Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

AppleTV 4

johnnybravo

Recommended Posts

Публикувано

Какъв е проблемът?

Като се замислиш, това е комбинация от няколко приложения, които ги има в Apple Store.

Още малко информация :)

"starting price will be $5.99 for early adopters, it will go up to $9.99 in future.

yes, all countries that have tvOS store will be included"

Мисля да стрелям веднага след излизането :)

• Отговори 859
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• gogi6

216

• johnnybravo

70

• turganay

53

• gosta

50

Публикувано (редактирано)

Също така потвърдиха, че PVR адоните ще работят. Премахнали са всички Python скриптове, че Епъл нещо не ги харесвали :smile:

Ако имате проблем с насичане на картината, при използване на Infuse, от настройките на ATV-то изберете резолюцията да е 1080p HD - 50 Hz. При мен имаше такъв проблем и това беше решението.

Редактирано от yovet0
Публикувано

От XCode не може ли да се импортне kodi? Нали вече всеки може да подписва или sdk-то на tv os-a е различно?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Помагайте моля.Преди малко взех епал тв 4 и започнаха проблемите.Първо апстора нищо не отваря,филми,тв шоута,музика нищо.Сири е ж сиво като при колегата.Пробвах какво ли не.Ресет,рестарт,смяна на Регионите.Епал айдито нещо не го харесва и все ми дава грешка на паролата.Кажете какво да го пражя?

Публикувано

Здравейте, да питам как седи въпросът с Мултиакаунта при Apple TV4, по точно, направи ми впечатление, че поддържа няколко акаунта, но трябва да се превключва между тях с парола, според желанието. Въпросът е ако купя едно приложение от единия акаунт, а искам да го ползвам докато съм в другия, става ли? Т.е. всички инсталирани приложения ли си работят независимо в кой акаунт си логнат в момента?

И една информация от мен, HBO GO e налично вече в американския тв Стор или както се казва... в българския все още го няма. След малко ще се опитам да го инсталирам през американския и ще опитам да го подкарам с данните от българския си оператор - Близу. Ще пиша за резултата.

Още едно питане - някой подкарвал ли е 3Д филми? Ако да, с кой плейар?

sаrsema - Siri бачка само ако имаш регистрация в определени аппСтори - САЩ, Англия, Германия, Франция и ... т.н. Аз имам 2 един в БГ и един в САЩ от времето на iPhone 1, когато се логна през него Siri работи, когато съм през другия, изключва...

Публикувано

Да това ми е ясно.Аз съм с Сащ акаунт.Още се мъча да подкарам нещо на това ТВ и не успявам.Следмалко ще хвърчи през терасата ...

Публикувано

3d върви с Infuse

Публикувано

HBO Go засега бачка само в щатите, дано скоро го пуснат и у нас. Инсталирах апа, но изисква активация през hbogo.com, а в България сме регистрирани в hbogo.bg - и няма такава опция за активиране. Докато рових ми направи впечатление, че вече може да се ползва на 8 устройста, доскоро беше на 5...

Публикувано

Някакви идеи как да си свържа ресийвъра след като вече липсва SPDIF изход на АppleTV4?

Ресийвъра ми няма HDMI входове и изходи, но пък ТВ ми е по-актуално и има SPDIF изход, та си мисля ако подкарам HDMI към ТВ и от там оптиката към ресийвъра, дали ще си получа желания DOLBY DIGITAL?

Аз така съм ги вързал,тъй като и моя реивър няма HDMI.

Пс.Дано телевизора ти не е Панасоник ,оттам AC3 няма да излезе....Факт!

