johnnybravo Публикувано Декември 6, 2015 Автор Публикувано Декември 6, 2015 Какъв е проблемът? Като се замислиш, това е комбинация от няколко приложения, които ги има в Apple Store. Още малко информация "starting price will be $5.99 for early adopters, it will go up to $9.99 in future. yes, all countries that have tvOS store will be included" Мисля да стрелям веднага след излизането 2 Цитирай
yovet0 Публикувано Декември 6, 2015 Публикувано Декември 6, 2015 (редактирано) Също така потвърдиха, че PVR адоните ще работят. Премахнали са всички Python скриптове, че Епъл нещо не ги харесвали Ако имате проблем с насичане на картината, при използване на Infuse, от настройките на ATV-то изберете резолюцията да е 1080p HD - 50 Hz. При мен имаше такъв проблем и това беше решението. Редактирано Декември 6, 2015 от yovet0 1 Цитирай
Nick Snow Публикувано Декември 6, 2015 Публикувано Декември 6, 2015 От XCode не може ли да се импортне kodi? Нали вече всеки може да подписва или sdk-то на tv os-a е различно? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
sarsema Публикувано Декември 6, 2015 Публикувано Декември 6, 2015 Помагайте моля.Преди малко взех епал тв 4 и започнаха проблемите.Първо апстора нищо не отваря,филми,тв шоута,музика нищо.Сири е ж сиво като при колегата.Пробвах какво ли не.Ресет,рестарт,смяна на Регионите.Епал айдито нещо не го харесва и все ми дава грешка на паролата.Кажете какво да го пражя? Цитирай
Sid Публикувано Декември 6, 2015 Публикувано Декември 6, 2015 Здравейте, да питам как седи въпросът с Мултиакаунта при Apple TV4, по точно, направи ми впечатление, че поддържа няколко акаунта, но трябва да се превключва между тях с парола, според желанието. Въпросът е ако купя едно приложение от единия акаунт, а искам да го ползвам докато съм в другия, става ли? Т.е. всички инсталирани приложения ли си работят независимо в кой акаунт си логнат в момента? И една информация от мен, HBO GO e налично вече в американския тв Стор или както се казва... в българския все още го няма. След малко ще се опитам да го инсталирам през американския и ще опитам да го подкарам с данните от българския си оператор - Близу. Ще пиша за резултата. Още едно питане - някой подкарвал ли е 3Д филми? Ако да, с кой плейар? sаrsema - Siri бачка само ако имаш регистрация в определени аппСтори - САЩ, Англия, Германия, Франция и ... т.н. Аз имам 2 един в БГ и един в САЩ от времето на iPhone 1, когато се логна през него Siri работи, когато съм през другия, изключва... Цитирай
sarsema Публикувано Декември 6, 2015 Публикувано Декември 6, 2015 Да това ми е ясно.Аз съм с Сащ акаунт.Още се мъча да подкарам нещо на това ТВ и не успявам.Следмалко ще хвърчи през терасата ... Цитирай
Sid Публикувано Декември 6, 2015 Публикувано Декември 6, 2015 HBO Go засега бачка само в щатите, дано скоро го пуснат и у нас. Инсталирах апа, но изисква активация през hbogo.com, а в България сме регистрирани в hbogo.bg - и няма такава опция за активиране. Докато рових ми направи впечатление, че вече може да се ползва на 8 устройста, доскоро беше на 5... Цитирай
varna2005 Публикувано Декември 7, 2015 Публикувано Декември 7, 2015 Някакви идеи как да си свържа ресийвъра след като вече липсва SPDIF изход на АppleTV4? Ресийвъра ми няма HDMI входове и изходи, но пък ТВ ми е по-актуално и има SPDIF изход, та си мисля ако подкарам HDMI към ТВ и от там оптиката към ресийвъра, дали ще си получа желания DOLBY DIGITAL? Цитирай
Veselin Panov Публикувано Декември 7, 2015 Публикувано Декември 7, 2015 (редактирано) Аз така съм ги вързал,тъй като и моя реивър няма HDMI. Пс.Дано телевизора ти не е Панасоник ,оттам AC3 няма да излезе....Факт! Sent from my iPad using Tapatalk Редактирано Декември 7, 2015 от Veselin Panov Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 7, 2015 Публикувано Декември 7, 2015 От XCode не може ли да се импортне kodi? Нали вече всеки може да подписва или sdk-то на tv os-a е различно?Sent from my iPhone using Tapatalk http://www.idownloadblog.com/2015/12/06/install-kodi-ios-9-no-jailbreak/ Мисля,че е въпрос на време Цитирай
