Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

BULSATCOM FUSION TV XBMC KODY

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте, имам акаунт за БУЛСАТ, но плащам само за FUSION, и ми излизат само 20-на чужди телевизии.

Трябва да плащаш и за основната телевизия ли, за да ти излизат всичките канали ?

• Отговори 318
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• gogi6

49

• zdravko hristov

41

• The Shaman

19

• pepo1919

13

Публикувано

С VPN ти казах по-горе!От настройките на fusion трябва да си на PC и няма да ти насичат

Публикувано

Някои можели да даде по подробна информациа за коди за андроид

Публикувано

Не, че не може, но ще се отклоним от естеството на форума. Може би някой ще ти помогне чрез лично съобщение.

Публикувано (редактирано)

.

Редактирано от krasimir10
Публикувано

Последно не можеш да го подкараш или ти насича?! За това има причина. Устройството, нета...

Публикувано

Много ми насичат каналите как даго оправя

Много ми насичат каналите как даго оправя

Публикувано

Ти четеш ли изобщо какво ти се отговаря?На Sky ли си?

Даите vpn за адроид да мога да си пусн нова бтв диемите

Публикувано

Преглеждай си постовете преди да публикуваш. Неуважително е към тези, които питаш.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Вече го предупредих на лично, а и един път официално! Сега го правя и пред всички!

Искам да ви се извиня на всички ако сам бил досаден.

Публикувано

През кирилизатор ли пишеш?

Публикувано

VPN е платена услуга и може да се използва на всяка операционна система.В общи линии си купуваш място в частна мрежа, която е криптирана ( защитена ) . Имаш възможност да използваш айпи адресите на тази мрежа, които са базирани в доста страни по света и по този начин, отваряш лимитирани услуги за територията на данена страна. В случая с булсата спортните канали ,излъчвани до компютри и мобилни устройства са лимитирани само до територията на България. Като си закупиш VPN абонамент , използваш български сървър и така си гледаш диемите . В темата за ATV4 @johnybravo беше дал линк за много добра промоция , която излизаше около 50 долара за две години ,което ти е по-малко от кафенце в Лондон ,за един месец. Настройките ти ги дава доставчика и се въвеждат в устройството , което ползваш( няма значение каво е ).

Ето да прочетеш що е то VPN https://bg.wikipedia.org/wiki/Виртуална_частна_мрежа

Публикувано

Дали има начин,да се направят видео настройки от Kodi,за даден канал от ip телевизия и те да се запаметят и да са валидни само за канала за който са направени?Доста се рових по настройките,но като пипна нещо и се променят всички канали.И дали трябва да се пипне нещо за оптимизация,или автоматично работи в оптимален режим?

Публикувано

Някой подкарва ли приложението на ios 7?

Публикувано

искам и аз да помоля за user и pass.Благодаря предварително

Приложението за телефон,поне при мен,не работи на ios 7.Сложих го с Коди,но не открих цялата полезна информация с темата.Ето много добро видео с ръководство,дано помогне на някой.

Редактирано от Alxx®
Публикувано

Интернет доставчиците са започнали да блокират достъпа до булсат през коди. В Пловдив са кулбокс и дсс засега...

Публикувано

Една жалба мисля ще свърши работа;)

Мисля че ще става още по зле, генерира се голям трафик, а на всичкото отгоре сървърите на Булсат явно не могат да смогнат да обслужват всички. Оная вечер се опитах да гледам един филм, но така и не успях. Постоянно буфериране и прекъсване.

Редактирано от dizela13
Публикувано

Няма ли някой добър човек да даде и на мен някаква парола да по гледам. :)

Публикувано

След ограниченията по програмата и един случай на некоректен потребител, се реши в темата да не се искат/дават пароли, каквото беше - беше, моля спрете със запитванията!

Повече в темата няма да се искат и раздават пароли за приложението! За неразбралите, поста на AirCraftRU!!!!!!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Май резнаха жицата (Modul import fail) на всички девайси,даже и на РС настройката не работи

Публикувано

Това при мен го даваше при грешна парола. Предполагам, че ако си със споделен акаунт е възможно собственика да е сменил паролата. Аз използвам чужд акаунт, който ми е предоставен от колега от форума и нямам никакви ядове.

post-8-0-99289500-1454311392_thumb.png

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...