stangen Публикувано Юни 6, 2018 Публикувано Юни 6, 2018 Ще почакаме няколко месеца за VoLTE по вина на Епъл. Преди да пуснат Carrier update, искат няколко месеца в мрежата на оператора да работи VoLTE и да има други марки телефони които да го тестват. 1 Цитирай
ML16 Публикувано Август 1, 2018 Публикувано Август 1, 2018 Точно щях да пиша, за жалост, както колегата по-горе е писал ние ще почакаме още някой друг месец. Цитат За ползването на VoLTE е нужно: •подходящ смартфон с инсталирана последна софтуерна версия и поддържащ VoLTE функционалност за нашата 4G мрежа. Такива например са Huawei Y5/ Honor 8 Lite/ P10/ P10 Plus/ P10 Lite/ Mate 10 Pro/ Mate 10 Lite/P20 Lite/ P20/ P20 Pro и Samsung J6/ A6/ A6+/ S7/ S7 Edge/ S8/ S8+. Цитирай
linkinpark79 Публикувано Август 1, 2018 Публикувано Август 1, 2018 Ще чакаме Apple за carrier update Sent from my iPhone X using Tapatalk Цитирай
linkinpark79 Публикувано Септември 3, 2018 Публикувано Септември 3, 2018 Някой да има идея кога ще ползваме voLTE?!? Цитирай
kracode Публикувано Септември 3, 2018 Публикувано Септември 3, 2018 (редактирано) Ами то си пише по нагоре на снимката:) 2108:) Мой приятел сега звъня в офиса и му казаха ,че се говори много за услугата ,но никой не се наема с дати:) Редактирано Септември 3, 2018 от kracode 1 Цитирай
algor Публикувано Септември 3, 2018 Публикувано Септември 3, 2018 преди 6 часа, linkinpark79 написа: Някой да има идея кога ще ползваме voLTE?!? Услугата е уникална, наистина... Преди 15-ина дни се усетих да звънна на жена ми не от Х-ката, а от П20 Про-то, на който има услугата, а и жена ми е със Самсунг S8 и на нейния също е активна. Е, хора, няма такъв звук, честно! Аз лично съм много впечатлен от кристално ясния звук, като в същото време и малката беше до жена ми и нещо бърбореше и интересното е, че се чуваше адски ясно и отчетливо, но във фонов режим и то без изобщо да пречи или заглушава основния звук в слушалката (гласът на жена ми). Хората, които ползват услугата отдавна, сигурно ще се усмихват на поста ми, но аз от такива технологични нововъведения, които подобряват нещо в комуникацията, много се впечатлявам. А и в случая има защо, честно! 7 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Септември 3, 2018 Публикувано Септември 3, 2018 Някой на Теленор да има проблем с активацията на iMessage/FaceTime? Мъча го от 2 дни и само стои на waiting for activation.Става въпрос за 8+ с 11.4.1. Изключвах от сетингс, рестартирах, пак включвах, сигурно 20 смса са се пратили за активации вече.. Опитах да сложа картата на айфон 5 и пак не можа да активира, което ме навежда на мисълта, че е нещо от Теленор или проблем със самото apple ID. Някой беше писал преди време за подобни проблеми, но не разбрах как са се решили. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
linkinpark79 Публикувано Септември 3, 2018 Публикувано Септември 3, 2018 Възможно е и да е от сим картата,пробвай да я смениш,или дай ресет на настройките Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Септември 8, 2018 Публикувано Септември 8, 2018 Проблемът е централен - м/у Теленор и Епъл. Подали са заявка и се очаква в скоро време да се разреши. Продължава вече поне седмица, така че дано да стане по-скоро. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
Veselin Panov Публикувано Септември 9, 2018 Публикувано Септември 9, 2018 (редактирано) Ха дано и за VoLTE да са пуснали заявка! Редактирано Септември 9, 2018 от Veselin Panov Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Септември 9, 2018 Публикувано Септември 9, 2018 Volte по-качестено ли е от FaceTime audio?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
algor Публикувано Септември 9, 2018 Публикувано Септември 9, 2018 За мен лично да и то в пъти. Е, все пак FaceTime зависи и от интернет връзката и затова е малко относителна преценката ми, но да си кажа. 2 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Септември 9, 2018 Публикувано Септември 9, 2018 Питах, защото фейстайм аудио преди няколко години претърпя доста значим ъпдейт и се чува кристално през него (разбира се м/у съвместими по-нови айфони, мисля 5s и нагоре). Доста по-добре е, отколкото през нормално обаждане и затова ми беше чудно как се сравнява с voLTE. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
algor Публикувано Септември 9, 2018 Публикувано Септември 9, 2018 Тъпото е, че аз iPhone го ползвам в последните години с карта на Мтел/A1, които от година-две или знам ли и аз от кога се славят с всичко друго, ама не с добра мрежа, добър мобилен интернет и т.н., особено извън големите градове. Та имам предвид, че критерият ми за качество е малко размит с оглед това, което написах, а VoLTE го ползвам на теленорската ми карта. Не, че от месец насам не се чудя, дали да не ги разменя, ама това е друга тема. 2 Цитирай
gogi6 Публикувано Септември 9, 2018 Публикувано Септември 9, 2018 Нали iPhone не подържа още VoLTE? Цитирай
algor Публикувано Септември 9, 2018 Публикувано Септември 9, 2018 Не, за момента все още го няма в нито един операторски списък на апарати, които поддържат услугата. 2 Цитирай
stangen Публикувано Септември 9, 2018 Публикувано Септември 9, 2018 VoLTE е технология на Епъл и се подържа от iPhone6. За да работи обаче, Епъл трябва да направят Carrier update. За мрежата на Теленор, ще почакате още няколко месеца За повече инфо: https://support.apple.com/en-us/HT203078 Цитирай
gogi6 Публикувано Септември 9, 2018 Публикувано Септември 9, 2018 Не виждам да пише няколко месеца? Цитирай
stangen Публикувано Септември 10, 2018 Публикувано Септември 10, 2018 Очакваш да го видиш написано там ли? Цитирай
gogi6 Публикувано Септември 10, 2018 Публикувано Септември 10, 2018 Така както си написал в поста, да. Цитирай
stangen Публикувано Септември 10, 2018 Публикувано Септември 10, 2018 Мхъм, и мобилните оператори и въобще корпорациите са едни мили хора които мислят само за това как да направят по-щастливи техните клиенти Както и да е, дано си спомниш написаното след два-три месеца .... 1 2 Цитирай
stangen Публикувано Септември 20, 2018 Публикувано Септември 20, 2018 Корекция В началото на другата година, може би ще ни огрее. (Ако от Епъл са благосклонни и решат, че хуавейската мрежа не е чак толкова лоша). 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Октомври 24, 2018 Публикувано Октомври 24, 2018 (редактирано) Опа Редактирано Януари 19, 2019 от arm11 3 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.