Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• 0

Дисплеят пука.

Въпрос

Публикувано

Здравейте колеги. Имах обичайното пукане в долният десен ъгъл, завиха ми болчето в криейтив и всичко се оправи, но след това се поеви пукане го power buton а от няколко дена целият дисплей пука където и да го натисна. Понякога спира, но пак се появява. Тъй като всичко друго е перфектно не искам замяна, но искам да попита ако някой знае дали е възможно самият дисплей да се залепи или просто да се оправи, и дали ще е нужно да стои с дни в криейтив или е възможно да стане за няколко часа процедурата. Просто не мога да се свържа с криейтив а нямам никакво време да ходя напразно, за това искам да знам дали си заслъжава да се разкарвам или да стоя така докато имам възможност да го занеса.

Recommended Posts

• 0
Публикувано

36 ден е вече

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 0
Публикувано (редактирано)

Ако не те държат с някакъв договор може да си поискаш парите или да ти го заменят с нов апарат. Междувременно пусни една жалба, онлайн на сайта на КЗП, приложи и документ за покупко-продажбан както и документ за постъпването на апарата в техен обект или сервиз.

Поискай и компенсация за забавянето.

Редактирано от mirror
  • 0
Публикувано

Пост 47

• 0
Публикувано
преди 7 часа, mirror написа:

Нещо взехте да се самонавивате...

@Veselin Panov, самонавиваш се и се ядосваш гадаейки какво се случва с iPhone-a ти, преди рекламацията да е ударила 30-я ден.

Не се самонавивам,просто се сблъсках с поредния случай,в който уважавана голяма компания се е "побългарила"!А и както се вижда,има случаи,в които дори 30 дневният срок не се спазва....Един прост пример,телевизора ми LG с угаснала посветка беше ремонтиран за един следобяд!А Теленор не могат да подменят един телефон за 36 дена!

• 0
Публикувано

Сагата при нас приключи с нов телефон и мазна усмивка - " ама защо така сте се оплакали от нас" ? Защото ме дразниш давай телефона и без глупости и да си тръгваме...

• 0
Публикувано

Демек им се размина!

• 0
Публикувано

А говорих с регионалния одеве, в един друг магазин , ще имат глоби !

• 0
Публикувано

Това теб като ощетен клиент какво те грее?Ще глобят мекъв сульо с 500лв заплата,ама кервана си върви!Очаквам и при мен да се получи същият "филм"....

• 0
Публикувано

Ти ще го дочакаш ли или заминаваш ?!

• 0
Публикувано

Божа работа.... :scratch:

• 0
Публикувано

След 30-тия ден не се "жалваш" в телемор, а подаваш писмено заявление за неотменно разваляне на сделката(демек дайте си ми парите). Ако не клекнат сами - тогава в КЗП.

• 0
Публикувано

Ако на някой му е интересно,7 дена преди крайния срок резултат все още няма!Никой не знае какво се случва,"каките" на 123 ми четат това,което и сам мога да видя в сайта им за проверка на сервизен статус....А в магазина в които го оставих от една седмица никой не вдига телефона!

• 0
Публикувано

Апарата беше заменен ден преди да изтече крайния срок.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...