bombastyk Публикувано Юли 28, 2015 Публикувано Юли 28, 2015 Аз нещо не мога да разбера защо се нервиш??? Имаше достатъчно инфо и клипчета какво предоставя и какво не. Това с детската играчка от "зрънчо" ми звучи, че не толкова се дразниш на липстата на функции, а не те кефи дизайна. П.П. Аз лично от клиповете и прочетеното инфо разбрах, че няма да да ми е нужен този аксесоар и не си го купих. Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 28, 2015 Публикувано Юли 28, 2015 Санде, човешко право е да изкажеш мнение, било то хвалба или разочарование. Иначе си прав. Цитирай
Asen_77 Публикувано Юли 29, 2015 Публикувано Юли 29, 2015 Аз пък за себе си мога да кажа следното, когато го видях дизайна беше първото нещо което ми направи впечатление. Както всяко друго Apple устройство е изпипано до последния детайл в дизайна. Съвсем друг е въпроса за практичност и нужда от него. Но всичките кайшки са просто супер. Иначе ако не си чел нищо за устройството, вероятно като влезнеш в ейпълстор и изслушаш 20 минутната им плеяда и го сложиш на ръката, доста бързо ще бъдеш убеден да го вземеш. Аз лично не нося часовници и не изпитвам нужда от подобно устройство и затова не го притежавам, иначе бях близо да го взема Цитирай
kawabiker Публикувано Юли 29, 2015 Публикувано Юли 29, 2015 (редактирано) Момчета виждам, че повечето не схващате идеята на форума явно или незнам и аз точно , ама ако Ви кажа че не съм дал една стотинка за часовника , може би ще нещата ще просветнат ... П.П. Форум>Мнения>Взаимопомощ и т.н. Редактирано Юли 29, 2015 от kawabiker 1 Цитирай
kiko_st1 Публикувано Юли 29, 2015 Публикувано Юли 29, 2015 За мен е страхотна джаджа. Още веднага бях поръчал три, освен за мен, взех за дъщеря ми и жена ми и до голяма степен в това виждам смисъл да го има човек. Всичко е различно, когато и близките ти хора го имат. Дали ще им подчуквам по екранчето, дали ще им рисувам нещо, просто според мен, това нещо е най-малко часовник, както айфона е най-малко телефон!!! Става за разговори и то със съвсем прилично качество. Като шофирам и с ръка на волана си говоря перфектно, разбира се ще си намалиш музиката и ако не караш с 200км и повече, че тогава шума в колата е различен. Няма как да пропуснеш обаждане или съобщение след като ти вибрира на ръката а и можеш да отговориш веднага с уникалните поклащащи се емотикончета или готовите текстови отговори. От вайбъра не можеш да приемаш обаждания, но по същия начин ти показва, кой те търси в момента. Не знам дали се е случвало на някой да му притрябва навигацията а да няма стойка в колата за телефона. Като направите маршрут на телефона той може да ви е и на задната седалка, на часовника ви показва всяка нужна маневра, която трябва да направите, много е приятно. Котката да ви е гладна пак ви подсеща, музика да си пускате на безжичната колонка, когато си къркате с приятели някъде на сянка..., за толкова много неща е полезна тази джаджа, че мога да изпиша няколко страници. Съжалявам, че "kawabiker" има проблем с неговия часовник, каръшка работа, но ако има хора, които се двоумят, съвета ми е да спират да се чудят, вземете си го. И може-би едно от най-важните неща е, че това е за хора, които ще го ползват, а не за хора, които ще си го купят за да видят другите, че са си го купили!!! )) Дано да съм бил полезен. 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Юли 29, 2015 Публикувано Юли 29, 2015 Всичко добре,но цената завишена ми се вижда. 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Юли 29, 2015 Публикувано Юли 29, 2015 Аз се чудя Теленор като представители, дали няма да благоволят да го продават най-после... Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 29, 2015 Публикувано Юли 29, 2015 Те продават телефони, не са "представител" на Епъл. Питай Апком. 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Юли 29, 2015 Публикувано Юли 29, 2015 Не ми вършат работа Апком, няма да го взимам кеш, а операторите не продават само телефони и Теленор са представители, ама това сме го дъвкали вече. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 29, 2015 Публикувано Юли 29, 2015 Теленор продават само iPhone. А, на теб какво ти пречи да си уредиш потребителски кредит и да го купиш откъдето изпадне? Цитирай
dessyteneva Публикувано Юли 30, 2015 Публикувано Юли 30, 2015 Доста неща ми пречат, но не е тук мястото да ти обяснявам - единствения начин ми е през оператор и толкова, да не разводняваме темата. Надявах се да го пуснат Теленор, както примерно Мтел продават часовниците на Самсунг. Цитирай
