rumenrumen Публикувано Февруари 18, 2016 Публикувано Февруари 18, 2016 Може ли малко помощ с itunes. Инсталирам itunes за първи път. Свалих го за vista 32 и като влезна в програмата, виждам отметки и бутони без никакви надписи. Представете си бутон и на него нищо не пише, и точки с отметки без надписи за какво са. Някой имал ли е подобен проблем. Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 18, 2016 Публикувано Февруари 18, 2016 Има отделна версия тюнс за юзърите с дърти видеокарти. Разгледай сайта на Епъл. Цитирай
rumenrumen Публикувано Февруари 18, 2016 Публикувано Февруари 18, 2016 OK ще потърся най-дъртата версия на itunes Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 18, 2016 Публикувано Февруари 18, 2016 https://support.apple.com/kb/DL1784?locale=bg_BG Цитирай
rumenrumen Публикувано Февруари 19, 2016 Публикувано Февруари 19, 2016 Със стара версия тръгна идеално, благодаря за помощта, сега ще започна по малко да я разучавам. Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 19, 2016 Публикувано Февруари 19, 2016 Тази от линка не е стара, просто е оптимизирана за дърти машини и операционни. Имам едно старо пц и също я ползвам. Цитирай
rumenrumen Публикувано Февруари 20, 2016 Публикувано Февруари 20, 2016 Със стара версия тръгна идеално, благодаря за помощта, сега ще започна по малко да я разучавам. Програмата тръгна регистрирах се всичко ОК. Но iTunes не вижда телефона. Прочетах в фирума за такъв проблем. Рестартирахи РС и GSM. Порта работи защото се зарежда и мога да видя снимките. Оторизирал съм РС. Много стара версия ли съм сложил или нещо съм пропуснал. Ще се радвам за малко помощ или Лин ако има такава тема По новата ветсия която не вървеше на РС виждаше телефона Цитирай
rumenrumen Публикувано Февруари 20, 2016 Публикувано Февруари 20, 2016 Не пита за доверие на телефона, версията на iTunes 9 Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 21, 2016 Публикувано Февруари 21, 2016 Сложи актуална версия за стари видеокарти(не стара версия тюнс!!!) от линка на Шамана. Старите версии нямат драйвъри за последните модели. Цитирай
rumenrumen Публикувано Февруари 22, 2016 Публикувано Февруари 22, 2016 на 18.02.2016 г. at 23:46, The Shaman написа: https://support.apple.com/kb/DL1784?locale=bg_BG Не се инсталира на vista 32 bit. Може ли някой да помогне със такъв линк за vista 32 Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 22, 2016 Публикувано Февруари 22, 2016 https://support.apple.com/en_US/downloads/itunes Цитирай
rumenrumen Публикувано Февруари 22, 2016 Публикувано Февруари 22, 2016 преди 2 часа, The Shaman написа: https://support.apple.com/en_US/downloads/itunes Пробвах с iTunes 12 не върви на лаптопа, след това пробвах с iTunes 11 и той не тръгна на лаптопа, сега инсталирах iTunes 10 той върви всичко се отваря и чете, но не разпознава телефона. Има ли начина да оставя тази версия и да инсталирам някакъв драйвър или ъпдейт на нещо за да може старите версии на iTunes да разпознават по нови телефони. Цитирай
rumenrumen Публикувано Февруари 24, 2016 Публикувано Февруари 24, 2016 (редактирано) Моля пак за малко помощ, някой намирал ли е iTunes 12 for Windows vista (32-bit - for older video cards), от няколко дни търся и не знам аз ли не го намирам или просто няма такъв iTunes. Редактирано Февруари 24, 2016 от rumenrumen Цитирай
dessyteneva Публикувано Август 1, 2017 Публикувано Август 1, 2017 Къде се виждаха оторизираните компютри? Дава ми, че стават повече от пет, но на телефона в профила има само един, а в iTunes не ги намирам? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
dessyteneva Публикувано Август 1, 2017 Публикувано Август 1, 2017 Намерих го, но странното е, че ми дава само един компютър, т.е. няма бутон за деоторизация, на телефона (на мъжа ми) също е само един, а изскача грешка, че не е оторизиран, като правя нещо и иска оторизация, а като я дам изписва, че с този компютър стават повече от полагаемите 5... Използвах сидия импактор, ако това има значение, файлът си се подписа, с него няма проблем, но като ми дава гершка, място не мога да си намеря докато не я оправя. Някой сбълсквал ли се е с подобно нещо, да не е бъг? Цитирай
gogi6 Публикувано Август 1, 2017 Публикувано Август 1, 2017 https://support.apple.com/bg-bg/HT204385 Опитай това и после оторизирай компютъра отново!Няма да загубиш информация Деоторизираш всички компютри! 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Август 1, 2017 Публикувано Август 1, 2017 Гледах го това, на мен ми пише само един и няма бутон за деоторизация, а в грешката пише, че с текущия стават повече от полагаемите 5, това ми е странно и не иска да синкне телефона с айтюнс благодарение на тази грешка. За сега не ми е проблем, но не знам дали няма да пречи при нужда от рестор напримерSent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
gogi6 Публикувано Август 1, 2017 Публикувано Август 1, 2017 Знаеш,че един компютър значи един уиндоус,нали?Ако преинсталираш уиндоуса без да деотороизираш през тюнса ,се запазва като оторозиран компютър! 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Август 1, 2017 Публикувано Август 1, 2017 Не, това не го знаех, но не съм преинсталирала скоро. Не броя нормалните ъпдейти на десетката разбира се. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
gogi6 Публикувано Август 1, 2017 Публикувано Август 1, 2017 Имам предвид преинсталация на windows. Цитирай
dessyteneva Публикувано Август 2, 2017 Публикувано Август 2, 2017 Да, не съм преинсталирала компютъра и аз това имах предвид. Явно нещо бъгва, може би от сидия импактора, защото го ползвам на един и същ компютър за три телефона, не знам. За сега не намирам решение, може би трябва да преинсталирам самия iTunes. Цитирай
ML16 Публикувано Септември 13, 2017 Публикувано Септември 13, 2017 (редактирано) iTunes 12.7 Последният ъпдейт на iTunes добавя съвместимост с iOS 11, но и премахва App Store и Ringtones от приложението. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Септември 13, 2017 от ML16 1 Цитирай
JmeLche Публикувано Септември 13, 2017 Публикувано Септември 13, 2017 Чакай чакай това не го видях,ужас! Аз през File sharing си качвам ключове за криптиране!Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.