vladyy Публикувано Април 28, 2016 Публикувано Април 28, 2016 (редактирано) здравейте..нов съм , със apple tv 4 съм искам да попитам какви са ми опциите при положение че см във Финландия..нямам mac нямам усб ц ..само mrmc ли мога да ползвам за iptv и от къде да намеря работещи плайлисти с бг програми?? гледам на iphone с приложението fusion на булсатком..но мисля че не може да се добави като аддон на mrmc... pc ми е с уин 8.1...мисля че няма да мога да си сложа коди?? или се бъркам? Редактирано Април 28, 2016 от vladyy 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Април 28, 2016 Публикувано Април 28, 2016 Искаш да гледаш без пари?Виж тук дали работи нещо http://sourcetv.info/category/europe-iptv/bulgarian-iptv/ Цитирай
vladyy Публикувано Април 28, 2016 Публикувано Април 28, 2016 неее склонен см да си плащам...проблема е че см в чужбина и не мога да скл. договор с някой оператор за iptv...ако може някакъв съвет как да процедирам...разполагам само с Pc iphone apple tv ...иии visa electron хаха Цитирай
mariankata Публикувано Април 28, 2016 Публикувано Април 28, 2016 FusionTV на iPhone-a и AirPlay към Аpple TV-то, няма какво да му се чудиш. (iPhone-a го нагласяш да не си гаси екрана, даваш Mirroring на дисплея към Apple TV-то и го закачаш за контакта, че яде батерия Fusion-a). Цитирай
turganay Публикувано Май 6, 2016 Публикувано Май 6, 2016 Здравейте на всички, платих приложението infuse и не мога да разбера как да настроя лаптопа win 10 или Apple TV 4 така, че да виждам папките на филмите ми в лаптопа. Доколкото разбирам трябва да шерна папката филми за да я виждам на ATV- то но и това не знам как да го направя. Infuse намира лаптопа в мрежата но като влезна ми иска Protocol, Address, Workgroup, Username и Password. Цитирай
gogi6 Публикувано Май 6, 2016 Публикувано Май 6, 2016 Kodi или MrMC се разбира по-добре с уиндоус Цитирай
turganay Публикувано Май 6, 2016 Публикувано Май 6, 2016 Нямам USB- C кабел, с който да къча Kodi Цитирай
bobiikonomov Публикувано Май 24, 2016 Публикувано Май 24, 2016 Здравейте, искам да попитам дали на някой му се е случило следното: инсталирам Kodi на Aplle TV 4, зареждам си всичко което ми трябва и Fusion си работи добре, но на следващият ден пускам и виждам само бял екран, просто не се стартира, и това го прави няколко пъти вече. Трябва да се почва отначало и пак същото. Цитирай
mirror Публикувано Май 24, 2016 Публикувано Май 24, 2016 След големия ъпдейт преди месец ми изчезна иконата на Коди, но не ми се занимава да го инсталиран отново. Цитирай
Emil Vasilev Публикувано Май 24, 2016 Публикувано Май 24, 2016 Здравейте ATV братя! Доколкото разбирам след всеки ъпдейт Kodi изчезва? На мен веднъж ми изчезна и го инсталирах втори път но си мислех че децата нещо са го изтрили без да искат. Има ли проблем с инсталирането на Kodi ако ъпдейтна до 9.2???? 1 Цитирай
Anthony Публикувано Май 25, 2016 Публикувано Май 25, 2016 Има ли начин да се качи HBO Go? Не го намирам в аппстор. Цитирай
baronbg Публикувано Май 30, 2016 Публикувано Май 30, 2016 При AirPlay от iPad не излизат субтитри. Аз ли съм пропуснал нещо, или е така при всички? Интересно че е само когато е на цял екран, ако го отворя в прозорец си има субтитри. デシスラブ Цитирай
gogi6 Публикувано Май 31, 2016 Публикувано Май 31, 2016 При положение,че съм платил infuse pro за ios,трябва ли пак да го плащам за atv?Като вляза в стора от atv-to ми излизат две версии!За Про ми иска 10 евро.Таака ли е,или ? Цитирай
stangen Публикувано Юни 1, 2016 Публикувано Юни 1, 2016 Аз направих обратното. Купих си Infusion Pro-то на ATV4 и то само си дойде на телефона и на таблета ми. Няма логика обратното да не работи. Цитирай
gogi6 Публикувано Юни 1, 2016 Публикувано Юни 1, 2016 Работи,изписва ми infuse pro,но има 2 в стора за tvos!Едното е това което съм инсталирал,другото пак пише про!Затова питам!Тез гейове от McMR два пъти искат пари?За tvos и за ios? 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Юни 1, 2016 Публикувано Юни 1, 2016 Като влезеш в безплатното няма ли опция за възстановяване на покупките и да ти мине към про? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Emil Vasilev Публикувано Юни 1, 2016 Публикувано Юни 1, 2016 има ли проблем да се качи Коди след ъпдейт до 9.2???? Цитирай
gogi6 Публикувано Юни 2, 2016 Публикувано Юни 2, 2016 Някой ползвал ли е услугите им? https://tv.ipwnstore.me/</a></p>' rel="external"> https://tv.ipwnstore.me/home.html Цитирай
gogi6 Публикувано Юни 2, 2016 Публикувано Юни 2, 2016 Врътка за добавяне на 1channel на Plex Някой с Mac може да опита 2 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Юни 6, 2016 Публикувано Юни 6, 2016 (редактирано) @gogi6 То и под Windows не би трябвало да е проблем,ноооо - субс няма Прав бях - стана,сега ако изровим и субс цена няма да има този Plex Редактирано Юни 6, 2016 от BulgarianSS 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Юни 6, 2016 Публикувано Юни 6, 2016 Тук проблема е в Plex.Като му сложат опция за търсене на субтитри след някоя годинка,всичко ще е наред Цитирай
BulgarianSS Публикувано Юни 6, 2016 Публикувано Юни 6, 2016 (редактирано) А дано П.П. Заиграх се - май има начин за добавяне и на субтитри,ще се чете и тества днес П.П. 2 Оказва се,че има толкова много плугини,че направо ще направя една нова тема за това,утре.... Голяма лудост е този Plex Редактирано Юни 6, 2016 от BulgarianSS Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.