Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

AppleTV 4

johnnybravo

Recommended Posts

Публикувано

От сайта им

• Отговори 859
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• gogi6

216

• johnnybravo

70

• turganay

53

• gosta

50

Публикувано (редактирано)

Ами влизам в сайта им но не намирам къде да цъкна.

Редактирано от sarsema
Публикувано

Никой не споменава още за новия ъпдейт, що така? 

За мен той добави нещо изключително важно, което трябваше да бъде пуснато още с релийза на устройството - iCloud Photo Library. Работи много бързо и стабилно засега, но няма zoom (хубаво за панорами) и slideshow. Live Photos нещо не ми работят (или не знам как да ги активирам), а дори на презентацията обявиха, че ще има поддръжка. 

Новият мултитаскинг (като на иОС) не е лош и като че ли е по-бърз.

Най-накрая мога да набутам всички игри в папка да не ми се пречкат. Тъпото е, че става малко досадно - задържаш, правиш папка, натискаш нещо, излизаш от папката, пак задържаш и преместваш в папка...

Сири въвеждане на паролата не съм тествал, понеже с тия сложни пароли, дето Епъл ни кара да си правим, е малко трудно да му се спелува и по-добре да си я пиша :) 

Публикувано

Тоя джейл е за 9.0, а тук всички сме с 9.2 :)

Публикувано

Този джейл лично за мен е излишен. Това за което плзвам атв — медиен плеър, не се нуждае от джейл. Друг е въпроса ако някой иска да си качи няколкото полезни апликации и игри безплатно.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Случайно някой да може да сподели по-стара версия от сегашната на Plex (ipa файла) за tvOS?

Публикувано
на March 21, 2016 at 15:17, DreamcatcheR написа:

Най-накрая мога да набутам всички игри в папка да не ми се пречкат. Тъпото е, че става малко досадно - задържаш, правиш папка, натискаш нещо, излизаш от папката, пак задържаш и преместваш в папка...

Задръж тъч бутона, натисни плей бутона и ще ти излезе Delete, Move to... , New Folder.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Някой да знае плейър, който да чете DVD съдържание? Или по-скоро DVD, копирано на хард диск - не като имидж файл, а само папката VIDEO_TS. Имам предвид да може да се работи с менютата и т.н.? AirPlay от компа не е решение.

Публикувано

MrMc от AppStore възпроизвежда без проблем VOB формат.

Публикувано

Друго търся ;) . Може би не се изразих добре. Да е като да поставиш DVD диск в DVD плейър - излиза ти меню и можеш да се разхождаш из него и да си избираш разни нещица ;) . 

Публикувано

Пробвах го и се получава. 

Ама лично аз нямам необходимост да пипам там :)

Публикувано

Някой от София или Перник,който да има Mac и желание да сложим едно Kodi на AppleTV-то ми?

Публикувано

Супер си,ще звънна в неделя и ще се разберем :)

Публикувано
Някой от София или Перник,който да има Mac и желание да сложим едно Kodi на AppleTV-то ми?

И аз одавна се каня да попитам същото за някой от Пловдив.

Ще почерпя, разбира се.

Ако някой има възможност, моля да пише на лично.

Благодаря!

Публикувано

Благодарско на Gorgior!

Инсталирано и работещо!

Публикувано

Мисля,след всеки ъпдейт на атв-то,коди се изтрива!И за ъпдейт на Коди ти трябва Gorgior също.Да си знаеш

Публикувано

Някой с новата тема ще съм много благодарен да ми удари малко помощ със вкарването на адоните.

Въртя се като гламав в менюто и така и не успявам да видя от къде да добавя fusion addon-а.

Публикувано

Каква нова тема?

Публикувано

Ми не ми е като в клиповете,ама го открих от къде става :D

Публикувано

Влез в Настройки,Изглед и си смени скина

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...