Alxx® Публикувано Май 5, 2011 Публикувано Май 5, 2011 Опитваш, докато не се появят налични. Ти не само опитваш - вероятно си го инсталирал, просто без сертификатите(това е идеята на цялата врътка) нищо не става. Това опита ли? Все ви подсещам какво да правите и все се намира някой, който реве без да е опитал всичко... Цитирай
BrainClot Публикувано Май 5, 2011 Публикувано Май 5, 2011 (редактирано) Телефонът ми е активиран, отключен и работи перфектно, като изключим push notifications. EDIT: След няколко часа плътно пробване да инсталирам програмата - най-накрая успях Всичко работи перфектно! Редактирано Май 8, 2011 от BrainClot Цитирай
ddinolov Публикувано Май 5, 2011 Публикувано Май 5, 2011 Може ли тука да задам едно въпросче ??? Изглежда имам някакъв проблем защото като пусна програмата v1.6 - задавам си адрес и тя ме пита дали искам да използвам последната точка където ме е засякъл сателита или не.Избирам не и тя почва да мисли,мисли,мисли и нищо не измисля т.е. не открива сателит за да калкулира маршрута.Другият проблем ми е, че не ме засича там където се намирам.Опитвал съм и в кола и в тролей и пред блока и не става.За допълнителна информация да кажа че съм инсталирал Push Doctor. P.S: Ако мнението не е за тази тема правете с него каквото прецените. Цитирай
vasko1987 Публикувано Октомври 5, 2011 Публикувано Октомври 5, 2011 (редактирано) Дали ще тръгне на iOS5 GM? Edit:Пробвах и при мен работи. Редактирано Октомври 5, 2011 от vasko1987 Цитирай
Alxx® Публикувано Март 31, 2012 Публикувано Март 31, 2012 Алтернативен метод, ако няма налични сертификати в PushDoctor: http://www.cmdshft.ipwn.me/blog/?p=787 Благодарности на Jonathan Zdiarski(a.k.a NerveGas) и victor11. Цитирай
sashko_bashko Публикувано Април 25, 2012 Публикувано Април 25, 2012 Здравейте на всички можели някой да сподели линк към Push Doctor.deb - посочените линкове неработят нещо. И само за инфо че вече ми изпушиха нервите направо.... Iphone 2g 3.1.2 Locked - Jealbreak-нат и Unlock-нат с RedSn0w 0.9.4, - нормално Push Notification неработят,youtube app,GPS lokation....... След като сложих репото на Push Doctor http://cmdshft.ipwn.me/apt/ исках да го инсталирам сваля васички нужни файлове които и зацъкля на Unpacking нещо си... Грешката е следната dpkg was interrupted, you must manually run При което отварям Putty и въвеждам код dpkg --configure -a при което ми излиза една камара с настройки.....? След което въведох този код sudo apt-get -f install Тогава пък ми изписа че командата не е намерена. До тук всичко което съм направил с телефона няма никакъв ефект youtube и GPS неработят. Като при всяка една операция съм правил пълен рестарт на телефона. Последното което направих навигирах чрез Ifunbox до var/lib/dpkg и преименувах: available на available-bak status на status-bak available-old на available status-old на status след това рестарт - влизам в cydia искам да инстална 'Доктора' и неще спира на същото място. По време на инсталацията малко преди да засече ми изписва 'you are runing out of disk space' Възможно ли е това да е проблема поради които неиска да стигне до края на инсталацията???? Та това е малко отегчително ама - както и да е ако има някой да помогне ще съм благодарен. Между другото горният пост на мен не съм го пробвал - по късно като опитам ще споделя мнение.... Цитирай
sashko_bashko Публикувано Април 26, 2012 Публикувано Април 26, 2012 Ок де maps неработи неиска да засече каквато и да било позиция пробвах от няколко места неще и неще..... и все пак да разполага с линк за Push Doctor.deb? Цитирай
borisb Публикувано Май 3, 2012 Публикувано Май 3, 2012 За 2G - рестор с Whited00r и си имам Push. Цитирай
Dean Публикувано Юли 8, 2012 Публикувано Юли 8, 2012 Ех хора,аман от проблеми.. доста изчетох,цяла вечер това ми беше работа,но така и не разреших проблема! Всичката информация е стара.. на кратко,инсталирам "Push доктор" но програмата се инсталира половината,и фактически нищо не става.. Какво да правя? Искам да попитам,ако направя рестор на телефона ще се оправят ли push-овете? Ако е възможно искам да го избегна,защото цялата информация пак ше ми отиде на кино. Телефона е хактивиран с йос 5.0.1,jailbroken.. имам ли шансове? И за да не ми се ядосате,наистина изчетох всичко възможно,просто явно не съм разбрал,или просто няма решение точно сега за моя телефон,наистина.. Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 8, 2012 Публикувано Юли 8, 2012 Ми...не си След като е хАктивиран, пуш няма. К'во прай'м? Реактивация. Качваш SAM, настройваш го за картата към която е локнат, clear push, revert lockdown to stock, deactivate и активираш с тунчо. Виж темата по въпроса. За пуш доктор забрави, никой вече не споделя сертификати. 1 Цитирай
Dean Публикувано Юли 8, 2012 Публикувано Юли 8, 2012 Всъщност да.. намерих този начин в гугъл и стана,"iPusher" работи,и си качих друга програма с нотификейшъни,и тя си работи перфектно,но старите все така не работят,фейсбук,вибер,майл и т.н.. Иначе ето какво правих досега,верноятно е това,което и ти предлагаш http://iphonehel.blogspot.com.es/2011/12/how-to-fix-push-notification-iphone-450.html Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 8, 2012 Публикувано Юли 8, 2012 Старите са с прецакани сертификати. Просто ги изтрий и преинсталирай, всичко ти е наред вече, мисля. За мейла - изтрий акаунта, рестартирай и го настрой наново. Това което си постнал в линка, го има отдавна тук, на български език 1 Цитирай
Dean Публикувано Юли 8, 2012 Публикувано Юли 8, 2012 Значи за пореден път се оказа,че щом написах поста с молба за помощ,точно тогава съм разрешил проблема си! :Д Благодаря много,че се отзова по това време,всичко е точно.. жив и здрав! (А търсачката я ползвах,но явно аз не знам как стават нещата,та се мъчих на английски,ама здраве...) Цитирай
Vankata_dge Публикувано Юли 31, 2012 Публикувано Юли 31, 2012 Здравей те имам iphone 2g 3.1.3 jailbreak преди два дни го преинсталирах и сега не ми работи whatsapp i viber в смисал такав не ми показва кога някои ми е писал или званял нито като известие нито като звуков сигнал. трябва да вляза в саммата програма и тогава мога да видя. Notification ми е пуснат но не ми показва.Изтеглих си Push Doctor рестартирах и пак не става. Цитирай
blajko Публикувано Август 1, 2012 Публикувано Август 1, 2012 Използвай SAM. Няколко поста по-нагоре е обяснено какво да се направи. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.