Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Ми, като ми идва отвътре да "сипвам", лошо има ли? Аз, силно се надявам да не съм прав.

• 6 месеца по-късно...
Публикувано

Може ли да споделите от къде в България може да се закупи часовника. Или да не се занимавам с продавалника и да го поръчам от Apple Store Англия с еконт или друга подобна фирма за доставки?

Публикувано

Извън Олх го намерих само тук:

http://www.citytel.bg/apple-watch-smart

Сам си прецени разликата в цената и чакането за доставка.

Публикувано

От няколко дни се чудя в коя тема да предупредя за новата схема на "търговци" в Продавалник и интернет като цяло, но тук ще го направя, заради въпроса на колегата.

Вече двама мои познати изгоряха след покупки в Продавалник на мобилни апарати.

Правят си сделките, гледат документи, състояние на апарат, проверяват работи ли и т.н. и се разделят по живо по здраво с продавача.

Месец по-късно (при единия даже две седмици) на вратата цъфват полицаи и с прилежните му законности изземват апарата, който бил обявен за откраднат от собственика.

Естествено нито един няма договор за покупко-продажба и сега ще се чудят какво да правят и как да доказват факта, че са купили мобилните апарати, а не са ги крали.

Повече внимание, правете си договори за покупко-продажбата и по възможност водете някой с вас да присъства, за да имате свидетели, когато купувате нещо от човек.

Публикувано

Сделката извършена по Еконт с документ за наложен платеж не помага ли в това отношение? Иначе, се случи същата схема и при нас, с едни познати.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Естествено,че помага!

Публикувано

С куриерска фирма няма проблем да се докаже всичко, защото има покупко-продажба и движение както на стоката, така и на парите.

Публикувано

Подариха ми от Мтел LG Uraban , само да споделя,че работи доста добре - единственият минус,който откривам - трябва да е пуснато приложението Android Wear за да работи известяването на часовника.

Батерията кара два дни,което ми изглежда добре.

Часовника е с кръгъл дисплей,което ми харесва страшно много.

Публикувано (редактирано)

Не цитирай.

Ако гаранцията на апарата е в теб, нямат право да ти го вземат (собствен опит) :smile:

Редактирано от arm11

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...