Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Даже и с iCloud Backup ли не се запазват? Би трябвало...

Публикувано
Даже и с iCloud Backup ли не се запазват? Би трябвало...
Сега видях къде е разкоВничето, в Settings/Music/iCloud Music Library трябва да е включено и всичко си идва на мястото...
Публикувано

Само да вметна нещо за iCloud Music, не знам дали е писано по-рано в темата...

iCloud Music работи както iTunes Match, има същата функционалност и трябва да е активирано, за да можете да си запазвате песните в My Music или за offline. Има една основна разлика обаче от iTunes Match, всичко е с DRM. Тоест всяка песен, която сваляте може да я слушате само с вашия акаунт и само докато имате subscription към Apple Music, което е разбираемо за новата музика, която сте свалили. Но това важи и за вашата собствена. Или по по-точно да кажем, че си имате ваша музика, която е Matched и по някое време си затривате файловете и решите да си я свалите от iCloud Music и тя ще е с DRM също. Което не голяма болка защото има софтуер за премахването на DRM.

Ако имате subscription към iTunes Match не сте длъжни да ползвате iCloud Music.

Apple DRM: FairPlay Digital Rights Management

Публикувано

Не монах да разбера какво значи "Ако имате subscription към iTunes Match не сте длъжни да ползвате iCloud Music" , защото аз имам, но май ще трябва да плащам и другото.

Публикувано

Ако си платил абонамент за iTines Match, твойте песни които притежаваш няма да са с DRM когато ги сваляш отново.

Публикувано

Има и други начини, макар този да изглежда най-бърз и лесен.

Ама 5€ няма да им дам. На Спотифай не съм давал толкова досега... :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Сподели де, да си прехвърля поне тия от Starred че са ми най много?

Публикувано

Може ли да се стриймва аудио от видео клиповете към airplay? При мен видеото тръгва, но ако съм на airplay не свирва. Дали е бъг или... аплето са го ограничили?

Публикувано

При мен си бачка

Публикувано

На Tv ли го стриймваш ? Може от airport-а да е проблема.

Публикувано

Стриймвам на ATV видео и аудио по 5-6 часа на вечер;)Забелязвам обаче забиване от време на време!Прекъсване за секунда примерно:(Даже и когато музиката е свалена.

Публикувано

Това, което не ми харесва е, че когато си избера нещо от For You ми зарежда целия плейлист на дадения изпълнител, а целта е да ми пуска различни песни от същия жанр или подобни.

А относно Spotify - най-голямата му тъпотия е, че точно random playlist-ите им са супер хаотични. Започвам с някоя песен на Металика например и искам да слушам Rock. Извендъж ми набива някакъв рап, след което поп песен и забравя за избора ми на Рок. Именно поради това зарязах Spotify много отдавна.

Публикувано

Само да попитам, дали си пробвал "DJay Pro"? Има интегриран Спотифай и плей-листите са си много добре направени в желания от теб стил. В момента тече безплатна промоция - един месец за премиум потребители.

Публикувано

iTunes винаги е бил отделно приложение и се ъпдейтва като такова през стора. А Епъл мюзик е част от него.

По-скоро с Photos ъпдейтите идват само като ОС обновление.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Само при мен ли го има дразнещият бъг, както си слушам или на спряна музика, пускам мещо и ми дава че не може да го свири защото не съм логнат а реално съм. Оправя се с рестарт на туньото?

Публикувано

Адаш, аз пък не разбирам въпрoса ти! Пo същата лoгика калкулатoр, календар и т.н.

Публикувано

Няма лoшo а и не е задължителен за пoлзване. Преди се чудех къде да навра икoната, сега гo пoлзвам с удoвoлствие.

Публикувано

Пълна боза е засега AppleMusic!Постоянно някакво логване на всяка песен и насичане.При това при свалена музика.Спрях да пускам музика оттам в бара,че искат да ме бият:)))

Публикувано (редактирано)

Apple махнаха YouTube, защото им беше изтекъл договорът и Google го пуснаха в стора. В момента YouTube app-ър е изцяло поддържан от Google, което няма как да се случи с iTunes. А пък да го отделят от iTunes би ограничило някои възможности - например да си правиш плейлисти като комбинация от локални песни и Apple Music песни. Пък и като част от iTunes си увеличават многократно шансовете хората да го ползват просто, защото е там. Това е сериозно предимство пред Spotify и Pandora, така че не е учудващо, че са се възползвали.

gogi6, аз нямам проблеми, нито на телефона, нито на мака.

Редактирано от killer4o
Публикувано

И аз нямам като слушам 2-3 песни!Но 7-8 часа....В комбинация с Apple Tv пък е пълна мъка.Кабели съм сложил.Нета е приличен.Но дори и оттам да е,нали съм я свалил музиката

Публикувано

Да ти кажа, слушам гo редoвнo и тo на не мнoгo дoбър нет, oнлай и не срещам пoдoбни прoблеми.

Публикувано

iPhone 6,Apple tv 3,iTunes последна версия...рутер стар,но приличен Linksys 54WRT,Windows 7-легален...Къде да търсим проблема?Другата музика си я стриймвам без проблем.Spotify работи добре.А за мен е важно да няма грешки,че когато музиката е усилена тръгва спира..баси:(Последно съм комп,кабел в пулта,уж свалена музика и пак насича!На всяка песен изписва connected to Тим гея,и тва е

Публикувано

Извинявай. Мoя грешка. Прoчел съм през ред и не гoвoрих за стрийм.

Публикувано

Днес стриймвах на либратон през airplay с тайм капсула 3 часа и нямаше прекъсвания. 7-8 часа не съм пробвал, пък и само веднъж така че може да съм извадил късмет.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...