IvanMihtarski Публикувано Август 16, 2015 Публикувано Август 16, 2015 Здравейте, колеги. От дълго време търся телефон, който да може свободно да се носи в джобовете, но да е с max характеристики. НЕ съм фен на соц. мрежи. Като цяло съм минал през всички ОС системи. От близо две години ползвам Windows Phone и съм много доволен от тази система. Но започнаха да се правят телефони с огромни дисплеи и пропорции, а аз искам да си нося уст-вото в джоба. Чудя се дали да не мина на iOS отново. Гледам, че вече е направена доста функционална. Има 3rd party поддръжка на клавиатури. Заслужава ли си? Гледам и Xperia Z1/Z3 COmpact, но на АНдроид не минавам повече. За мен това е ОС правена в час по трудово. Можеш да правиш всичко, но всичко в нея е манджа с грозде. Другият вариант е да взема 4s и да си купя ново поколение Лумии. Така ще ми излезне по-евтино. Цитирай
algor Публикувано Август 16, 2015 Публикувано Август 16, 2015 Компактен телефон до 4 инча с превъзходна камера Такова животно няма. Цитирай
IvanMihtarski Публикувано Август 16, 2015 Автор Публикувано Август 16, 2015 (редактирано) Да...но не знам дали ще има 6c. Ако излезне наистина го взимам веднага. Имах L1020 и снимаше уникално. Но беше малко по-бавна камерата, но яко си я биваше. Сега си взех старата 8x, но откъм снимки не съм доволен. Иначе имах едно време 3Gs. Стабилен телефон, но имаше много лимитации. Минах на Андроид и видях наистина, че лимитациите са хубаво нещо. Галаксита, Сонита, LG, Нексъси...телефонът можеше да прави всичко, но системата си е трагедия. Дори Lollipop е трагичен. WP ми харесва най-много, защото концепцията с плочките е най-иновативна. Ако MS пуснат swype на БГ и направят един премиум 4 инчов звяр няма и да се замислям за друго. Редактирано Август 16, 2015 от IvanMihtarski Цитирай
algor Публикувано Август 16, 2015 Публикувано Август 16, 2015 Добре де, направи малко компромис и взимай една Nokia Lumia 1020. Така поне ще имаш перфектна камера с не толкова добра батерия, но за този проблем имаш различни варианти. Компромиса ще е заради 4,5 инчовия дисплей. Цитирай
IvanMihtarski Публикувано Август 16, 2015 Автор Публикувано Август 16, 2015 (редактирано) Имах L1020, но го продадох реди 3 месеца. Наистина уникален телефон. Камерата беше леко бавна, но правеше шедьоври. Но пък ми беше неудобен в джоба. Проблемът е в размера, колеги. Не ми трябва телевизор. Трябва ми надеждно уст-во, което да ми е удобно. Не съм привърженик на перманентното писане и чатене, както 60-70% от хората правят по улиците. А и 4.5 инча вече трудно се работи с една ръка. Редактирано Август 16, 2015 от IvanMihtarski Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Август 16, 2015 Публикувано Август 16, 2015 Първо, телефон с превъзходна камера няма. Винаги ще има някакви ограничения и недостатъци. Ако искаш най-добрият фотоапарат, който да се побира в джоб, насочи се към Sony RX100 Mark IV. Ама струва колкото 2 айфона.. Има и други варианти: - 5s + dxo one (preorder) - чакаш 9ти септември и се надяваш на нов 4"-ов бюджетен модел, който обаче едва ли ще има по-добра камера от 6/6s Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.