DreamcatcheR Публикувано Юли 11, 2016 Публикувано Юли 11, 2016 Някой ползва ли бетата на watchOS 3? Аз съм доста приятно изненадан, поне засега Цитирай
mirror Публикувано Юли 11, 2016 Публикувано Юли 11, 2016 Да не би вече да се вижда добре на слънчева светлина? Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Юли 11, 2016 Публикувано Юли 11, 2016 С fw upgrade? Да. И картофи бели... Никога не съм имал проблеми с дисплея на спорт варианта, но при него е най-контрастен дисплея, поради липсата на сапфирено стъкло. Има си и настройки за яркостта. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
mirror Публикувано Юли 11, 2016 Публикувано Юли 11, 2016 Ходих на едно спортно мероприятие и тези с apple watch търсиха сянка за да виждат стойностите по-добре, точно в този момент осъзнах, че това е минусът на apple wacth. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Юли 11, 2016 Публикувано Юли 11, 2016 Има по-значими минуси от този Като например липсата на (използваем и функционален) софтуер, което идва от ограниченията на Епъл с Dev kit-овете. Друг проблем до ОС 2, е като цяло по-бавната работа с 3rd party приложения. Подобрения за именно тези неща идват в ОС 3. Както и при iOS, ще трябва време разработчиците да си оптимизират ап-овете. Но ако съдя по Епълските, няма нужда от втора генерация хардуер. Всичко върви прилично добре и на този. В док-а вече могат да се добавят 10-тина приложения, които автоматично се обновяват (background app refresh) и зареждат мигновено. Новите activity watch faces са страхотни. А най-вече и функцията за бързата им смяна със swipe настрани. Например настройвам си един с активити кръговете за спорт; втори за нормален часовник с хронометър, аларми и тн; трети с мики маус, който вече казва часа като се докосне (много е забавен ); четвърти със снимка/таймлапс (които вече позволяват добавянето на компликации) и т.н. Иначе вчера 40 км колело из София, Панчарево - нямаше проблеми с видимостта на дисплея. Разбира се ако слънцето е директно над теб се вижда по-бледо, но не и дотолкова, че да не разчитам какво пише. Все пак е OLED, което мисля за момента май е най-добрата технология за подобен тип устройство, ако говорим за цветен дисплей. Говори се, че следващото поколение ще е с micro led. Може да се каже че е недостатък, но не на Apple Watch, а на всеки смарт часовник с такъв тип дисплей. Цитирай
mirror Публикувано Юли 11, 2016 Публикувано Юли 11, 2016 Не знам какъв е дисплея на Garmin fenix 3, но колкото е по-светло толкова по-добре се вижда, да не говорим че батерията държи по 1 седмица с всекидневни активита по 1-2 часа. Много добре се разбира с въйфона и съм супер доволен! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.