Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Аз съм готов за мигриране от Spotify към Apple Tv;)Хитреци са!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано (редактирано)

Нещо не ми е много ясно какъв е принципа на Apple Music library-то спрямо музиката, която съм си качил от туньо.

При старта ми каза, че не мога да добавям песни и албуми ако нямам iDrive music library и ми даде опции replace и merge, дадох второто и нещо се омаза - станаха ми по 3-4 копия от плейлиста. Ако пък дам на replace сега след като се е омазало, не знам какво ще се случи. Въобще много недомислено е това! Или по-скоро не е обяснено добре.

Докато се ровя по моя си проблем, открих нещо полезно.

Ако не искате да виждате Connect tab-a, може да го замените с Playlists, като отидете в Settings-General-Restrictions и включите Apple Music Connect.

Редактирано от DreamcatcheR
Публикувано

Нещо не мога да се ориентирам, като кликна на изпълнител няма всички албуми а само топ албуми и ако искам да намеря някой трябва да му знам името за да го търся което е тъпо?

Другото е ако свири от плейлист или другаде и продължа да си разглеждам, после не мога да се ориентирам от Ню ли от Фор ю ли свири ако съм отишъл на друга страница?

Публикувано

Има Top Results, Artists, Albums, Songs. Това когато потърся даден изпълнител. Като цъкнеш върху самото Albums, излизат всички албуми.

80df2fbd66889ce11aab88ab23c51e30.jpg1527061da864b8affc6dabbc78d10070.jpgb83e2b5cae769355d546dfb5ca61fe44.jpg

Да обаче като си попаднал на албум и цъкнеш под името и идеш ма изпълнителя там има само Топ, няма как да видя всички албуми от страницата му? Нелогично е от страницата на изпълнителя да не виждам албумите а да минавам през сърча?!

Редактирано от profusion
Публикувано

Доста се замислях да се абонирам за Спотифай, но сега гарантирано ме загубиха. Не видях някой да споменава най-голямата за мен екстра на Apple Music. — интеграцията със Siri. Търся си албум или песен в колата и почти винаги намирам каквото искам, въпреки че произношението ми е като на дърт циганин. Не ми се налага предварително да си търся албум или изпълнител, които да адвам към библиотеката.

Всичко хубаво, обаче сега реших да сравня качеството между Spotify и Apple Music.

Вижте сами какъв е резултатът:

PLumBtX.png

Редактирано от SpiceBoy
Публикувано

Това разбираемо ли е за човешкото ухо?

Публикувано

Не е разбираемо и за човешкото око.

Публикувано

Всичко хубаво, обаче сега реших да сравня качеството между Spotify и Apple Music.

Вижте сами какъв е резултатът:

http://i.imgur.com/PLumBtX.png

Това, което виждам аз е, че почти няма разлика. Spotify малко са завишили силата на звука, което не е добра практика според мен.

Публикувано

Графиката няма нищо общо със силата на звука, а показва, че Spotify отива над 20kHZ, което значи, че качеството е по-добро.

Публикувано

И все пак?

Това разбираемо ли е за човешкото ухо?
Публикувано

Разбираемо е естествено, стига да имате хубава техника. Ако нямаше смисъл, хората нямаше да колекционират 24 битови албуми, на които битрейта стига над 4000kbit/s,

Публикувано

Говориш глупости. Да се обзаложим, че на тест в тиха стая при УНГ, над 14-16кхц ще ти трябват над 80дб за да чуеш въобще нещо? А, звук над 80дб при продължително слушане уврежда слуха. Освен това, звуковият диапазон на повечето записи е ограничен на 20хц-20кхц.

Отделно, тестът който демонстрираш е чрез прекодиране, което знаеш ли колко е достоверно? Аре да не влизаме в излишни спорове.

Нямам мнение "за" или "против" нито за Епъл Мюзик, нито за Спотифай - просто не ме интересуват.

Е, не мога да не те питам:

Графиката няма нищо общо със силата на звука, а показва, че Spotify отива над 20kHZ, което значи, че качеството е по-добро.

Кое "отива" над 20кхц? Пяната на бирата? И по-високо звуково налягане, от кога се използва за дефиниране на качество? Само любопитствам.

Нямам намерение да споря. Всеки си знае най-добре.

Ето още една функция, която липсва в Apple Music:

0e4783b8355ae709d71e258924feabeb.jpg

И хайде, за да не кажете, че пак говоря глупости - знам че в iOS има EQ, но този поне може да се нагласяВА ръчно.

Редактирано от Alxx®
Купи си правописен речник и не си позволявай редакция на мнение след отговор!!!
Публикувано

This is the beginning :)

Sent from my iPhone 5!

Публикувано

Както каза simba4 това е само началото!Смятам,че при iOS 9 ще има повече обновления на Apple Music и ще стане по-добър от Spotify!А и за обикновения потребител като мен функции като ръчно нагласяВАне на еквалайзера не са нужни.

Публикувано

Точно!!!!

Sent from my iPhone 5!

Публикувано

Разбираемо е естествено, стига да имате хубава техника. Ако нямаше смисъл, хората нямаше да колекционират 24 битови албуми, на които битрейта стига над 4000kbit/s,

Аз съм убеден, че доста голям процент от потребителите използват услугата на телефоните си с фабричните слушалки. Онтосно Spotify, аз съм разочарован, защото бях взел един iPod Touch и го свързах към озвучителната система на хотела. Направих плейлист с над 1000 песни (offline), активирам shuffle и repeat, но след няколко часа програмата спира да свири. Рових по форуми и се оказа, че доста хора са с подобни проблеми и нито едно от решенията не се оказа работещо. В момента съм с Apple Music и всичко е супер.

Удобното при Spotify беше финкцията "connect", която позволяваше да управлявате отдалечено устройството което е активно в момента, но предполагам, че ще има някоя подобна хотрина и при Apple Music.

Публикувано

Няма спор. На мен също ми харесва Apple Music и е напълно възможно в бъдеще да я използвам. Просто в момента Spotify има повече предимства, но това е само мое мнение и не задължавам никого с него. :)

Публикувано

Аз не съм голям меломан и слухар. Най големия плюс за мен на Спотито е офлайн режима. Така и аз и жена ми слушаме с един акаунт.

Публикувано

Spotify за сега е малко по-добре.

Най-голямото предимство на епъл мюзик до момента, е че идеално предлага музика, която не съм слушал, а ми харесва. При Спотифай този елемент е доста по-слабо изразен.

А в крайна сметка смисълът на тези стрийминг услуги е именно това - music discovery.

Редактирано от DreamcatcheR
Публикувано

А ето и един "сляп тест" направен от The Verge във връзка с качеството на стриймваните песни в Apple Music, Spotify и Tidal:

http://www.theverge.com/2015/7/7/8872115/apple-music-tidal-spotify-audio-quality-test#ooid=k1ZWQydjqzeDOGaVbV0xPkDBqshbv6a2

Публикувано

Най-тъпото е в епъл мюзик е ,че не се запазват нещата които си запаметил в MyMusic Library,след рестор ,сега трябва всичко наново да нагласям ... :mad:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...