mirror Публикувано Февруари 13, 2016 Публикувано Февруари 13, 2016 Изскочи ми проблем с булсата в кодито - излиза ми bulstacom Module import fail. Каналите се виждат, но не могат да се пускат. Идеи? Цитирай
johnnybravo Публикувано Февруари 13, 2016 Автор Публикувано Февруари 13, 2016 Това го прави при грешна парола. Възможно е и по други причини, но при мен се появяваше, когато вкарвах грешна парола. 1 Цитирай
mirror Публикувано Февруари 14, 2016 Публикувано Февруари 14, 2016 Да, това беше проблема, благодаря @johnnybravo ! Цитирай
Emil Vasilev Публикувано Февруари 26, 2016 Публикувано Февруари 26, 2016 (редактирано) Здравейте, Имам два въпроса. 1.Имате ли предства как стои положението с Popcorn Time на Apple tv 4?? 2. Има ли разлика между това да си инсталирам kodi по описания начин с xcode и купуване на MrMC Поздрави !!! Редактирано Февруари 27, 2016 от Emil Vasilev добавих още един въпрос Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 26, 2016 Публикувано Февруари 26, 2016 Пробвай http://popcorn-time.to/ios.html Цитирай
Anthony Публикувано Февруари 27, 2016 Публикувано Февруари 27, 2016 Това е за iOS и няма как да тръгне на tvOS Цитирай
Emil Vasilev Публикувано Февруари 28, 2016 Публикувано Февруари 28, 2016 А по втория въпрос има ли някой който ги е пробвал и двете върху TV OS ??? Цитирай
Emil Vasilev Публикувано Февруари 28, 2016 Публикувано Февруари 28, 2016 А при инсталиране на Kodi през xcode работят ли add on-инте??? Цитирай
Emil Vasilev Публикувано Февруари 29, 2016 Публикувано Февруари 29, 2016 Благодаря Ви за отговорите ! Сега вече знам че ще трябеа да си инсталирам Kodi. Цитирай
Emil Vasilev Публикувано Февруари 29, 2016 Публикувано Февруари 29, 2016 А някой може ли да сподели ако е попаднал на някое интесно приложение за TV OS ??? Разпитвам Ви така защото имам Apple TV 4 от няма и седмица. 1 Цитирай
turganay Публикувано Март 1, 2016 Публикувано Март 1, 2016 Здравейте, от скоро съм с AppleTV 4 и искам да попитам как мога да добавя даден видео клип в определена създадена от мен папка в youtube и как мога чрез друго устройство да използвам клавиатура, било таблет, iPhone или лаптоп с win 10, че писането от дистанционното става доста бавно ? Цитирай
Anthony Публикувано Март 1, 2016 Публикувано Март 1, 2016 Свали си епълското приложение Remote от Appstore Цитирай
turganay Публикувано Март 1, 2016 Публикувано Март 1, 2016 https://itunes.apple.com/us/app/remote/id284417350?mt=8, ако е това приложението, инсталирах го на iPhone но не намира Apple TV- то, въпреки ,че ми е активиран Home Sharing . Цитирай
turganay Публикувано Март 2, 2016 Публикувано Март 2, 2016 Тръгна като ъпдейтнах последна версия на Apple TV- то Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Март 2, 2016 Публикувано Март 2, 2016 В следващия ъпдейт ще има поддръжка на bluetooth клавиатури. Въпроса ти за youtube изобщо не го разбрах, за какви папки става въпрос? Цитирай
gogi6 Публикувано Март 2, 2016 Публикувано Март 2, 2016 Да добавя клип в плейлист от atv-то предполагам Цитирай
turganay Публикувано Март 2, 2016 Публикувано Март 2, 2016 Да, защото е глупаво да добавям от телефона за да го виждам в ATV- то Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Март 2, 2016 Публикувано Март 2, 2016 Решението е малко дебилно, но все пак възможно. Отиваш накрая на видеото и ти излизат 2 опции под него - даваш на видео опции и избираш добавяне към плейлиста. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
gosta Публикувано Март 3, 2016 Публикувано Март 3, 2016 Днешният ъпдейт на Коди, доста забавлява . Горещо препоръчвам. Цитирай
stangen Публикувано Март 4, 2016 Публикувано Март 4, 2016 Аз от както инсталирах последният iOS не мога да ъпдейтвам Kodi. При опит за инсталация през xcode ми излиза това съобщение: This app contains an app extension with an illegal bundle identifier. App extension bundle identifiers must have a prefix consisting of their containing application's bundle identifier followed by a '.'. P.S. поправих се, забравил съм да дам име на приложението когато съм го подписвал. Последният ъпдейт е с нова дефолтна тема. Цитирай
gosta Публикувано Март 4, 2016 Публикувано Март 4, 2016 Имах същият проблем с Illigal Idenfifier и си играх няколко часа ,докато го оправя. Междувременно преминах и през "бял екран' при стартиране на ъдейтната версия на старото ми Коди. Оказа се някакъв проблем със сертификатите и тръгна ,след като си излязох от профила в Xcode, а след това изтрих всички провижънал и девелопърски сертификати. Естествено потърсих доста в интернет , не съм го измислил аз . П.п @gorgior хареса ми новата тема , както бе посочено по-горе и при мен действа доста по-бързо от предишни версии , както и липса на лаг. Цитирай
sarsema Публикувано Март 15, 2016 Публикувано Март 15, 2016 От къде да си дръпна новото Коди?деб фаила? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.