mupo Публикувано Август 14, 2010 Публикувано Август 14, 2010 Гледам си с ФО, защо ти е Push Doctor тогава? А и в първия пост има .deb файл и не ти е нужно репо. Цитирай
liomojo Публикувано Август 14, 2010 Публикувано Август 14, 2010 Не е за моя телефон. На един приятел по скайп се опивам да му помогна и по лесно щеше да стане , но след дьлги обяснения стана. Цитирай
Sladichuk® Публикувано Август 14, 2010 Публикувано Август 14, 2010 За в бъдеще ползвай търсачката, и посещавай при необходимост "Базови приложения...", вместо да пишеш по 5 излишни поста в търсене. Цитирай
liomojo Публикувано Август 15, 2010 Публикувано Август 15, 2010 Репо работещо и имащо push doctor не намерих , а ти? Цитирай
BANNN Публикувано Август 15, 2010 Публикувано Август 15, 2010 (редактирано) Това което се опитват да ти обяснят е, че го има Тук и не е нужно репо. А също така и в шапката на темата. А ако толкова държиш на извор .... това е твоя! Редактирано Август 15, 2010 от GPower Цитирай
liomojo Публикувано Август 15, 2010 Публикувано Август 15, 2010 Това какво се опитвате да ми кажете го разбрах , и телефона на човека проработи , но обясненията които се изискват за да му кажа да влезе в сидия да инсталира ifile, после с ifunbox да го сложи някъде и т.н. изискват много повече време и усиля от колкото да влезе в сидия да напише репото и да го инсталира. А това репо неработи от много време , за това пиша. Не се заяждам просто търся работещо репо. Това е репото на NERV и то вече несъществува, неможе да се адне през сидия. А и хората пишат, че няма да има push doctor при тях. http://www.cmdshft.ipwn.me/apt/ Цитирай
Alxx® Публикувано Август 15, 2010 Публикувано Август 15, 2010 Хммм, при мен работи - преди десет дни ресторвах. :hmmm: Цитирай
BANNN Публикувано Август 15, 2010 Публикувано Август 15, 2010 liomojo и в това и в още едно репо го има ама щом това което ти дадох не иска да ти се add-не явно ще трябва да си прегледаш щайгата! П.П. - Има го и в соурса на www.sinfuliphonerepo.com/ Цитирай
liomojo Публикувано Август 15, 2010 Публикувано Август 15, 2010 (редактирано) Странно. При мен го писах сто пъти неще. Дава ми че няма такова репо, а съм пробвал 10 пъти поне , а и моя приятел неможа. Е това вече е друга работа , това се адна без проблем и го има докторчето. Благодаря!!! Може да го аднете в началото на темата , за да нямат проблеми и други хора, че в google като се напише pushdoctor и излиза само по горното неработещото при мен. Като гледам на сайта на NERV иска user и парола, може би за това не ме пуска да го адна, незнам, но там специално пише , че ако търсите pushdoctor сте на грешния сайт. Редактирано Август 15, 2010 от liomojo Цитирай
Legend Публикувано Август 15, 2010 Публикувано Август 15, 2010 Споко и при мен не работи репото Цитирай
Alxx® Публикувано Август 15, 2010 Публикувано Август 15, 2010 Иска юзър и парола, ако се опитваш да влезеш през компа Пише, че ако се опиташ да го теглиш с компа, СИ ВЪВЕЛ НА ГРЕШНО МЯСТО АДРЕСА, пояснил е, че е само за телефона. П.П. Сигурен ли си, че доставчикът на нет, не ти ограничава достъпа до репото? Сега го въведох на един 3GS за проба и всичко е наред. Цитирай
liomojo Публикувано Август 15, 2010 Публикувано Август 15, 2010 Най-вероятно е така, защото съм го пробвал на 4 телефона на моята мрежа и на нито един не става. И сега пак го пробвах на моя и неще. А www.sinfuliphonerepo.com/ си тръгна както трябва. Цитирай
Legend Публикувано Август 15, 2010 Публикувано Август 15, 2010 И при мен неще на MrejaNet съм и с 3G-то през Mtel не ме пуска :] Цитирай
blizzard Публикувано Октомври 31, 2010 Публикувано Октомври 31, 2010 Здравейте на iPhone 4 след рестор неработи youtube, инсталирах програмката, рестартирах и пак неработи. Как да го оправя? Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 31, 2010 Публикувано Октомври 31, 2010 За година и половина тук, нищо ли не запомни? Какво се правеше преди джейл, за да работят нещата? Цитирай
blizzard Публикувано Ноември 1, 2010 Публикувано Ноември 1, 2010 Незнам. Телефона не е мой, правя услуга на приятел. Цитирай
nikosann Публикувано Ноември 22, 2010 Публикувано Ноември 22, 2010 Искам да попитам само дали има някакво решение с Push Doctor za YouTube,понеже никой от известните методи не работи май за 4.1, също не ми работи и бекъпа в Itunes сигурно поради същата причина. Моля за помощ ако някой знае някакво решение. Благодаря Цитирай
Sladichuk® Публикувано Ноември 22, 2010 Публикувано Ноември 22, 2010 И коя от всичките "съща причина"....? Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 22, 2010 Публикувано Ноември 22, 2010 Аз ще подскажа: хАктивиран сноубрийз кастъм. Махай го и слагай такъв, правен с pwnage tool. Цитирай
ilhan8760 Публикувано Ноември 24, 2010 Публикувано Ноември 24, 2010 (редактирано) Здравейте моя проблем е с Youtube Предния път я оправих с push fix но сега нещо немога да я намеря А дали ще се оправи с push doktor? Благодаря предварително. Редактирано Ноември 24, 2010 от pe6o666 СЯ - СЕГА Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 24, 2010 Публикувано Ноември 24, 2010 Чакай да извадя боба, да метна коя ОС качваш... Цитирай
Bretkata Публикувано Януари 30, 2011 Публикувано Януари 30, 2011 (редактирано) С 3G с FW4.1 съм и като го инсталирам ми дава грешка и пише, че има приложение наполовина инсталирано. Да не би да не става за 4.1 и ако не става има ли друг вариант за подкарване на нотификациите Редактирано Януари 30, 2011 от Bretkata Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 31, 2011 Публикувано Януари 31, 2011 Ползвай SAM за реактивация и ще ги подкараш. Има тема по въпроса. Цитирай
BrainClot Публикувано Май 5, 2011 Публикувано Май 5, 2011 От няколко дни се опитвам да сложа Push Doctor, но все няма сертификати. Случва се да преинсталирам програмата докато не ми забие телефона от това и пак нищо. Някакви съвети как да го направя за да я подкарам нормално? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.