demonaz Публикувано Март 14, 2010 Публикувано Март 14, 2010 Здравейте, имам следния проблем. Като включа iTunes и ми излиза следното съобщение. Моля за помощ. iTunes cannot read the contents of the iPhone. Go to the Summery tab in iPhone preferences and click Restore to restore this iPhone to factory settings. Както се сещата не искам да го правя. После ще си играя да качвам апликации, да отключвам, да... един ден. Има ли начин да се размина с рестора. Пуснах iFun box всичко изглежда нормално. Цитирай
mupo Публикувано Март 14, 2010 Публикувано Март 14, 2010 Влизате в фаиловата система на телефона (iPhoneBrowser) във /private/var/mobile/Media/iTunes_Control/iTunes/вътре трябва да имате един фаил iTunesDB - триете го. След това отивате /private/var/mobile/Media/iTunes_Control/Music и триете всички папки F00, F01 и т.н.Ще изтриете всичката музика но няма как да го оправите иначе . Цитирай
demonaz Публикувано Март 14, 2010 Автор Публикувано Март 14, 2010 Думи нямам...много благодаря за моменталния отговор. пичове ви е сте супер. )))) Повече такива форуми да има. Цитирай
Alxx® Публикувано Март 14, 2010 Публикувано Март 14, 2010 Още един жокер - понякога става само с махането на iTunesLibrary.itl от папката в компа - MyDocuments/MyMusic/iTunes. Такива грешки стават обикновенно ако не сте синквали след джейл, или след промяна на някой системен файл чрез пакет от сидиа. Също стават редовно, ако ползвате USB hub, а, не директен порт на компютъра. Цитирай
styvy Публикувано Март 17, 2010 Публикувано Март 17, 2010 Правя всичко както mupo е указал , но не е истрило музикаталните файлове на телефона . А интересно , че iTunes ми е като чисто нов - няма нищо от качваното от мен преди / нито музика , нито видео / - какво му е станало и дали затова постоянно иска рестор . ---------- Поста е добавен в 15:53 ---------- Предишният пост е бил в 15:44 ---------- Упс изтрило ги е , но ме подлъга понеже имената си стоят , но като ги пусна ми дава съобщение - този файл не може да бъде изпълнен . Но тунеса въпреки всичко ми иска рестор . Цитирай
styvy Публикувано Март 18, 2010 Публикувано Март 18, 2010 iTunes cannot read the contents of the iPhone. Go to the Summery tab in iPhone preferences and click Restore to restore this iPhone to factory settings. Изтрил съм почти всичко на телефона , работи сидия , App Store , но iTunes продължава да иска рестор . Цитирай
mupo Публикувано Март 18, 2010 Публикувано Март 18, 2010 Опита ли това което е казал alxx? И все пак да питам, запазил ли си си SHSH файловете за 3.1.2 в Cydia и ако да, дано телефона ти е със стария bootrom. Цитирай
styvy Публикувано Март 20, 2010 Публикувано Март 20, 2010 Не , не съм запазвал нищо . Фърмуер 05.11.07 , седмица 42 - ра . Помагайте ! Имах желание да изпратя снимки , но не успях - прехвърля снимки и тунеса ми чете името на телефона , но дотам - иска рестор ! Цитирай
styvy Публикувано Март 21, 2010 Публикувано Март 21, 2010 Ей , Миро , къде си ? Не мога да синхронизирам без тунеса ..... Цитирай
Alxx® Публикувано Март 21, 2010 Публикувано Март 21, 2010 Няма го , изтри ли iTunesLibrary.itl от компа? Цитирай
mupo Публикувано Март 21, 2010 Публикувано Март 21, 2010 styvy, всичко което би помогнало и го зная съм го написал. Ако нищо не помага, остава само рестор което при теб ще доведе до това да не можеш да направиш jailbreak, но поне си с фабрично отключен и не те притеснява заключване на телефона. Цитирай
styvy Публикувано Март 21, 2010 Публикувано Март 21, 2010 Ок , благодаря . Е да , но iGo , TomTom , вибрация на виртуалната клавиатура и темите за промяна на облика ... . Май това е всичко . Цитирай
AlexToshkov Публикувано Юни 12, 2010 Публикувано Юни 12, 2010 Малко късно, но все пак да споделя... Днес се получи същия проблем и при мен. Правех всичко, но нямаше успех... След като прочетох всички възможни постове за проблема, реших да опитам всичко заедно. Първо спрях iTunes и изтрих файла iTunesLibrary.itl от компютъра. След това през Iphone Explorer изтрих цялата папка iTunes_Control - тоест varmobileMediaiTunes_Control. Пуснах iTunes и свързах 2г-то към компа. Изчаках 10 секунди, затаил дъх, и ми се появи Restore Backup... Благодаря на тези, които са дали мнение по проблема, и се надявам и аз да съм бил в помощ! Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 20, 2010 Публикувано Октомври 20, 2010 Братле, ти тоя телефон само дето не си го плякал. Цитирай
BardoSore Публикувано Октомври 31, 2010 Публикувано Октомври 31, 2010 Е що се получава така? Ползвам CopyTrans Manager да си синхронизирам музиката и видеото, да не е от това? И с двата ми предишни iPod Touch-ове 2G и 3G не се е получавало така, а съм ползвал същата програма. Това със съвета на GPower и триенето на файловете при мене се получи. Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 31, 2010 Публикувано Октомври 31, 2010 Иначе си прав Шамане, ако имаше п@тка, щях да съм го и @бал ... Има 3,5мм жак, какво чакаш? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.