Asen_77 Публикувано Август 7, 2015 Публикувано Август 7, 2015 Швейцарски часовник използва Apple Watch за закопчалка Производителите на луксозни часовници надали се притесняват от нарастващата популярност на умните часовници, тъй като имат доста различен таргет. Дори и те обаче трябва да се адаптират към променящия се пазар. Американската компания Nico Gerard представи серия часовници със швейцарски механизми, която използва Apple Watch като закопчалка. Макар да изглежда абсурдно, продуктът е съвсем истински и струва между9300 и 112 000 долара, в зависимост от часовника, който сте избрали. В цената е включена и стойността на Apple Watch. В сърцето на продукта е механизъм NG2824A, сертифициран Официалния швейцарски институт по тестване на хронометри. Адам Плумър от Nico Gerard твърди, че високопрофилните бизнесмени биха харесали идеята, тъй като искат да скрият своя Apple Watch и да запазят личния характер на съобщенията си. Това не е напълно коректно, тъй като дисплеят на Apple Watch не работи, докато не го завъртите към лицето си. Още по-странно е, че моделите са устойчиви на потапяне до 100 метра, но Apple Watch официално не е подходящ за плуване, което обезсмисля устойчивостта. Източник: hicomm.bg 2 Цитирай
andro89 Публикувано Октомври 10, 2015 Публикувано Октомври 10, 2015 Пoнеже Dreamcatcher, ме надъха за часовника и реших да си направя предварителен коледен подарък съм пред една дилема. Кой от двата да взема - алуминия или стоманата? Как бихте ме посъветвали? Цитирай
HITMAN Публикувано Октомври 19, 2015 Публикувано Октомври 19, 2015 Стомана винаги е > алумин. Иначе според зависи едното стои по-масивно от другото. Въпрос на вкус. Цитирай
petar.petrov Публикувано Октомври 19, 2015 Публикувано Октомври 19, 2015 Според мен, ако си човек който си пази вещите и работи на бюро то тогава може да минеш и със спорт едишъна, в противен случай стомана + сапфир кристал. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 19, 2015 Публикувано Октомври 19, 2015 Специално за Watch, това твърдение "стомана>алуминий" според мен не важи. Моят е алуминий и няма една драскотинка по корпуса. Stainless steel съм виждал доста из мрежата и всички до един са издраскани като гърба на старите айподи. Сапфиреното стъкло може да е по-здраво, но пък дисплеят е с по-лоша видимост на слънчева светлина. Като добавим и цената, направо не знам кой се лъже да ги купува стоманените.. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
petar.petrov Публикувано Октомври 19, 2015 Публикувано Октомври 19, 2015 Стоманата се полира, сапфир кристала не се драска. Аз досега никога не съм имал часовник който да не е с сапфир кристал и да успея да го запазя без драскотини (просто съм джаста праста ) За сметка на това имам приятели дето си носят по 5 и повече години часовниците със минерално стъкло без драскотина. Та зависи си от човека аз не бих издържал да нося часовник с надран циферблат/дисплей. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 19, 2015 Публикувано Октомври 19, 2015 Ама в комплекта няма паста за зъби.. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
petar.petrov Публикувано Октомври 19, 2015 Публикувано Октомври 19, 2015 Има и друг довод за мен за стоманения, ако реша един ден да го продавам полирам го и е като нов, а надрания алуминиев с надран дисплей и за подарък няма да става. Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 19, 2015 Публикувано Октомври 19, 2015 Скоро ще имам предпазни стъкла и фолио за часовници 1 Цитирай
petar.petrov Публикувано Октомври 19, 2015 Публикувано Октомври 19, 2015 То отдавна има стъла и кейсове на spigen предполагам и на други производители. Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 19, 2015 Публикувано Октомври 19, 2015 В Али има още ореди да представят часовника... Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 19, 2015 Публикувано Октомври 19, 2015 Споделям една много интересна статия за това как се е родила идеята за часовника и в последствие създаването му. Има доста любопитни неща от кухнята на Епъл. Може да я прочетете тук: iPhone Killer: The Secret History of the Apple Watch | WIRED http://www.wired.com/2015/04/the-apple-watch/ via Tapatalk 1 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Декември 8, 2015 Публикувано Декември 8, 2015 Днес е ден за ъпдейти, то се е видял. За часовника обаче е по-скучничък: Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.