Grievous Публикувано Февруари 28, 2010 Публикувано Февруари 28, 2010 ScreenDimmer е програма, която позволява да удължите живота на вашата батерия. По предварително зададено време може да намали яркостта на вашия дисплей или да го изключи напълно. Повечето потребители страдат от увеличена консумация на батерия докато телефона не е в режим standby. Настройката на Autolock не води до добри резултати, защото постоянното вкл./изкл. води до увеличена консумация. ScreenDimmer е решение на този проблем: ScreenDimmer 1.75-1 Цитирай
bacekoko Публикувано Февруари 28, 2010 Публикувано Февруари 28, 2010 Откога чакам нещо такова Цитирай
turieca Публикувано Март 1, 2010 Публикувано Март 1, 2010 (редактирано) Сложих го от репото beyouriphon, и ми вкара телефона в сейф мод. От деб файла не съм пробвал. п.п. И с деб файла греда, разпозна го като кракнат и отново сейф мод. Редактирано Март 1, 2010 от turieca Цитирай
changer Публикувано Март 1, 2010 Публикувано Март 1, 2010 Между другото вижте, че като заключва телефона на клипчета и след тва натиска home бутона и направо го пренася в спрингборд-а ? Нали ammcfc беше питал за нещо такова преди време, дали можело да стане? Цитирай
bacekoko Публикувано Март 1, 2010 Публикувано Март 1, 2010 Инсталва си се перфекто от деб'файла. Иначе, днес от снощи го тествам, забелязвам, че харчи повечко батерията. От време на време се бъгва и не изгася дисплея. Аз си махнах ауто-лок'а и го ползвам само това-защото телефона си го държа в калъфче-и неволни цъкания не са ми проблем. Ще го тествам и още-да видя колко точи бактерията... Цитирай
Sladichuk® Публикувано Март 1, 2010 Публикувано Март 1, 2010 (редактирано) Браво, ..."koko", браво, какин, тествай "бактерията" и от днес до снощи, и дай отзиви! (Уточнение/обяснение – за оперираните от чувство за хумор: Да не си помислиш, че нещо – от какините, радвам ти се, и се шегувам.... .И не ме карайте да обяснявам връзката между "коки" и бактерии... ) Редактирано Март 1, 2010 от Sladichuk® Цитирай
nikoz Публикувано Март 2, 2010 Публикувано Март 2, 2010 Аз си я купих, все пак е под 1 евро, бачка без проблем и съм много доволен даммм Цитирай
bacekoko Публикувано Март 2, 2010 Публикувано Март 2, 2010 Направо си я 'лапна' половината. От 3 дни нормално държаща бактерия-1,5 дни устиска с тоя димър...при настройка на 5-10 сек., ауто лок-изключен. Яде и от рамта яко...отивам да се зареждам и го исключвам да не ми тормози телефончето Дано в следващите версий да го пооправят, за да мога да го ползвам Какното-ако не носех на майтап, нямаше и да пиша като алтав ...и коки'те ги знам от близо, ама немам нишо общо с тях Цитирай
Grievous Публикувано Януари 4, 2013 Автор Публикувано Януари 4, 2013 ScreenDimmer 1.75-1 What's new:* Compatible with iOS 6 * Activator Action to dim screen (set in Activator's preferences) * Minor improvements Линк Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.