DreamcatcheR Публикувано Юни 15, 2015 Публикувано Юни 15, 2015 Ще си позволя да ти отговоря на въпросите. 1) Да, ако искаш да е по-прецизно. Това не значи затягане до спиране на кръвообръщението, но все пак, не трябва да е хлабаво. 2) Постоянно светят диодите в зелено по време на Activity, т.е. - да, следи пулса през цялото време. Има опция от Settings да се изключи. Хаби батерия повече, но не влияе дотолкова, че да търсиш къде да го зареждаш през деня. 3) Нотификациите са най-удобното нещо в тази джаджа. Аз лично съм спрял всякакви звуци, вкл. тези на телефона. Когато нещо стане, усещам вибрация на ръката. Супер удобно е! Нощем не ме будят, поради простата причина, че часовникът е на зарядно. 4) Не съм следил колко точно процента падат за еди-колко-си време спорт, но накратко - няма място за притеснение. Батерията е на страхотно ниво (като се има предвид, че е направена да се зарежда всяка нощ). Досега не ми се е случвало да ми пада под 30% при нормално ползване. Първите дни при яко ровичкане успях да я изхабя докъм 4-5%, но дори тогава не съм включвал Power-reserve mode-a. 5) Зарежда се бързо. От 0 до 100 мисля, че отнема около час и 40 мин. При нормално ползване всяка нощ като легна го слагам на около 30-40% и се зарежда за няма час до 100. Обаче, направи ми впечатление, че ако го махна от зарядното веднага след като се зареди, на другия ден по-бързо пада, в смисъл тези 7-8 часа стендбай през нощта си му цоцат от сока. Вече го махам сутрин като ставам и си ми стига идеално за целия ден, независимо дали спортувам или не. Предполагам е ясно на всеки, но не се налага да се стартира Activity, за да измерва крачки и това не изисква почти никаква енергия. 6 Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 15, 2015 Публикувано Юни 15, 2015 Изчерпателно Странно, не съм фен на джаджата, но вероятно ще се опитам да се сдобия с една след време. Похлъцва ми здравето(по разни причини) и това с меренето на пулса ми става необходимост. Ще видим... 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 15, 2015 Публикувано Юни 15, 2015 Аз искам да попитам, става ли за носене на дясната ръка? Цитирай
Asen_77 Публикувано Юни 15, 2015 Публикувано Юни 15, 2015 Ако се завърти екрана при слагане, би могъл може би, но така въртящия бутон ще застане отдолу а нормалния бутон отгоре. Май не става дясна ръка, или няма да е удобно да използваш бутоните. 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 15, 2015 Публикувано Юни 15, 2015 Акo е така, тoва решава въпроса при мен. 1 Цитирай
momchil_g Публикувано Юни 15, 2015 Публикувано Юни 15, 2015 (редактирано) Ако се завърти екрана при слагане, би могъл може би, но така въртящия бутон ще застане отдолу а нормалния бутон отгоре. Май не става дясна ръка, или няма да е удобно да използваш бутоните. На WWDC 2015, Eddy Cue носеше точно така часовника на дясната си ръка http://cnet1.cbsista...-7-eddy-cue.jpg Тук пише как се завърта дисплея http://www.imore.com/how-set-apple-watch-left-handed-use Редактирано Юни 15, 2015 от momchil_g 5 Цитирай
koksibg Публикувано Юни 16, 2015 Публикувано Юни 16, 2015 Става да. Това го копнах от чуждите форуми като и коронката може да се настрой от ляво да бъде или отдясно по твой избор. Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Цитирай
Mkarchev Публикувано Юли 4, 2015 Публикувано Юли 4, 2015 Преди близо 2 седмици получих двата часовника(38мм и 42мм) спорт и вече се убедих,че трябва обезателно да имам модела с метален корпус и сапфирено стъкло. Крехък е като iPhone 6,но пък издържа на 5м дълбочина. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Юли 4, 2015 Публикувано Юли 4, 2015 Точно си мислех да споделя колко съм изненадан от здравината на моя (sport). Това ще да е най-здравото и неподатливо на драскотини епъл устройство, което съм имал. За вече почти 2 месеца не е мръднал и е като нов, а го чуквам през ден в някоя стена или нещо твърдо. Също така го мия под чешмата след тренировка на всеки ден-два. Четох сравнение на дисплеите и се оказа, че при сапфиреното стъкло има доста повече отблясъци и на ярка светлина дисплеят се вижда по-зле. Така че, аз съм доволен от моя "крехък часовник"... Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
Mkarchev Публикувано Юли 5, 2015 Публикувано Юли 5, 2015 (редактирано) На въпроса за дясната ръка-аз нося на дясната ръка и коронта ми седи от ляво на корпуса.Утре сутрин съм в Германия да сменя часовника на жена ми защото неработи функцията му за испращане на пулса и рисунките. Редактирано Юли 5, 2015 от Mkarchev Цитирай
kiko_st1 Публикувано Юли 6, 2015 Публикувано Юли 6, 2015 Разбира се, че става за дясната ръка. При стартирането в настройките избираш на коя ръка ще го носиш. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Юли 13, 2015 Публикувано Юли 13, 2015 Днес ми пристигна новата каишка. Реплика на Apple Leather Loop. Доста сполучлива при това; на 1/4 от цената на оригиналната. Пак си е естествена кожа, много е лека, удобна и не запарва. Магнитното закопчаване е доста практично. Доставката беше точно месец. Взех я от тук, ако някой се интересува. http://store.picbg.net/pubpic/78/D9/7cc02a884a5078d9.jpg http://store.picbg.net/pubpic/85/63/52b08e7c66418563.jpg 2 Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 13, 2015 Публикувано Юли 13, 2015 В Али имат чудесни каишки и вериги на oще пo-дoбри цени Има и приставки, с кoитo мoжеш да слoжиш всякаква каишка. 1 Цитирай
