Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• 0

kal1ch

Въпрос

Публикувано

Преди малко качих девятката на телефона.

Доста загря по време на ъпдейта и 5-10 минути след това, което според мен е нормално за всяка първа бета. Една идея по-муден е от 8.3, но ми се струва доста по-стабилен от предишните им първи бета версии. Слуховете за новия системен шрифт излязоха верни.

Сега го пускам и на iPad-а. Нямам време да правя много шотове, но ако някой го интересува нещо да пита и утре ще отделя време за всичко. :smile:

post-5071-0-37881400-1433795668_thumb.pn post-5071-0-74403700-1433795679_thumb.pn post-5071-0-94164600-1433795688_thumb.pn post-5071-0-40106300-1433795699_thumb.pn post-5071-0-84559900-1433795713_thumb.pn post-5071-0-27071100-1433795732_thumb.pn post-5071-0-99022600-1433795744_thumb.pn

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Аз съм с БГ локализация и абонамент за iВестник - при мен си излиза.

• 0
Публикувано

Ми дайте да видим откъде е проблема, сигурно има нещо вързано!!! Някой за идеи?

Sent from my iPhone 6s using Tapatalk

• 0
Публикувано

Преференциалния език, например.

• 0
Публикувано

При мен е Английски и после Български!

• 0
Публикувано

BG/En на айфона и е ОК ,същото на айпада им го ням проложението....

Sent from my iPad using Tapatalk

• 0
Публикувано (редактирано)

Излезе след ъпдейта и понеже подписа на Movie Box се скапа, изтрих го и News изчезна а преди това влязох да го настроя!

Интересното е че съм заложил New York Times, но не получавам никакви пуш съобщения?

Редактирано от simba4
  • 0

Чак ми стана интересно;)Сега ще го бодна от Cydia, да видим за какво е този зор?Горките китайци,отрязали са ги от световните новини

Редактирано от gogi6
  • 0
Публикувано

Това приложение се нарежда в една папка, в която даже вече не си спомням какво имам!

• 0
Публикувано

Колеги, извинявам се за тъпия въпрос но има ли начин да изтрия датата на дадено приложение?. Сега забелязах че фейсбук ми е 600мб, датата е 490мб. При андроид може да се изтрие и след време като се натрупа пак си го триеш, тук не виждам такава опция, или трябва да изтрия прилижението и ДС го инсталирам наново?.

• 0

Само с джейлбрейк и iCleaner или IconTools

Редактирано от SpAwN
  • 0
Публикувано

Преинсталирай го, ще намалее, само имай предвид, че след известно време пас ще натрупа кеш.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 0
Публикувано

Да да Деси, то това е ясно просто мислех, че може да се размине бе да трия ама... Ама то пък същата работа ако махна дата пак трябва да оправям настройките на приложението.

• 0
Публикувано

Ами от време на време системата сама си ги чисти, аз веднъж го засякох и честно казано до тогава не знаех, но нямам идея кога точно става това, винаги имам поне 6-7гб свободни (с 16гб модел съм), че и отгоре, така че явно няма логика да е при много малко свободно пространство, ако не ти пречи остави го, при ъпдейти също чисти кеш, а те са на около две седмици. А настройките си ги помни, те са в облака.

• 0
Публикувано
Колеги, извинявам се за тъпия въпрос но има ли начин да изтрия датата на дадено приложение?. Сега забелязах че фейсбук ми е 600мб, датата е 490мб. При андроид може да се изтрие и след време като се натрупа пак си го триеш, тук не виждам такава опция, или трябва да изтрия прилижението и ДС го инсталирам наново?.

Инсталирай Battery Doctor от AppStore.Отваряш го,отиваш на junk,правиш го примерно 2 пъти докато поизчисти излишния cache от приложенията и си готов :)

Ето преди и след резултати.

9fb2e6c4d8739bf015f17ad70c942968.jpge7cf3fdcb8c45adde6e6344b21a1b41d.jpg

• 0
Публикувано

А линк или снимка на приложението че май има доста такива

• 0

f2553992b7bc6fbcdeee06df3009eecb.jpg

Оп пъблик бета 2! 6s хвърчи на бета 2 честно :)

Редактирано от simba4
  • 0
Публикувано

WOW, жестока е тая бета. Телефончето ми лети.

• 0

Имате ли проблеми с теглене и ъпдейт на приложения от стора последните дни? При мен нещо яко се точат..

Правих reset network settings и 5-16 рестарта на рутера.

Редактирано от DreamcatcheR
  • 0
Публикувано

Току що ъпдейтнах няколко приложения без никакви проблеми.С 9.1 съм.

• 0
Публикувано

И при мен няма проблем.

• 0
Публикувано

Веднъж нещо не стана но след рестарт на апарата се оправиха нещата.

• 0
Публикувано

На 9.1 при входящо обаждане от контакт с записани няколко номера в него, не става ясно от кой точно номер е обаждането. При предни версии съм сигурен че номера седеше оцветен мисля в зелено. Изключително дразнещо...

Някой колега да провери как е при него.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...