Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Не пълнете гушите на операторите с купуване на телефони. Взимайте от вън - я онлайн, я чрез човек.. Или пък по форумите внесени нови бройки.

Публикувано

Само да кажа - в Англия ми смениха телефона в Апъл само като им казах, че ми гасне, когато използвам камерата. С втория телефон имах същия проблем, отидох и ми го смениха без да поглеждат нищо по него. Прсто защото политиката на компанията поставя удовлетворението на клиента на първо място. Казвам го само за сравнение. Търси си правата.

• 7 месеца по-късно...
Публикувано

Здравей те,бих ви помолил за малко помощ.Преди една седмица закупих от Техномаркет Айфон 6 16гб,на другия ден случайно установих,че им разместване на самият панел,от дясно на хоум бутона панела има луфт и при натиск се чува пукане,а в горната част на телефона има разтояние между панела и лайсната на телефона.Изпратиха го в Криейтив център София и на другия ден получих обаждане,че телефона е изкривен и не може да бъде подменен гаранционно,направо останах без думи,телефона си личи ,че е чисто нов,дори не е слаган в джоб на дрехи ,без никакви какви то и да било забележки. Ще съм сърдечно благодарен,ако някой ми даде съвет за това какво да правя!?

Публикувано

Здравей те,бих ви помолил за малко помощ.Преди една седмица закупих от Техномаркет Айфон 6 16гб,на другия ден случайно установих,че им разместване на самият панел,от дясно на хоум бутона панела има луфт и при натиск се чува пукане,а в горната част на телефона има разтояние между панела и лайсната на телефона.Изпратиха го в Криейтив център София и на другия ден получих обаждане,че телефона е изкривен и не може да бъде подменен гаранционно,направо останах без думи,телефона си личи ,че е чисто нов,дори не е слаган в джоб на дрехи ,без никакви какви то и да било забележки. Ще съм сърдечно благодарен,ако някой ми даде съвет за това какво да правя!?

Връщаш им го направо и си искаш парите, като основание цитираш ЗЗП и ЗЗД и че не ти харесва как работи и точка без повече обяснения. Ако откажат с копие до Комисията за защита на потребителите.

Публикувано

Казаха ми от Криейтив център,че няма как да бъде одобрен от Епъл този проблем и ме изкарват,че аз съм го изкривил!

Публикувано

Отиваш в Техномаркет и на тях го връщаш .

Публикувано

Говорих с управителя на магазина и ми отговори,че не може нищо да се направи(познат ми е)

Публикувано

Ти телефона взе ли го? Крив ли е наистина?

Публикувано (редактирано)

Телефона ,на пръв поглед не забелязах дефект в първия момент,за съжаление не си нося нивелир в джоба....Телефона е взет и платен

Редактирано от Камен Кръстев
Публикувано

Казаха ми от Криейтив център,че няма как да бъде одобрен от Епъл този проблем и ме изкарват,че аз съм го изкривил!

Какво общо има Криейтив със случая? Ти имаш 24 месеца търговска гаранция от техношит и друго НЕ ТЕ интересува. Нямаш работа в Криейтив или други сервизи. На управителя много здраве от Закон за защита на потребителите. Да ти подпише документ с "нищо не може да се направи" и съответната обосновка, после бегом в КЗП. Ако не ще, пускаш и жалба за мълчалив отказ.

Публикувано

Общото има Криейтив,че оттам е гаранцията 2години...

Публикувано

Добре. Троши си главата. Типичен пример за човек, който отказва да си научи потребителските права.

Публикувано

Моля те,обесни ми малко по-подробно какво точно да направя,при условие,че Криейтив отказват гаранцията!?

Публикувано

Гаранционни претенции се предявяват към търговеца.

Публикувано

Криейтив са никакви в тоя случай.Ти си взел телефона от Техното, следователно гаранцията е към тях, а Криейтив са за обслужване на гаранционни телефони закупени от ЧУЖБИНА. Отиди и им кажи, че искаш писмена кореспонденция като споменат тези доводи, нататък е лесно. Имал съм два случая досега с приятели, които са закупили стока от "Черния Петък", дефектирала , разбира се и устно им е било отказвано каквато и да била замяна и връщане на пари, независимо от това, че са минали 16 часа от покупката.Може да споменеш и чл.55 от закона за защита на потребителите.Успех няма защо да ти пожелавам, защото няма риск в този случай.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Дори аз не съм сигурен дали не си гo oгънал ти! Това няма как да се докаже.

Публикувано

И само да допълня, че Технополис продължават да вписват 12 месеца гаранция за продуктите на Apple.

Някъде наоколо дискутирахме в теми това, а аз онази вечер погледнах дали има промяна и са 12.

пп. Съмнявам се магазина им в МОЛ България да изписва 12, а друг да дава 24 месеца и затова мисля, че е при всички.

Едит: В интернет магазина също пише 12 месеца.

Публикувано

Навсякъде се вписват 12 месеца, но търговската гаранция е 24 месеца, да не би iStyle или друга фирма да вписва 24 месеца?!

Г-н Камен Кръстев, отивате в Техномаркет и предевявате рекламация, те са длъжни да приемат устройството и до 30 календарни дни да го заменят, отремонтират или да ти възстановят сумата. Ако ти откажат гаранция са длъжни да ти издадат становище за отказ.

Публикувано

Ако си физическо лице, в европейска страна, то и Филан Кишията няма как да ти отнеме правото на 24 месеца гаранционно обслужване. Ако не се лъжа в Италия е 36 месеца даже гаранцията. Не се оставяйте на големите вериги да ви тъпчат !

Публикувано

Проблема не е в гаранцията, а кой огъна телефона.

Публикувано

Кой, кой??? :) тоя Филан каква националност е?

Публикувано

А бе една година, две години, три месеца - все тая.

Като няма кой да си търси правата и 50 години гаранция да има дадена стока, все тая.

Публикувано

Аз,ако съм виновен и огънал наистина телефона,едва ли ще ви моля за съвет...!

Днеска разговарях с Криейтив Център и казаха,че ще го изпращат обратно в Техномаркет,казах им да изпратят в писмена форма за отказа на гаранцията и експертиза за това,че е крив,а най големия проблем е ,че от утре незнам какво да правя.....

Публикувано

Също, не приемай телефона, докато не се оправят нещата, защото като нищо ще се установи, че е и "мокрен" . И искай приемо-предавателен протокол, ако има някаква интервенция върху телефона.

Публикувано

Навсякъде се вписват 12 месеца, но търговската гаранция е 24 месеца, да не би iStyle или друга фирма да вписва 24 месеца?!

Гаранцията от производителя, за Apple продукти е една година, а тук е публикувано какво покрива тя: http://www.apple.com...-bulgarian.html

Описва се една година, защото втора се осигурява само на частни лица - потребители, съобразно ЗЗП. Това в iStyle Сердика се обяснява дословно на клиента преди покупка, а на гърба на фактурата му (поименна на частно лице) се разпечатват членовете от закона, на базата на които му се осигуряват две години и какви права и задължения носят на двете страни.

Задължително се предоставя тази информация при покупка, а глобата от КЗП, ако не се лъжа е около 500 лв.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...