johnnybravo Публикувано Декември 9, 2015 Автор Публикувано Декември 9, 2015 Sent from my iPhone using TapatalkТочно тази споделената може да се добави, но няма да тръгне стрийма, защото е направена специално за VLC и има един ред, чийто параметри са неразбираеми за другите плеъри. Става въпрос за редът, който започва така: #EXTVLCOPT: Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
mirror Публикувано Декември 9, 2015 Публикувано Декември 9, 2015 Как добавяте Булсатком? Нещо не мога да се справя с тая програма :/. 6 бири на вятъра... Добре, как добави ТВ или си имаш твой плейлист?! Цитирай
mirror Публикувано Декември 9, 2015 Публикувано Декември 9, 2015 Тоест ТВ ще видя през крив макарон на т'ва епъл ТВ . Имам MAG250, мога ли по някакъв начин и аз да стриймвам от него? Цитирай
johnnybravo Публикувано Декември 9, 2015 Автор Публикувано Декември 9, 2015 Гледам, че много специалисти има по темата, но нека да добавя и аз нещо. (0:00 - 1:43) първата част на клипчето стрийма е от Dreambox (1:46 - 2:05) пускам филм от таймкапсулата (2:06 - 2:38) пускам сериал от таймкапсулата (2:40 - 3:04) деактивирам клиента за Dreambox (3:07 - 3:34) активирам клиента за IPTV и добавям URL на мой плейлист, който няма нищо общо със сателити, извънземни и всякакви подобни. (3:07 - 3:34) активирам клиента за IPTV и добавям URL на мой плейлист, който няма нищо общо със сателити, извънземни и всякакви подобни. Това го написах два пъти заради @gogi6 Следващите минути (3:37 - 5:20) разцъквам произволни IPTV канали. Надявам се да съм бил достатъчно изчерпателен. @gogi6, след малко ще ти изтрия подвеждащите постове, за да не объркваш хората. edit: @mirror, Имам плейлист с IPTV, който обаче има ограничения за брой едновременни връзки и няма как да го споделя. Лесно можеш да си направиш плейлист, като заредиш няколко работещи стрийма във VLC, направиш "Save Playlist", запазваш в Dropbox, paste URL в PVR IPTV Simple Client, рестарт на приложението и си готов. 7 Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 9, 2015 Публикувано Декември 9, 2015 Как може да ползва плейлиста безплатно?Мисля,това му е идеята Цитирай
johnnybravo Публикувано Декември 9, 2015 Автор Публикувано Декември 9, 2015 Интернет е необятен, стриймове колкото искаш. Проблемът е, че са временни и трябва често да се редактира плейлиста. Това е за без пари, иначе с пари мисля, че има доста възможности, включително и от хората, от които си е взел въпросния MAG250. Преди време имах богат списък с IPTV канали, които ми бяха предоставени от доставчикът ми на интернет, но бяха ограничени да се използват само от моето IP. Реших проблемът с един VPN, който активирах на рутъра. Това последното го давам като идея ако някой има подобни ограничения. За това как да направиш само на определени устройства трафика да минава през VPN съм дал линк в пост #38. 3 Цитирай
sarsema Публикувано Декември 10, 2015 Публикувано Декември 10, 2015 Провери в Security & Privacy таба Firewall дали са ти разрешени Incoming conections. Проверих всичко е включено.Нещо друго да прожера? Цитирай
johnnybravo Публикувано Декември 10, 2015 Автор Публикувано Декември 10, 2015 Ето една безплатна плейлиста с 208 канала. (няма български канали) KODI M3U Playlist URL: http://snurl.com/marcello KODI CHANNELS LOGOS: http://logo.tvip.ga 7 Цитирай
johnnybravo Публикувано Декември 10, 2015 Автор Публикувано Декември 10, 2015 Ето и един доста постен български списък http://tinyurl.com/zmlk2wz 4 Цитирай
yovet0 Публикувано Декември 10, 2015 Публикувано Декември 10, 2015 Проверих всичко е включено.Нещо друго да прожера? Напиши ми какви устройства ти намира Infuse и кое избираш. Цитирай
sarsema Публикувано Декември 10, 2015 Публикувано Декември 10, 2015 (редактирано) Напиши ми какви устройства ти намира Infuse и кое избираш. Значи, намира ми MacBook Pro (SFTP) и MacBook Pro (SMB) СФТП стана и се свързах с парола и юзер но като пробвам да вкарам нещо към Favorite и не става. Редактирано Декември 10, 2015 от sarsema Цитирай
johnnybravo Публикувано Декември 10, 2015 Автор Публикувано Декември 10, 2015 Подобен проблем има при доста нови плеъри, защото sambata в OS X е SMBx. Инсталирай си SMBup и си готов. Цитирай
yovet0 Публикувано Декември 10, 2015 Публикувано Декември 10, 2015 На мен SMBup ми прави някакви мизерии, но нека да пробва, при него може да няма моите проблеми и да фиксне сървъра. Цитирай
gosta Публикувано Декември 10, 2015 Публикувано Декември 10, 2015 Миналата неделя и аз се метнах на едно ново тв и една капсула . Днес сложих MrMc и благодарение на подробните обяснения ба Джони успях да подкарам стриймове. Прави ми впечатление , че мистър-а е доста бъгав все още , но става . Не знам про вас как е , но при мен ми излиза на телевизора доста зумнат . Едвам виждам първата цифра на часа , горе в дясно . Въпрос на настройки ли е това и мога ли да го оправя? Може ли да се качи Fusion добавката? Цитирай
johnnybravo Публикувано Декември 10, 2015 Автор Публикувано Декември 10, 2015 Има опция за калибриране. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
gosta Публикувано Декември 10, 2015 Публикувано Декември 10, 2015 Даааа открих я. Благодаря . System->Settings> Video output>Video calibration. Цитирай
johnnybravo Публикувано Декември 10, 2015 Автор Публикувано Декември 10, 2015 Аз ти направих едно бързо видео Ще го пусна, за да помогне и на някой друг. 3 Цитирай
djies Публикувано Декември 10, 2015 Публикувано Декември 10, 2015 Може ли някой да помогне успях да подкарам Infuse на atv4 плейва филмите ми от PC но не пуска субтитрите някаква идея как да ги подкарам? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
yovet0 Публикувано Декември 10, 2015 Публикувано Декември 10, 2015 Слайдваш на доло на дистанционото, след това от таба Subtitles си избираш файла със субтитрите. Цитирай
Stanev Публикувано Декември 10, 2015 Публикувано Декември 10, 2015 Другия вариант е файла с видео и файла със субтитри да са с еднакви имена. Цитирай
djies Публикувано Декември 10, 2015 Публикувано Декември 10, 2015 файловете са с еднакви имена но не ми показва че има субтитри. Дава ми да ги тегли от нета. Моите субтитри не излизат. Някаква идея Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
yovet0 Публикувано Декември 10, 2015 Публикувано Декември 10, 2015 Отиди в настройките на Infuse и в секция Playback направи Show Subtitles да е On. Цитирай
djies Публикувано Декември 10, 2015 Публикувано Декември 10, 2015 и това съм направил и пак не ги показва. Вече си мисля че може да е от уиндоуса Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
yovet0 Публикувано Декември 10, 2015 Публикувано Декември 10, 2015 (редактирано) Сега прочетох за подобен проблем във форума на infuse и там, проблема се появява ако използваш плекс сървър за стрийм към infuse. Проблемът се решава като шернеш папката си с филми през уиндойса, но не забравяй в infuse да си въведеш потребителско име и парола за sharing-а през Widows. Редактирано Декември 10, 2015 от yovet0 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.