sarsema Публикувано Декември 7, 2015 Публикувано Декември 7, 2015 Проблема ми се оправи след като вкарах порт форуординг 123 и тръгна всичко.Сега имам друг проблем.Купих си INFUSE Pro и от мака като шерна нещо и ми пише че паролата ми е грешна.Как да разбера паролата и юзер айдито? Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Декември 7, 2015 Публикувано Декември 7, 2015 Това са ти юзъра на мака и паролата, която въвеждаш при инсталиране на някои програми. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
sarsema Публикувано Декември 7, 2015 Публикувано Декември 7, 2015 Пробвах нестава.Други предложения? Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Декември 7, 2015 Публикувано Декември 7, 2015 Влез в finder - Mac/Users/ Вътре може да имаш папки Guest, Shared и някоя с името на юзъра ти. Това е username-a, който трябва да ползваш. Цитирай
yovet0 Публикувано Декември 7, 2015 Публикувано Декември 7, 2015 (редактирано) Пробвах нестава.Други предложения? Влез в System Preferences/Sharing в ляво маркирай File sharing, след това дай на Options и там сложи отметка на On/Account - името на потребителя. Това свърши работа при мен. Редактирано Декември 7, 2015 от yovet0 Цитирай
sarsema Публикувано Декември 8, 2015 Публикувано Декември 8, 2015 (редактирано) Влез в finder - Mac/Users/ Вътре може да имаш папки Guest, Shared и някоя с името на юзъра ти. Това е username-a, който трябва да ползваш. Пробвах така, има една къщичка и пиши yasenradkov.Пробвах и нестана. Влез в System Preferences/Sharing в ляво маркирай File sharing, след това дай на Options и там сложи отметка на On/Account - името на потребителя. Това свърши работа при мен. И аз си мисля че проблема е тук.Тази отметка е в бледо сиво и немога да отметна името ми. Редактирано Декември 8, 2015 от sarsema Цитирай
varna2005 Публикувано Декември 8, 2015 Публикувано Декември 8, 2015 (редактирано) Аз така съм ги вързал,тъй като и моя реивър няма HDMI. Пс.Дано телевизора ти не е Панасоник ,оттам AC3 няма да излезе....Факт! Sent from my iPad using Tapatalk Не знам при теб как се е получило, но при мен след като свързах по същия начин ми вади звука само STEREO, въпреки че филма е DOLBY 5.1 Пробвано с PLEX и с INFUSE PRO.Телевизорът е SHARP, актуален 2015г. модел. Някакви идеи? Без нов ресийвър, естествено :tooth: Редактирано Декември 8, 2015 от varna2005 Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 8, 2015 Публикувано Декември 8, 2015 Виж на телевизора настройва ли се изходът на буксата. Цитирай
MagicNAS Публикувано Декември 8, 2015 Публикувано Декември 8, 2015 Можеби нещо такова би ти свършило работа http://www.amazon.com/Panlong-Converter-Extractor-Splitter-De-embedder/dp/B00ISQ8VB8 Sent from my iPad using Tapatalk Цитирай
varna2005 Публикувано Декември 8, 2015 Публикувано Декември 8, 2015 (редактирано) Виж на телевизора настройва ли се изходът на буксата. Благодарности! Setup > Option > Terminal setting > Digital audio output > Bitstream Това е за SHARP 2015. Редактирано Декември 8, 2015 от varna2005 Цитирай
yovet0 Публикувано Декември 8, 2015 Публикувано Декември 8, 2015 Пробвах така, има една къщичка и пиши yasenradkov.Пробвах и нестана. И аз си мисля че проблема е тук.Тази отметка е в бледо сиво и немога да отметна името ми. Провери в Security & Privacy таба Firewall дали са ти разрешени Incoming conections. Цитирай
johnnybravo Публикувано Декември 8, 2015 Автор Публикувано Декември 8, 2015 tvOS 9.1 вече е налична. 2 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Декември 8, 2015 Публикувано Декември 8, 2015 Changelog някой намери ли? Джони, работи ли Siri за Music? Цитирай
johnnybravo Публикувано Декември 8, 2015 Автор Публикувано Декември 8, 2015 Аз мога да тествам след 23:00 Сега телевизора е обсебен от бебетата, гледат Baby Einstein. Успях само да направя update. edit: Малко извън темата, но пробвах да инсталирам KODI на телефонът ми, който е без Jailbreak и стана. Утре чакам да ми доставят USB-C и ще пробвам да го инсталирам и на Apple TV. 5 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.