johnnybravo Публикувано Юни 3, 2013 Публикувано Юни 3, 2013 Мислех, че русалките са по-секси http://animal.discovery.com/tv-shows/mermaids/videos/camera-captures-mermaid-on-diving-vessel.htm 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 3, 2013 Публикувано Юни 3, 2013 Хахаха, да ги еб@ в тарикатите. Стряскащ е клипът. Знам аз, искаш ги наяве, с големи...сини очи и руси коси ;D Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 2, 2013 Публикувано Юли 2, 2013 Чудих се, закъде е точно тази снимка. На какво ли не е способен човешкият мозък, за да се адаптира към условия?! Ха, да ви видя сега. 7 Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 2, 2013 Публикувано Юли 2, 2013 Този текст е написан като доказателство.... и т.н. Цитирай
Grievous Публикувано Юли 5, 2013 Автор Публикувано Юли 5, 2013 В Китай построиха най-голямата сграда в света Дубай и Китай продължават да се съревновават един с друг, представяйки все по-амбициозни архитектурни проекти. Ето поредното постижение на китайците – съоръжение, което може да се счита за най-голямата сграда в света. Името на постройката, която действително удивлява със своите размери е New Century Global Center. Дължината на сградата е 500 метра, височината й – 100 метра, а ширината – 400 метра. Самата тя е 20 пъти по-голяма от сградата на операта в Сидни и 3 пъти по-голяма от Пентагона. Общата площ на помещенията в гигантското съоръжение е 1.7 милиона квадратни метра. В сградата се помещават офиси, търговски центрове, петзвездни хотели, плаж, аквапарк, кино IMAX Cineplex, огромна ледена пързалка и дори средиземноморско селище. Може да видите повече подробности за New Century Global Center в прикаченото видео. 4 Цитирай
Grievous Публикувано Юли 18, 2013 Автор Публикувано Юли 18, 2013 Гладуването увеличава продължителността на живот Учените стигнаха до важен извод – гладуването може да увеличи продължителността на живот. Те отчели, че нискокалорийната диета може да увеличи дължината на човешкия живот с около 30-40 процента. Специалистите стигнали до този извод след опити, направени с лабораторни мишки. Продължителното гладуване им въздействало, като подобрило състава на микрофлората в стомаха и въздействало положително върху обмяната на веществата. В стомасите на животните почти не съществували опасни микроби, а полезните бактерии увеличили сериозно количеството си. Едновременно с това се подобрила и работата на имунната система. В резултат на това гризачите живели с няколко седмици повече от контролната група. Подобен ефект се предполагаше, че е възможен и по-рано. Сходни резултати са получени и при други опити от този тип. При експерименти с примати обаче се оказва, че ефектът не е толкова положителен. HiComm 1 Цитирай
Pe6o666 Публикувано Септември 27, 2013 Публикувано Септември 27, 2013 Утре мой приятел, Захари Дамянов, ще се бие за нова световна титла по Карате Киокушин в Ню Йорк. Стискайте му палци за да прослави отново България!!! Вижте го в акция, N 22 No comment Ус 8 Цитирай
gazara74 Публикувано Септември 28, 2013 Публикувано Септември 28, 2013 Ето и от мен един много добър приятел които не е известен в България за съжаление. Но в Европа е доста популярен. 6 Цитирай
Pe6o666 Публикувано Септември 29, 2013 Публикувано Септември 29, 2013 Отново първи!!! 1] ZAHARI DAMYANOV, BULGARIA 2] DARMEN SADVOKASOV, RUSSIA 3] ALEJANDRO NAVARRO, SPAIN 4] DEJMA BELKODJA, FRANCE В 5.30 тази сутрин ми ги пратиха. За четвърти път е шампион!!! Ус 5 Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 16, 2013 Публикувано Октомври 16, 2013 http://gotvach.bg/n5-38791-Джейми_Оливър_осъди_Макдоналдс Маките ми порастнаха в очите - четете текста. 4 Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 9, 2013 Публикувано Ноември 9, 2013 Някой с разумно обяснение на това: ??? 1 Цитирай
rooibos Публикувано Ноември 9, 2013 Публикувано Ноември 9, 2013 Луда работа,... тея или са прекалили с дрогата, или имат нужда от екзорсист. Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 9, 2013 Публикувано Ноември 9, 2013 Лъче, теглиш ме за езика да ти сипя. К'ва дрога те гони, ти видя ли какво се случи в клипа и какви реплики се размениха??? Ще ти разкажа минимална част от продължението: никакви наранявания! Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 10, 2013 Публикувано Ноември 10, 2013 Добре де, не е дрога а какво е Цитирай
Pe6o666 Публикувано Ноември 22, 2013 Публикувано Ноември 22, 2013 Ще можете ли… Този тест показва сблъсъка между лявата и дясната страна на мозъка. За мнозина е трудно да кажат какво пише, а посочват само цвета на думата. Пробвайте, за да разберете коя страна на мозъка ви е водеща. 9 Цитирай
arm11 Публикувано Ноември 22, 2013 Публикувано Ноември 22, 2013 Аз както не мога да чета нямах никакви конфликти. :tooth: 6 Цитирай
raduloff Публикувано Ноември 22, 2013 Публикувано Ноември 22, 2013 Аз пък съм Далтонист,и пак никакви конфликти Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 22, 2013 Публикувано Ноември 22, 2013 "Далтонизъм" е невъзможност да различиш червения цвят, не всичките. Ако ще играеш в сеир, поне измисли основа. Аз нямам конфликт, мога да изговоря написания и реалния цвят на всичките за около 40 секунди. Два пъти пробвах. Все не могат да ми определят водещото полукълбо, де'а 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 28, 2013 Публикувано Ноември 28, 2013 Властите в района Кататумбо във Венецуела обявиха територията му за световна столица на мълниите. Властите направиха това изявление, след като "Книгата на рекордите Гинес" оповести, че в района Кататумбо е регистрирана най-голямата в света концентрация на атмосферни електрически разряди - 250 на кв. км годишно. Предишният рекорд принадлежеше на района Кифука в ДР Конго, където мълниите са 152 на кв. км годишно. Учените смятат, че в долината на река Кататумбо, която се влива в езерото Маракайбо, мълниите надхвърлят 1 милион годишно. При това акустичен ефект от електрическите разряди няма - те възникват на височина до 10 км и осветяват огромна територия. В древността моряците наричали този природен феномен "Фарът Кататумбо", тъй като непрестанните мълнии били видими от разстояние 400 км. Учените обясняват невероятния брой на мълниите с уникалното съчетаване на природни фактори. Разположената близо до езерото Маракайбо планинска верига на Андите, която се издига на височина 5 км, блокира ветровете. Затова обилните изпарения от повърхността на езерото формират огромни облаци. В резултат на почти непрекъснатите мълнии през 140-160 нощи през годината Кататумбо си е спечелил името "природна фабрика за озон", тъй като електрическите разряди изхвърлят в атмосферата до 10 на сто от общия обем на озона на Земята. Източник: БТА 7 Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 30, 2013 Автор Публикувано Ноември 30, 2013 Това донякъде е един обикновен язовир в Национален парк в Северна Италия. В него се крие нещо. Можете ли да видите какво е? Какво ще кажете сега? Не? Сега продължете и превъртете надолу. ПОЧАКАЙТЕ, КАКВО! Това са КОЗИ!? Наистина са кози, които си играят със смъртта на този язовир. Защо си тук, малко приятелче? 10 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.