teodorteo Публикувано Март 9, 2015 Публикувано Март 9, 2015 Съгласен съм с Шамана. Тоя път нещо се пооляха с цените на тези часовници.. 12"Макбука обаче е следващата ми покупка. Цитирай
arm11 Публикувано Март 9, 2015 Публикувано Март 9, 2015 Тъкмо го разгледах лаптопа... Еми тоя път са надминали себе си. Чакаме доставките Цитирай
Anthony Публикувано Март 9, 2015 Публикувано Март 9, 2015 Явно искат да се пуснат в ценовия клас на реномираните швейцарски брандове. Нормално е да има разлика в цената на каишките. Верига за Breitling струва 1000 евро. Обаче според мен Епъл допускат сериозна грешка - никой ценител на часовниците няма да даде толкова пари за подобно тамагочи. Там се ценят съвсем други неща. Иначе iOS 8.2 е вече налична. 5 Цитирай
Nick Snow Публикувано Март 9, 2015 Публикувано Март 9, 2015 Интересно колко ще дойде тиливизура в болгаристанско. Цитирай
The Shaman Публикувано Март 9, 2015 Публикувано Март 9, 2015 http://www.theverge.com/2015/3/9/8173805/apple-watch-hands-on Сноу, аз ли съм пропуснал нещо или? Цитирай
Severus Публикувано Март 9, 2015 Публикувано Март 9, 2015 То й Стив Балмър казваше, че няма кой да си купи такъв скъп айфон, пък гледай какво стана А този часовник е толкова часовник, колкото айфона е телефон. Това е просто умно устройство, което се носи на китката 3 Цитирай
The Shaman Публикувано Март 9, 2015 Публикувано Март 9, 2015 Не казвам, че няма кой да го купи, напротив. Просто аз няма да го направя. Цитирай
Severus Публикувано Март 9, 2015 Публикувано Март 9, 2015 Към Anthony ми беше коментара...не към теб Цитирай
kal1ch Публикувано Март 9, 2015 Публикувано Март 9, 2015 http://www.theverge....-watch-hands-on Сноу, аз ли съм пропуснал нещо или? Apple TV е с нова по-ниска цена - $69. И аз не смятам, че ще си купя часовника, въпреки че стоманения с миланска верижка изглежда много добре.. ама $600 множко ми идват. Цитирай
Anthony Публикувано Март 9, 2015 Публикувано Март 9, 2015 То й Стив Балмър казваше, че няма кой да си купи такъв скъп айфон, пък гледай какво стана А този часовник е толкова часовник, колкото айфона е телефон. Това е просто умно устройство, което се носи на китката Много ясно, че ще се купува, но не и от ценителите на часовници. Просто друг таргет. Аз също няма да си го купя, дори и 100 долара да беше. Цитирай
R32 Публикувано Март 9, 2015 Публикувано Март 9, 2015 Тук няма да ме барнат майОсвен ако нейзлезе мода на двете ръце с часовници;)citizent eco drive с radio control него сменям за нищо 1 Цитирай
kawabiker Публикувано Март 9, 2015 Публикувано Март 9, 2015 (редактирано) Аз вече ъпнах и синхронизирах с елката ... До 250 долара се купува като за джаджа , толкова струват и андроидските и се купуват, така че... Пууу carplay го имаше в бетата а сега в официалната я няма Редактирано Март 9, 2015 от kawabiker Цитирай
Asen_77 Публикувано Март 9, 2015 Публикувано Март 9, 2015 И както си говорим и до 1 година всички с Apple Watch ! Ще си говорим пак кой и кога П.П. Сложете iOS 8.2 в профила. Цитирай
BulgarianSS Публикувано Март 9, 2015 Публикувано Март 9, 2015 Дано сега хванат та го джейлнат... Че ми омръзна основно евенти да гледам на моето... Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
kawabiker Публикувано Март 9, 2015 Публикувано Март 9, 2015 :D There are 38 different models of the Apple Watch for sale. Even Samsung is confused by that one. 2 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Март 9, 2015 Публикувано Март 9, 2015 Оляха се с цените. Това е дигитален смарт часовник, а не швейцарски шедьовър. Много маркетинг, много реклама, много шум за нищо. Ако все пак реша да си направя подарък за РД, съм се спрял на sport 42mm space grey и ще купувам 3rd party каишки. Не е нормално да ми искат 450$/€ за stainless steel band. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
kawabiker Публикувано Март 9, 2015 Публикувано Март 9, 2015 Рекламата е уникална обаче ... Преисква ти се да го имаш на ръката, но като свърши се сещаш че няма нужда . 3 Цитирай
boggentod Публикувано Март 10, 2015 Публикувано Март 10, 2015 ...... Пууу carplay го имаше в бетата а сега в официалната я няма Доколкото знам, Carplay ще го има от 8.3 Цитирай
Anthony Публикувано Март 10, 2015 Публикувано Март 10, 2015 Оляха се с цените. Това е дигитален смарт часовник, а не швейцарски шедьовър. Много маркетинг, много реклама, много шум за нищо. Ако все пак реша да си направя подарък за РД, съм се спрял на sport 42mm space grey и ще купувам 3rd party каишки. Не е нормално да ми искат 450$/€ за stainless steel band. Sent from my iPhone using Tapatalk Наистина цените са безумни. Един швейцарски механичен часовник от среден клас като Certina, Tissot или Longine ще го използваш десетилетия . Да не говорим, че за 10 000 долара колкото струва златния, ще вземеш Омега или дори Rolex, който ще е вечен и цената му няма да пада с годините и ще е чудесно наследство за децата ти. А какво ще правиш с Apple Watch догодина, когато излезе новия модел? Ще си направиш златен зъб от корпуса му ли? 7 Цитирай
gogi6 Публикувано Март 10, 2015 Публикувано Март 10, 2015 Този следи пулса и ти казва кога сдаваш багажа))) Цитирай
koksibg Публикувано Март 10, 2015 Публикувано Март 10, 2015 (редактирано) Оляха се с цените доста. И то голяма реклама само да може да ни вземат по 500-700$ още веднъж след IPhone. Но има голяма разлика понеже тел. им е най добрия на пазара а тоз часовник не е. Даже и дизайна не е кой знае какво. Имам 4 часовника и нема им дам 500-700$ или 1000$ за тоз. Ами представи си даваш 1000$ за тоз часовник и след 5 години примерно каква стойност ще има тази технологична джаджа може би не повече от 50$ както вадят ъпгрейди по един два на година. И вече два сериозни недостатъка. 1. Не е водоустойчив. Сертифициран е по IPX7 което означава до 1метър под вода до 30мин. 2. Батерията издържа до 18ч дневно. То да станиш параноик на тема зареждане на тел. комп. и часовници. Ами ако си дал 10к за злато и ти умре часовника от водата кво правим Апъл.......? Не виждам за сега как Апъл ще вземат от мен едни 500-700 или 1000$. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Март 10, 2015 от koksibg 1 Цитирай
inutero Публикувано Март 10, 2015 Публикувано Март 10, 2015 if <балъци> = 1; than <уиски_с_фъстъци> = 1 Програмистите ще разберат 7 Цитирай
aserrr Публикувано Март 10, 2015 Публикувано Март 10, 2015 Тоя път се поувлякоха със цените . Незнам колко е революционно .........времето ще покаже. Цените обаче са революционни. Цитирай
kal1ch Публикувано Март 10, 2015 Публикувано Март 10, 2015 if <балъци> = 1; than <уиски_с_фъстъци> = 1 Програмистите ще разберат *then Също, какъв език трябва да е това? Странен синтаксис има. 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.