Monro Публикувано Юни 21, 2015 Публикувано Юни 21, 2015 Здравейте! Искам да инсталирам 1-2 безжични камери за видеонаблюдение + запис, къде мога да прочета повече как се монтират свързват ? Цитирай
baronbg Публикувано Юни 21, 2015 Публикувано Юни 21, 2015 Не да те разубеждавам, но ако може да е с кабел е най добре. Пробвал съм с няколко но все ядове. На доста обекти ползвам камери. 1 Цитирай
Monro Публикувано Юни 22, 2015 Автор Публикувано Юни 22, 2015 (редактирано) Кажи нещо повече ? Трябва ми за 1-2 камерки Огледал съм се в това, лесно за монтаж и изглежда надеждно http://spy.bg/skriti-kameri/527/ Редактирано Юни 22, 2015 от Monro Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 22, 2015 Публикувано Юни 22, 2015 За тея пари мoже и пo-стабилна да вземеш. Цитирай
algor Публикувано Юни 22, 2015 Публикувано Юни 22, 2015 Ако колегата (автора имам предвид) не възразява и аз ще следя темата с интерес и ще участвам в нея (за да не отварям нова, разбира се). Опитвам да реша едни проблеми и най-безболезнено ще е с две камери и непрекъснат запис (или като тези от линка по.горе). Зачудих се, обаче, защо имат само 6 месеца гаранция, при положение, че всички знаем колко е минимума. И второ някой има ли идея тези 32 гигабайта карта памет какъв (като времетраене) запис може да събере, без да се налага да се трие? Ще съм благодарен на всякакви мнения и препоръки. Цитирай
momchil_g Публикувано Юни 22, 2015 Публикувано Юни 22, 2015 (редактирано) Аз ползвам http://www.dlink.com...orage-enclosure и към него има 2 жични, вързани към суич, както и 2 безжични камери. Записват постоянно, могат да се гледат от всякъде, включително и от телефон. Редактирано Юни 22, 2015 от momchil_g 1 Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Юни 22, 2015 Публикувано Юни 22, 2015 Аз ползвам това китайче : http://www.eye4.so/product/c7838wip.html Може да записва на карта или на сървър. Може да се направи и да записва само при движение. Има микрофон и говорител. Има опции за вързване към аларма,газ детектори и тн. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
Monro Публикувано Юни 22, 2015 Автор Публикувано Юни 22, 2015 Аз искам нещо с възможно най-лесен начин за монтаж, не ми се опъват кабели по 20 метра и да обикалят по ъглите и да се виждат... Тези камери, които имат детектор за движение и карта в тях ми се струват най-удобни, защото снимат само ако нещо се задвижи, и ако мястото на камерата не предполага толкова много движение с тази карта 32гб ще събере поне седмица според мен. И тук не става въпрос за супер сигурност и защити, а за обикновени кражби и злоупотреби най-вероятно от цигански произход...... Цитирай
bombastyk Публикувано Юни 22, 2015 Публикувано Юни 22, 2015 Стига с тези цигани... Всичко е предизборно, както всеки път... Цитирай
Monro Публикувано Юни 22, 2015 Автор Публикувано Юни 22, 2015 Kurti, кажи нещо повече за камерата, качеството на видеото добро ли е? А нощем на тъмно? Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Юни 22, 2015 Публикувано Юни 22, 2015 Качеството е добро, и нощния режим е много добър. Имат си техен софт с доста функции. В момента правя ремонт и е изключена, в петък ще направя шотове и запис и ще ги шерна Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
baronbg Публикувано Юни 22, 2015 Публикувано Юни 22, 2015 Извинявайте, не ми остава много време напоследък. За камерите, било то и безжични, ти трябва захранване, респективно кабел до тях. По един и същ кабел, пускаш и захранване и мрежа. Така няма да имаш проблем с връзката, повярвай Wi-Fi за камера, не е надеждна връзка. На последния обект, едно захранванe за 12 камери и по един кабел до всяка. Има вариант и да не е лан кабел а мини коаксиал със захранване, в обща изолация. Качеството е повече от добро. 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 23, 2015 Публикувано Юни 23, 2015 Не е нужнo да има захранване акo са на батерии. Цитирай
baronbg Публикувано Юни 23, 2015 Публикувано Юни 23, 2015 Така е, само да вметна че, със смяна на батерии, карта памет и т.н. се превръщаш в ратай на тия камери. 1 Цитирай
Monro Публикувано Юни 23, 2015 Автор Публикувано Юни 23, 2015 Ако камерата е около крушка примерно може от там да се изкара ток и директно в нея, а рутера е вкъщи да опъвам кабели през цялата къща за една камера си е убийство мисля аз. Кабела и разпределителната кутия са от другия край на къщата, мислех за вариант кабела за нет да се раздели на две и единия да си ходи за рутера вкъщи, а другия да ходи към камерата, но при това положение пак трябва да обикаля къщата. Курти, може да каже прекъсва ли му безжичната връзка и има ли загуба на запис ? Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 30, 2015 Публикувано Юни 30, 2015 Ще има ли къде да гo запамети? Плачеш си за DVR, кактo и да гo пoгледна. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.