Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Аз нещо не мога да разбера защо се нервиш??? Имаше достатъчно инфо и клипчета какво предоставя и какво не. Това с детската играчка от "зрънчо" ми звучи, че не толкова се дразниш на липстата на функции, а не те кефи дизайна.

П.П. Аз лично от клиповете и прочетеното инфо разбрах, че няма да да ми е нужен този аксесоар и не си го купих.

Публикувано

Санде, човешко право е да изкажеш мнение, било то хвалба или разочарование. Иначе си прав.

Публикувано

Аз пък за себе си мога да кажа следното, когато го видях дизайна беше първото нещо което ми направи впечатление. Както всяко друго Apple устройство е изпипано до последния детайл в дизайна. Съвсем друг е въпроса за практичност и нужда от него. Но всичките кайшки са просто супер. Иначе ако не си чел нищо за устройството, вероятно като влезнеш в ейпълстор и изслушаш 20 минутната им плеяда и го сложиш на ръката, доста бързо ще бъдеш убеден да го вземеш. Аз лично не нося часовници и не изпитвам нужда от подобно устройство и затова не го притежавам, иначе бях близо да го взема :)

Публикувано (редактирано)

Момчета виждам, че повечето не схващате идеята на форума явно или незнам и аз точно , ама ако Ви кажа че не съм дал една стотинка за часовника , може би ще нещата ще просветнат ...

П.П.

Форум>Мнения>Взаимопомощ и т.н.

Редактирано от kawabiker
Публикувано

За мен е страхотна джаджа. Още веднага бях поръчал три, освен за мен, взех за дъщеря ми и жена ми и до голяма степен в това виждам смисъл да го има човек. Всичко е различно, когато и близките ти хора го имат. Дали ще им подчуквам по екранчето, дали ще им рисувам нещо, просто според мен, това нещо е най-малко часовник, както айфона е най-малко телефон!!! Става за разговори и то със съвсем прилично качество. Като шофирам и с ръка на волана си говоря перфектно, разбира се ще си намалиш музиката и ако не караш с 200км и повече, че тогава шума в колата е различен. Няма как да пропуснеш обаждане или съобщение след като ти вибрира на ръката а и можеш да отговориш веднага с уникалните поклащащи се емотикончета или готовите текстови отговори. От вайбъра не можеш да приемаш обаждания, но по същия начин ти показва, кой те търси в момента. Не знам дали се е случвало на някой да му притрябва навигацията а да няма стойка в колата за телефона. Като направите маршрут на телефона той може да ви е и на задната седалка, на часовника ви показва всяка нужна маневра, която трябва да направите, много е приятно. Котката да ви е гладна пак ви подсеща, музика да си пускате на безжичната колонка, когато си къркате с приятели някъде на сянка..., за толкова много неща е полезна тази джаджа, че мога да изпиша няколко страници. Съжалявам, че "kawabiker" има проблем с неговия часовник, каръшка работа, но ако има хора, които се двоумят, съвета ми е да спират да се чудят, вземете си го. И може-би едно от най-важните неща е, че това е за хора, които ще го ползват, а не за хора, които ще си го купят за да видят другите, че са си го купили!!! :))) Дано да съм бил полезен.

Публикувано

Всичко добре,но цената завишена ми се вижда.

Публикувано

Аз се чудя Теленор като представители, дали няма да благоволят да го продават най-после...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Те продават телефони, не са "представител" на Епъл. Питай Апком.

Публикувано

Не ми вършат работа Апком, няма да го взимам кеш, а операторите не продават само телефони и Теленор са представители, ама това сме го дъвкали вече.

Публикувано

Теленор продават само iPhone. А, на теб какво ти пречи да си уредиш потребителски кредит и да го купиш откъдето изпадне?

Публикувано

Доста неща ми пречат, но не е тук мястото да ти обяснявам - единствения начин ми е през оператор и толкова, да не разводняваме темата. Надявах се да го пуснат Теленор, както примерно Мтел продават часовниците на Самсунг.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Швейцарски часовник използва Apple Watch за закопчалка

thewatchmanitsgold.jpg

Производителите на луксозни часовници надали се притесняват от нарастващата популярност на умните часовници, тъй като имат доста различен таргет. Дори и те обаче трябва да се адаптират към променящия се пазар. Американската компания Nico Gerard представи серия часовници със швейцарски механизми, която използва Apple Watch като закопчалка.

Макар да изглежда абсурдно, продуктът е съвсем истински и струва между9300 и 112 000 долара, в зависимост от часовника, който сте избрали. В цената е включена и стойността на Apple Watch. В сърцето на продукта е механизъм NG2824A, сертифициран Официалния швейцарски институт по тестване на хронометри. Адам Плумър от Nico Gerard твърди, че високопрофилните бизнесмени биха харесали идеята, тъй като искат да скрият своя Apple Watch и да запазят личния характер на съобщенията си. Това не е напълно коректно, тъй като дисплеят на Apple Watch не работи, докато не го завъртите към лицето си. Още по-странно е, че моделите са устойчиви на потапяне до 100 метра, но Apple Watch официално не е подходящ за плуване, което обезсмисля устойчивостта.

Източник: hicomm.bg

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Пoнеже Dreamcatcher, ме надъха за часовника и реших да си направя предварителен коледен подарък съм пред една дилема. Кой от двата да взема - алуминия или стоманата? Как бихте ме посъветвали?

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Стомана винаги е > алумин.

Иначе според зависи :) едното стои по-масивно от другото. Въпрос на вкус.

Публикувано

Според мен, ако си човек който си пази вещите и работи на бюро то тогава може да минеш и със спорт едишъна, в противен случай стомана + сапфир кристал.

Публикувано

Специално за Watch, това твърдение "стомана>алуминий" според мен не важи. Моят е алуминий и няма една драскотинка по корпуса. Stainless steel съм виждал доста из мрежата и всички до един са издраскани като гърба на старите айподи. Сапфиреното стъкло може да е по-здраво, но пък дисплеят е с по-лоша видимост на слънчева светлина.

Като добавим и цената, направо не знам кой се лъже да ги купува стоманените..

Публикувано

Стоманеният се полира ;)

Публикувано

Стоманата се полира, сапфир кристала не се драска.

Аз досега никога не съм имал часовник който да не е с сапфир кристал и да успея да го запазя без драскотини (просто съм джаста праста :) )

За сметка на това имам приятели дето си носят по 5 и повече години часовниците със минерално стъкло без драскотина.

Та зависи си от човека аз не бих издържал да нося часовник с надран циферблат/дисплей.

Публикувано

Ама в комплекта няма паста за зъби..

Публикувано

Има и друг довод за мен за стоманения, ако реша един ден да го продавам полирам го и е като нов, а надрания алуминиев с надран дисплей и за подарък няма да става.

Публикувано

Скоро ще имам предпазни стъкла и фолио за часовници :tooth:

Публикувано

То отдавна има стъла и кейсове на spigen предполагам и на други производители.

Публикувано

В Али има още ореди да представят часовника...

Публикувано

Споделям една много интересна статия за това как се е родила идеята за часовника и в последствие създаването му. Има доста любопитни неща от кухнята на Епъл. Може да я прочетете тук:

iPhone Killer: The Secret History of the Apple Watch | WIRED

http://www.wired.com/2015/04/the-apple-watch/

via Tapatalk

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Днес е ден за ъпдейти, то се е видял. За часовника обаче е по-скучничък:

IMG_1426.jpg

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...