dessyteneva Публикувано Декември 1, 2014 Публикувано Декември 1, 2014 Да, омазахме темата, ама то пък иначе нищо не й се разбира на цитираната статия...Ще взема пак да го расетна като нов, дано и при мен изчезне проблема, че наистина това е нещото, което ме дразни най-много. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
baronbg Публикувано Декември 1, 2014 Публикувано Декември 1, 2014 Аз нямах, но като качих 8.1.0 и при мен си има забавяне, между вдигането и започването на разговора. Цитирай
dedil Публикувано Декември 1, 2014 Автор Публикувано Декември 1, 2014 ... дано не те "тарифират" преди да се чува, че много ги умеят тези работи Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 1, 2014 Публикувано Декември 1, 2014 От оператора е, трябва ъпдейт на бъндъл-а с промените и ще изчезне. Обаче(винаги има обаче) за да изчезне на iPhone 5S и нагоре, трябват 128бит наносим карти, с рязана стара няма да стане. Цитирай
dessyteneva Публикувано Декември 1, 2014 Публикувано Декември 1, 2014 А за да изчезне на чиста петица има ли нещо или въобще няма да изчезне? Между другото не се бях замисляла за оператора, на Теленор съм и наистина няма още ъпдейт, от друга страна мтелци не могат да се отърват от ъпдейтите до колкото чета тук там, ама дали при тях липсва забавяне? Картата ми е чисто новичка, на 3 месеца, когато взех телефона я смених. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 1, 2014 Публикувано Декември 1, 2014 Не зависи нищо от тебе, зависи от Теленор кога ще се подновят. Ментелци полудяват с "ъпдейти" поради друга причина - сертификатът на техния бъндъл е изтекъл(доколкото вдявам) и това което им излиза в тюнса, не е точно ъпдейт. Нов вероятно няма да имат в скоро бъдеще или поне докато Слим и компания не се разберат с Епъл. Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 1, 2014 Публикувано Декември 1, 2014 Май да Само те палят в комбинацията 5S/6 с турбосим. Още не съм пипал от новите чипове на телемор и не знам при тях как е. Свиваком нямат категорично, само, че техен бъндъл в телефона няма и не те бърка, освен ако не си потребител на турбосим. Цитирай
Максим Костадинов Публикувано Декември 1, 2014 Публикувано Декември 1, 2014 (редактирано) Аз оня ден, когато си купих телефона от Мтел, си взех и нова нано,ъпдейтнах с тоя carrier update, дето ми се появи в Тюнса и потвърждавам, че забавянето в началото, когато се вдига, го ИМА ! С актуалният софт съм. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Декември 1, 2014 от Максим Костадинов Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 2, 2014 Публикувано Декември 2, 2014 И на Вива с нови, стари, обрязани карти все го има На 8.1.1 е осезаемо по-кратко та аз си държа, причината да е софтуерна. Да не говорим, че преди 8, проблем нямаше. 1 Цитирай
Максим Костадинов Публикувано Декември 2, 2014 Публикувано Декември 2, 2014 (редактирано) Не знам, но явно след като си "дойдох" от кратка командировка при Зелените (Една S5 и едно G3), чудно , но изискванията ми за телефон са доста пропаднали. С кеф си чакам тая секунда и кусур за вдигане, даже и на батерията не се мръщя - представете си какво е било на Андроидския остров... и на най-добрия си приятел не го пожелавам Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Декември 2, 2014 от Максим Костадинов Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.