newabv Публикувано Ноември 7, 2014 Публикувано Ноември 7, 2014 За предходните е ясно, че няма. А тия, които се получават посредством аутлук по време на абонамента за 365? В клауда ли ще са? Цитирай
JVV Публикувано Ноември 7, 2014 Публикувано Ноември 7, 2014 Разбира се че можеш да си импортнеш и старата поща в новата пощенска кутия в Office365. Пощата (и старата и новата) стоят в пощенската ти кутия на Exchange 2013 сървърите на Microsoft. Копие на кутията стои в кеша на Outlook 2015 локално при теб. Няма опция за изключване на кеша на Outlook for Mac. Без проблем можеш да ползваш и Mail.app с Office365 акаунт. Цитирай
vassilkoynarev Публикувано Ноември 9, 2014 Публикувано Ноември 9, 2014 Здравей, нюабв, аз ползвам платено офис 365 и отскоро съм с мак. Мога да ти обясня всичко, което те интересува, относно как да бачкаш и да го ползваш пълноценно. Що касае интерфейса 2011 няма нощо общо с 2013 като за уиндоус. Целта е интерфейсът да стане еднакъв, което е много важно. Както може опенофис да е еднакъв за всички ос, така трябва и вероятно най-ползваният офис да бъде. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
newabv Публикувано Ноември 9, 2014 Публикувано Ноември 9, 2014 Да иска ми се, но може би на лични, за да не спамим темата. Или пък, ако и други имат интерес, може и тук. Цитирай
vassilkoynarev Публикувано Ноември 11, 2014 Публикувано Ноември 11, 2014 Ще напиша тук, защото съм през тапталка, не ми дава по някаква причина да вляза през браузър: Аз съм редактор по професия и ползвам много уърд. За мен бе важно да имам всичките си документи навсякъде, да мога да ги редактирам и допълвам от всякъде. Затова се спрях на платените пакети на 365. Имаш богат избор, аз се спрях на хоум премиум, защото ми трябваше още уандрайв и защо не и интернет сайта с домейн и майл клиент. Ти ще си избереш кой план желаеш. Та бях много доволен, качествена подръжка, всичко рабори и се синхронизира навсякъде. Мейлклиентът ти е ексчейндж с всичките му добри качества, аутлука е прекрасен и т.н. За да добия щастлив вид много исках да си редактирам нещата през мак нотбук, че да съм съвсем удовлетворен. И сторих го, взех си преди месец мака и аха супер радост. Всичко перфектно до мига, в който отварям еквивалента офис11... Да припаднеш направо... Абсолютно за мен неизползваем. Поне докато го оправят догодина. Как може опенофис да е еднакъв навсякъде, а уърд да не може? Бямаше речници, нищо. И се изправих пред проблем. Сериозен. Мислих, правих, викам ще кача и уиндолс, няма как. През бууткам веднага, качих, инсталирах си офиса и съм доволен. Ама почнах да се вкисвам, че трябва рестарт всеки път. Четих за виртуалните машини и видях, че най-добрата за този вид ползване е parallels desktop. Ама тя струваше към 80 евро. Много ми беше, ноня тествах - лети. Не излизаш от мак ос, а имаш всички приложения под уиндолс все едно са на мака и работят под него. Само така можеш да ползваш функционално пакета върху мак. Разбира се, банерих кракнатата паралелс, и инсталирах уиндолс 8.1. Доволен, щастлив. По-късно установих, че ползвам виртуалната машина почти само заради офис пакета, но тя с уиндолс 8.1, е огромна... На скромния ми мак се плеснаха 56 гиги... Потърсих, помислих и щастлив видях, че има операционна система windows thin pc... Създадена от майкрософт специално зс слаби компютри с малки изисквания. Където е 7 там си е и 8. Веднага замених. Сега имам перфектно работеща виртуална машина с тънък уиндолс, заемащ няколко гиги, но напълно достатъчен, за да се радвам на пълната версия на офиса, както и ако нещо друго ми потрябва през уиндолса. Накратко: избери си план и се абонирай за офис 365. Ползвай виртуална машина през паралелс с тънкия уиндолс и си ти Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.