Protector Публикувано Декември 29, 2014 Публикувано Декември 29, 2014 Честита Коледа! Имам идея за посрещането на новата година да направя една супер юзърска караоке система, но нещо нямам идея как да се получи.Разполагам с тонколони, които са свързани с 3,5 мм жак към телевизор.Към телевизора е свързано и Apple Tv (3rd gen).Компютърът ми е macbook pro, a телефонът е iphone 6 (не е джейлбрейкван).Идеята ми е да свържа по такъв начин тези устройства, че като говоря на айфона да се чува на тонколоните на фона на музика, която също звучи от тонколоните.Може ли да се направи такова нещо или не ? Цитирай
BulgarianSS Публикувано Декември 30, 2014 Публикувано Декември 30, 2014 Избий си тази идея от главата - телефон до музикална уредба не се ползва,камо ли за микрофон. Ако толкова ти е зор за караоке- http://www.tehnoshop.info/product/760/mba-q8a-karaoke-uredba-s-bezzhichen-mikrofon-distantsionno-vgraden-akumulator-i-mp3-ot-sd-karta-ili-flashka.html Това съм го тествал и работи прилично за парите си. Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 30, 2014 Публикувано Декември 30, 2014 Телефона се вкарва в самолетен режим и няма проблеми със смущениятаТрябва ти iRig(в продавалника има за по 20 кинта)!Аз ползвам JamUp и AmpliTube за китарата !Има и други програми които могат да се ползват!Имат допълнително ефекти за микрофон както и можеш да пускаш музика с тях,да смесваш,записваш и изключваш вокалите на песента която искаш!За китарата ефектите са уникални(професионални)!Лошото е,че всеки ефект се купува и си е паричкиПолзвам IAPCrazy и си свиркам iRIG for iPhone iPAD iPOD http://olx.bg/irig-for-iphone-ipad-ipod-i46333935 Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 30, 2014 Публикувано Декември 30, 2014 Става и е добър с правилна настройка, точно заради системата за филтриране на шумовете. Имам предвид от 4 нагоре. Ако е с 3гс от профила, плаче майка Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 30, 2014 Публикувано Декември 30, 2014 Адаш, пробвал ли си да ползваш телефона за микрофон? Много ме съмнява да стане. За китарата съм съгласен, за домашни условия е супер. Точно домашна...не бих казал Свиря на тези,с noise gate от програмите няма как да чуеш абсолютно никакъв шумМикрофон ще тествам малко по-късно,но им имам доверие!Само незнам дали преходника(iRig) за китарата ще стане!Имам Fender кубе и boss процесор с 4 педала,но такъв звук като този от JamUp и AmpliTube не мога да изкарам Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.