cezare Публикувано Юли 13, 2015 Публикувано Юли 13, 2015 Днес ми пристигна новата каишка. Реплика на Apple Leather Loop. Доста сполучлива при това; на 1/4 от цената на оригиналната. Пак си е естествена кожа, много е лека, удобна и не запарва. Магнитното закопчаване е доста практично. Доставката беше точно месец. Взех я от тук, ако някой се интересува. http://store.picbg.net/pubpic/78/D9/7cc02a884a5078d9.jpg http://store.picbg.net/pubpic/85/63/52b08e7c66418563.jpg Sold out. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Юли 16, 2015 Публикувано Юли 16, 2015 Има го наличен при много други търговци. Ето тук е и по-евтино: http://www.ebay.co.uk/itm/New-Genuine-Leather-Loop-Watch-Band-Strap-Magnetic-Buckle-For-Apple-Watch-42mm/131538539475?_trksid=p5411.c100167.m2940&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D20140131123730%26meid%3Dcdb81f3b1cc44f8a8bd1af980908d439%26pid%3D100167%26rk%3D2%26rkt%3D15%26sd%3D271892746471 Цитирай
kawabiker Публикувано Юли 27, 2015 Публикувано Юли 27, 2015 Тотално съм разочаровам от това силно тъпоумно и безмислено ус-во Apple watch ,пълно с бъгове, ограничено от функционалности и неносещо нищо положително при употребата му, а като добавя и смешния му дизайн като на награда от Лъки Бой, немога место да си намеря просто . Седя и го гледам и се чудя дали да го напикая и да кача клипче в тубата или да го изпукам с чука , поне да донесе нещо . 42мм седи като на детето часовника със София Първа,(който незнае какво е София да види Дисни ). 10 Цитирай
kawabiker Публикувано Юли 28, 2015 Публикувано Юли 28, 2015 Няма DFU , няма рекавъри , а вече мига само ябълката Дано като умре батерията да се усвести ... Цитирай
gogi6 Публикувано Юли 28, 2015 Публикувано Юли 28, 2015 (редактирано) Е нали мери пулса?И като бягаш ти показва,че....бягаш!Ти за 1000 кинта какво очакваш))) Редактирано Юли 28, 2015 от gogi6 Цитирай
dessyteneva Публикувано Юли 28, 2015 Публикувано Юли 28, 2015 Виж сега, само преди седмица имах рожден ден, а подаръци приемам и със закъснение, така че, ако толкова не ти харесва часовничето - ще се жертвам да те отърва от него ;-) Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
kawabiker Публикувано Юли 28, 2015 Публикувано Юли 28, 2015 Говоря чисто обективно както винаги - 1000 не съм дал, ако беше така щях да се самоизхвърля от нас .Но като направиш вложението, чисто практически аз не виждам адекватно приложение - имах една идея за него , но се оказа че другия уред който исках да сдвоя с него е греда , а и като взе да мига само тази ябълка и няма оправия в момента ... С риск да се изхвърля, ама китайците по 20$ са практични май - заради 20$ де , но при цена 400$ по-добре недей . Както ми каза @gogi71 вземи по-добре още един телефон , вместо тази безумица. 2 Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 28, 2015 Публикувано Юли 28, 2015 Да ти кажа, не се изхвърляш. Пoлзвам един китаец за 30$ кoгатo съм в залата и пулс мери и нoтификации имам 1 Цитирай
kawabiker Публикувано Юли 28, 2015 Публикувано Юли 28, 2015 (редактирано) Ей ся като му подам едно късо в "секретния" порт и такъв пулс ще измери и такава нотификация ще ми нотифицира, че ще се чудят в Епъл как трифазния ток носи толкова положителна енергия във всичките аспекти на израза ... Редактирано Юли 28, 2015 от kawabiker 4 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Юли 28, 2015 Публикувано Юли 28, 2015 Извинявай, ама ти с какви очаквания беше, като реши да го купиш? Това все пак е часовник - не таблет или компютър. При мен ябълката се появява само ако го рестартирам, така че досега 3-4 пъти да съм я виждал. Изчакай ъпдейта есента и му дай още един шанс Цената е висока, но така е с всичко ябълковидно... Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
kawabiker Публикувано Юли 28, 2015 Публикувано Юли 28, 2015 Какво значи какви очаквания? Все си мисля че трябваше да е доста по-различен от детска играчка от зрънчо , което е най-малкото за което се сещам че не съм очаквал ! А ти извинявай лично ли го приемаш, та някак си мнението ми е недопустимо за теб в случая ? Ако е така извинявай, че някак си неоправдах ефекта уау , ама да ти кажа с риск да се повторя , детето има доста по уау играчки а е само на 3 и не струват толкова ... Колкото до ябълката от вчера друго непоказва и понеже е много готин , няма начин нито да се ресне нито да се ресторне , а трябва да ходи обратно в магазина на поне 1500 км от тук. Така че сега сигурно разбираш какво съм очаквал и какво реално съм видял. Това с ябълковидното някак си нито го намесвам , нито пък и ми дава успокоение че са така нещата. 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.