Sent from my iPad using Tapatalk

Редактирано от Veselin Panov
Публикувано
От XCode не може ли да се импортне kodi? Нали вече всеки може да подписва или sdk-то на tv os-a е различно?

http://www.idownloadblog.com/2015/12/06/install-kodi-ios-9-no-jailbreak/

Мисля,че е въпрос на време

Публикувано

Проблема ми се оправи след като вкарах порт форуординг 123 и тръгна всичко.Сега имам друг проблем.Купих си INFUSE Pro и от мака като шерна нещо и ми пише че паролата ми е грешна.Как да разбера паролата и юзер айдито?

Публикувано

Това са ти юзъра на мака и паролата, която въвеждаш при инсталиране на някои програми.

Публикувано

Пробвах нестава.Други предложения?

Публикувано

Влез в finder - Mac/Users/

Вътре може да имаш папки Guest, Shared и някоя с името на юзъра ти. Това е username-a, който трябва да ползваш.

Пробвах нестава.Други предложения?

Влез в System Preferences/Sharing в ляво маркирай File sharing, след това дай на Options и там сложи отметка на On/Account - името на потребителя. Това свърши работа при мен.

Screen%252520Shot%2525202015-12-07%252520at%25252010.01.18%252520PM.png

Редактирано от yovet0

Влез в finder - Mac/Users/

Вътре може да имаш папки Guest, Shared и някоя с името на юзъра ти. Това е username-a, който трябва да ползваш.

Пробвах така, има една къщичка и пиши yasenradkov.Пробвах и нестана.

Влез в System Preferences/Sharing в ляво маркирай File sharing, след това дай на Options и там сложи отметка на On/Account - името на потребителя. Това свърши работа при мен.

Screen%252520Shot%2525202015-12-07%252520at%25252010.01.18%252520PM.png

И аз си мисля че проблема е тук.Тази отметка е в бледо сиво и немога да отметна името ми.

Редактирано от sarsema

Аз така съм ги вързал,тъй като и моя реивър няма HDMI.

Пс.Дано телевизора ти не е Панасоник ,оттам AC3 няма да излезе....Факт!

Sent from my iPad using Tapatalk

Не знам при теб как се е получило, но при мен след като свързах по същия начин ми вади звука само STEREO, въпреки че филма е DOLBY 5.1 :swear:

Пробвано с PLEX и с INFUSE PRO.Телевизорът е SHARP, актуален 2015г. модел.

Някакви идеи?

Без нов ресийвър, естествено :tooth: :tooth: :tooth:

Редактирано от varna2005
Публикувано

Виж на телевизора настройва ли се изходът на буксата.

Виж на телевизора настройва ли се изходът на буксата.

Благодарности!

Setup > Option > Terminal setting > Digital audio output > Bitstream

Това е за SHARP 2015. :idea:

Редактирано от varna2005
Публикувано

Пробвах така, има една къщичка и пиши yasenradkov.Пробвах и нестана.

И аз си мисля че проблема е тук.Тази отметка е в бледо сиво и немога да отметна името ми.

Провери в Security & Privacy таба Firewall дали са ти разрешени Incoming conections.

Публикувано

tvOS 9.1 вече е налична.

dfce98cba75d564ba623d1e27874b7fd.jpg

6c754f256b4d8607e2c9c6e172ace0db.jpg

Публикувано

Changelog някой намери ли? Джони, работи ли Siri за Music?

Публикувано

Аз мога да тествам след 23:00 :smile:

Сега телевизора е обсебен от бебетата, гледат Baby Einstein. Успях само да направя update.

edit: Малко извън темата, но пробвах да инсталирам KODI на телефонът ми, който е без Jailbreak и стана. Утре чакам да ми доставят USB-C и ще пробвам да го инсталирам и на Apple TV.

e66688f76f7239231d8a178fa12a305b.jpg

508321efd6af89e559c19c3bc5893c30.jpg

9bdb512bb37069fec610b43af42e20c2.jpg

e921bd6cf5331fd081e2b5f6ddf53cba.jpg

24d1bac0d378bcb8e30ec7879a139b17.jpg

06204c665b8ec78fbec46a4f068f0261.jpg

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...