова регистрация , но като я правя няма никъде да натисна ,че искам да е безплатна , а не да въвеждам някакви кодове на мастеркарт и т.н. . И така не мога да си я довърша самата регистрация ..

Редактирано от bcwarlock
Публикувано

Проблемът ти няма нищо общо с iTunes , как да си направиш безплатна регистрация е описано тук:

Публикувано

На абв чакаш имейл, да?

Публикувано

Само да вметна, че на АБВ вече работят линковете с потвърждение за нови Apple акаунти. Не знам от кога е, но е факт.

Публикувано

Ами честно казано, преди по малко от седмица не се получаваха...

Публикувано

Работят в новия изглед на пощата и то отдавна. Моят акаунт е регистриран с абв 2008-ма.

Публикувано

В петък идва един доктор с iPad 4 защото не може да си направи регистрация. Точно с @abv, вижда се линк, ама друг път. Иначе е факт, че може, като го препратиш и отвориш от друг имейл.

OFF: който е на ясно с мейл в АБВ, да драсне едно ЛС, искам да разрешим един проблем на приятел.

Публикувано

В сафари влизаш на пълната версия на абв (не мобилна) и си вършиш работата. ;)

Публикувано

И преди ставаше като превключиш на стария облик, но това сме си го писали в темата за аБВ.

Публикувано

описанието за правенето на безплатна регистрация не съвпада с новия им "дизайн" пробвайте да си направите и ще видите ,че не е така както си мислите и както аз съм си правил от преди няколко години ..

Публикувано

Вероятно точно толкова не става, колкото не става четворка с бейзбанд 06.15.00 от профила ти.

Публикувано

Просто не съм променил данните от както си купих айфон 4 , което не мисля ,че е от значение какво пише в профила ми в момента

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...