Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

BULSATCOM FUSION TV XBMC KODY

Recommended Posts

Публикувано

Всичко си бачка!

Untitled.jpg

• Отговори 318
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• gogi6

49

• zdravko hristov

41

• The Shaman

19

• pepo1919

13

Публикувано

Спортните Диеми може да се гледат на Videos - UK Turk Playlists - Sport.

Публикувано

Сменена парола

Да, щото някой от всички, които го ползваха (не собственика) е решил да смени паролата.

Публикувано

Поне това разбрах от мнение на колегата KurtiMakarov в друг форум. Май и самия акаунт е негов.

Нямам думи..

Публикувано

Е заради подобни нещастници нещата не се случват!

☞ 

Публикувано
Поне това разбрах от мнение на колегата KurtiMakarov в друг форум. Май и самия акаунт е негов.

Нямам думи..

Да се обади на булсат ще му я сменят паролата без проблем или в някой от офисите ,щом той е титуляра.

Публикувано

Е може ли да има такива глупендери!Баси

Публикувано

Доколкото виждам вече я е сменил.

Все още няма такова ограничение!

Акаунта го ползвам все още,на няколко мои устройства и на компютър,включително и няколко близки..

До сега беше пуснат да го използват всички,но естественно винаги има един тарикат,който ще смени паролата.За това аз бях до тук! Ще си го ползвам само аз и няколко познати.

Публикувано

Някой за два дена три пъти смени паролата! За това е сменен мейла и паролата.

Явно има и неблагодарни хора,но заради тях страдат и други.

Sent from my iPad using Tapatalk

Публикувано (редактирано)

Здравей KurtiMakarov искам да те помоля за pass/user за Булсатком. Преди малко прочетох какво се е случило, но аз винаги съм бил коректен към хората. Преди време имах потр име и парола, но от онзи ден никой. Помислих, си че нещо се е случило с кодито, даже прейнсталирах windows, и отново коди, но уви. Като видях, че и други се оплакват казах си ясно. Само за лично ползване, няма да я разпространявам. Обещавам!

Предварително ти Благодаря!

Редактирано от zdravko hristov
Публикувано

Ти сериозно ли??? Поне да беше опитал със лично съобщение! Така си е меко казано нагло!

☞ 

Публикувано

Опитах, но не мога да му пратя съобщение. Лични не може да получава

Разбира се това първо направих. Но с червени букви пише потребителя, не може да получава повече съобщения

Иначе първо това направих

Публикувано

Безплатния обяд май свърши.1 акаунт-1 гледач по едно и също време,така че не се кахърете вече.

Публикувано

Няма такова нещо!Сега пробвах на лаптопа,айпада и айфона.И на 3те работеше.А и би било супер тъпо,ограничението трябва да не е валидно за броя на активните приемници,1 до 4 (ако плащаш за4 бокса примерно)

Публикувано

На едно ай-пи нормално да работят.Но както и да е ще се види с времето.

Колега,замисли се само,това приложение е за да гледаш,когато си извън къщи.Аз съм някъде,жената е някъде и какво,само единия ще гледа,щото сме на различни айпита?При положение,че имам и плащам за 2приемника вкъщи (примерно). Е то тогава за чий ми е това приложение? :smile:

Ето обяснение на модератора на форума на булшит:

Всеки потребител на ТВ услуга има възможност да използва приложението на стационарни и мобилни устройства /компютър, телевизор, таблет, телефон/, а максималният брой на устройствата е равен на броя абонаменти на потребителя /основни и допълнителни, както за сателитно, така и за ip приемане на телевизия/. Приложението може да се използва само на 1 компютър.

За всички инсталирани приложения са достъпни каналите от абонаментния план на основното тв устройство /сателитен приемник или IPTV Фюжън бокс/. Възможно е блокиране на част от каналите, в зависимост от договорените условия със съответния доставчик (доставчиците на съдържанието).

Редактирано от Veselin Panov
Публикувано

На какъв принцип, при някой има спортните диеми, а при други не? От разговора ми с оператор, стана ясно че, няма значение таксата, Нова са забранили да се излъчва, през фюжан.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Нова са забранили единствено излъчването на диемите през мобилното приложение. Но наистина е интересно на един акаунт вървят всички канали през коди но на друго коди не излизат диемите.

Здравейте колеги,

имам проблем с фюжъна и аз...от известно време ми не мога да пусна нищо.

Версията на фюжън която ми инсталира е 0.0.2м. Правя всички настройки, потребител, парола, IPTV simple client, но...

при стартиране логва, тегли каналите до 27ми и ми дава модул импорт фейл.

Някаква идея за решение на проблема? :(

едит:

Тази грешка я дава при настройка самсунг и панасоник. На андроид я дава още след логин. На настройка пц и лг зарежда каналите, но след това като вляза в ТВ модула, цъкам върху съотвения канал, но не зарежда нищо. Помощ! :(

Редактирано от regned
Публикувано

Колега, не се разбира, за компа ли става дума, или за друго устройство. Ако е за компа, провери си настройките на PVR.

Здравейте,

Някой има ли представа защо при едни и същи настройки на kodi на windows 7 & Openelec/raspberry pi на openelec-а дърпа EPG за много по-малко канали от колкото на компютъра?

благодаря предварително

Редактирано от bukibalama
Публикувано

@Баба Гана - става въпрос за уиндоус, пропуснал съм тази подробност. Ако става въпрос за PVR IPTV Simple Client, настроен е. ;/

Публикувано

Грешна парола или логин!

Публикувано

Грешна парола или логин!

Аз преди време поисках за лично ползване но не откликнаха .... Да Курти ..защото всички ползваха твоят логин и парола и сега увиснаха . при мен си бачка всичко само дето каналите от 214 станаха 127

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...