Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Quickoffice® Pro

Recommended Posts

Публикувано

Има проблем с файловете на Office 2007 и специално с Excel, качени от компютъра. Не разпознава някои формули, а запомня стойността в момента на качване. Ако файлът е запомнен под по-ниска версия на компютъра проблем няма.

Публикувано

По бърз от всякога, new, save, edit и delete работят без проблем вече. Мерси johnny.

Публикувано
Новата версия е с проблем, създавам си файл, натискам Save, тръгва да ми го запазва и дотам, седи си на Saving 2-3 минути и ми писва. И при вас ли е така?

Същият проблем възниква и при новата, но само ако се качи папка от компютъра и се опита да се запише вътре. Ако папката е създадена на телефона няма проблем.

Проблемът с разпознаването на някои формули от EXCEL 2007 остава. Странното е, че спокойно можеш да ползваш същата формула ако я въведеш от телефона.

Публикувано

Сигурен съм не е от това. А и точно в това което си цитирал съм написал ясно "създавам". Сега си метнах документите от старата версия и нямам никакви проблеми. Ако забележите има разлика и в големината на файла, v1.4 e 6.35 мб, а тази е 7.0 мб. Каквото и да си говорим johhny си е поиграл да ни угоди.

Публикувано

Съгласен съм с теб, че johnny върши страхотна работа, за което съм много благодарен.

Просто отчитам някои минуси на самата програма. Имах впредвид, че ако създадеш файл и се опиташ да го запишеш в папка качена (или създадена) през iFunBox не се получава.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

до колегата с проблем при формулите:

пробвай да слагаш "," вместо "." точка

при мен с 1.4.2 изтеглена от installous

работи перфектно

• 4 седмици по-късно...
Публикувано
/private/var/mobile/Applications/7B9B7CC9-D90F-429F-8321-E31A9A00EFBA/Documents/

7B9B7CC9-D90F-429F-8321-E31A9A00EFBA - за това предполагам знаеш.

слагам там един word документ и после не го откривам?

с ifunbox съм?

защо ?

кое не правя както му е реда?

Публикувано

Защото не четеш! :evil:

И ако обичаш, оправи си поста, да не трия и слагам предупреждения!

Edit 16:19

КАЗАХ ТИ, ЧЕТИ ТЕМАТА, И НЕ САМО ТЕМАТА :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Ще ти отговоря тук, но за мързела си ще отнесеш 2–ро предупреждение! :evil:

Такава папка няма ти да създаваш, тези папки се създават автоматично при инсталиране на кракнати приложения, и именно в тях се инсталират. При всяка инсталация обозначението е уникално за всяко приложение, всеки път, т.е. не е "7B9B7CC9-D90F-429F-8321-E31A9A00EFBA", а всеки път е различно. Трябва да откриеш ръчно в коя от тези папки ти е QuickOffice, и вече вътре в самата подпапка, където ти е то, там да слагаш файловете!

И не ме дразни още повече, чети, чети, СПАЗВАЙ ПРАВИЛАТА, и ПИШИ ГРАМОТНО! :evil:

Публикувано
/private/var/mobile/Applications/7B9B7CC9-D90F-429F-8321-E31A9A00EFBA/Documents/

7B9B7CC9-D90F-429F-8321-E31A9A00EFBA - за това предполагам знаеш.

слагам там един лърд документ и после не го откривам?

с ifunbox съм?

защо ?

кое не правя както му е реда?

Сложи си на iphona AppLinks от Cydia.После като влезеш през Ifunbox /var/mobile/applinks/Quickoffice.app/Dokuments

и каквото сложиш там ще го намериш от телефона.

Публикувано

мерси на всички помогнали

Sladichuk благодаря , че ми обясни, не се бях сетил, че може да са в папки с различни имена, разтърсих и успях да се справя с проблема, а за предупреждението здраве да има

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Може ли да ви попитам.

Къде да слагам файловете ,като ги качвам от компа,които искам после да виждам в програмата?

И Как като сваля от нета някой файл после да мога да го виждам през програмата? :confused:

Sladichuk: :naughty: Ей, ама много ви харесва явно в мойта "командировка" да ходите, бе....

"–Пенчо бре, чети!

Пенчо не чете.

–Пенчо бре, търси!

Пенчо пак не ще.

Пенча го мързи,

гледа да лежи..." Пенчо Славейков style! :read:

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Някой инсталира ли последното дето е дадено тук ? На мен ми дава грешка:

an unknown error occurred (0xE8008001)

п.п. Всичко работи перфектно !!!

Публикувано

Аз съм с нея (v1.5.1) и нямам ядове. Създавам си файлове, запазва ги, работи си. Изтегли наново файла и опитай пак.

п.п. имаш лично.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Хмм... и на мен ми даде тази грешка при синкването, но си работи добре. Странно... и все пак да си знаете, че моье да се появи ерора.

Публикувано

Идеално, работи супер!

Благодаря много за програмата!

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Изчетох темата, но не разбрах как точно работи WiFi функцията. В самия QuickOffice е описано как става, опитвам се да го направа, но нищо не се получава. Телефона е с вкл. WiFi излиза ми http:// XXX.XXX.X.XXX:XXXX и като го въведа в браузъра и ми казва, че не може да се свърже.

P.S Весели празници на всички. Оправих се :rolleyes:. И компютъра(лаптопа) трябва да са свързани към WiFi който ползва iPhona/iPoda

Добре де, а ако нямаме WiFi приемник на копмютъра, WiFi функцията е неизползваема така ли???

Публикувано

Съвсем логично е, че ако нямаш WiFi, не можеш да използваш тази функция. Тогава ползваш кабел.

Сега ако попиташ и ако нямаш компютър как ще си прехвърлиш файловете, няма да мога да ти отговоря.

Весела коледа!

Публикувано

Добре де, а ако нямаме WiFi приемник на копмютъра, WiFi функцията е неизползваема така ли???

Не е задължително компютъра ти да има Wi-Fi LAN карта. При мен лаптопа ми е с Wi-Fi, но PC-то ми е с обикновена LAN карта, която директно е свързана към Wi-Fi рутъра.

Публикувано

аз немога да разбера какво трябва да направя за да си кача текстов документ от компютъра на телефона, имам рутер, но интернета на компютъра не минава през рутера а двата са на отделни връзки с 2 отделни айпита, ако това има значение, но доколкото разбрах трябва интернета на компютъра да минава през рутера, има ли начин да се направи по друг начин, и ако има моля някой да ми обясни, ще съм много благодарен ;)

Публикувано

Няма проблем да си ги качваш през USB кабела с iFunBox. Файловете се качват във var/mobile/Applications/xxxxxxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxxxxxxxx/Documents("х" отговаря на буквеноцифрена комбинация различна за всеки тел). Иначе не е нужно да имаш интернет през рутера. Рутера и РС-тата трябва да са ти свързани в локална мрежа, към която да свържеш и телефона. Аз лично, качвам документи през кабела - по бързо ми е ;)

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Здравейте на всички.Нова съм във форума.От няколко часа чета и не се справям да си инсталирам Quickoffice.При синхронизирането в Itunes ми дава някакъв error?!

Прикачила съм да видите какво ми изписва.

Ще съм ви благодарна ако ми помогнете.

ush.jpg

Публикувано

Това

Нова съм във форума
тук не служи за извинение...;)

Запознай се първо с основните понятия и манипулации, и начините за извършването им, защото няма да се учудя, ако телефонът ти даже не е джейлнат...

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Не е нужно да е джейлнат за да си инсталира програмата.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...