Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Въпрос

Публикувано

iTransmission 4 е торент клиент за вашето устройство. С него лесно може да свалите филм, музика, цели албуми от всеки един торент сайт. Сваляте както самия торент файл, така и магнитен линк, който не отчита потребителски трафик (виж видеото).

Какво представлява магнитен линк?

* Това е скоростта на торент без централизация или казано с други думи – дават ти линк, взимаш и започваш да сваляш. С помощта на магнитите връзката между потребителите се осъществява директно, без намесата на тракер.

Какви са плюсовете на магнитите пред торентите?

* Възможност за раздаване на файлове през тракер и през магнитни линкове, без едното да пречи на другото.

* Дава се възможност да се преглежда / преслушва, защото архивирането, което досега беше нужно вече не е необходимо.

* По този начин ще запазите натрупания коефицент точки и това няма да се отрази на вашия рейтинг.

Сега и към съществената част - свалянето. Избираме си торент с магнитна връзка и натискаме върху магнита.

Оттук нататък е същото както при торента - задачата се зарежда в програмата и сваленето започва.

На моменти скоростта е умопомрачителна (снимка 1). ;)

iTransmission 3 е напълно безплатно приложение и може да бъде свалено от Cydia.

Всичко, което сваляте може да се намери във: var / mobile / Documents / Downloads

От там лесно може да копирате файла, като използвате iFile / iFunBox в подходящ плеър чиято директория е: var / mobile / Applications / Oplayer / Documents.

Със субтитрите е ясно, трябва да са със същото име и в същата директория, където е филма / клипа.

iTransmission 4 4.5

Свали

e8a3yru5.jpgusuhyma3.jpg

hajujavy.jpghare3a9a.jpg

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Мда,пробвах и аз;)Ще чакаме ъпдейт

• 0
Публикувано

И старата версия имаше такъв проблем. Не вярвам някога да бъде решен.

Sent from my iPad using Tapatalk

• 0
Публикувано

iTransmission 4 работи на iOS 8.1

cee1c9ad6cad867d.PNG

• 0
Публикувано

Аз се излъгах да ъпдейтна заради тва че са фикснали Инсомния, и сега ми крашва при стартиране.

На iPad 3 с 6.1.6 съм.

Третата версия си вървеше добре с изключение функцията да сваля при затворено приложение.

Търсех си старата версия да си сложа, но не намерих.

Някой няква идея да има за спасение.

• 0
Публикувано

При мен що не тръгва да сваля,да е...

post-2354-14157080629958_thumb.jpg

• 0
Публикувано

gogogetov, свали си iTransmission Mini.

П. С. Хубаво, че си ме like-нал, ама я кажи сработи ли?

Ако някой има проблем със свалянето на iTransmission 4, да го изтрие и свали отново, но преди това да изтрие и папката torrents във var/mobile/Documents. Ако пак не става, цъкайте директно на линка и не ползвайте магнета. Лошото е, че там иска и сийд, но пък кове от раз.

• 0
Публикувано (редактирано)

Grievous,

Like-нах за да не трупаме темата с постове за благодарности.

За отзивчивостта и опита да помогнеш още преди да го сваля.

Та инсталирах mini-то, но не можах да схвана как работи. А ти изглеждаше толкова убедителен и си мислех, че си го пробвал.

Намерих друго решение. Свалих доста по-стара версия.

Не предполагах, че ше тръгне, но си бачка. Сигурно щот съм на 6.1.2.

Редактирано от gogogetov
  • 0
Публикувано

Не съм те и карал да трупаш постове. Просто ме интересуваше дали работи.

Когато играта ми върви, защо да правя смени? Надявам се ме разбра. ;)

• 0
Публикувано

Дали може да се качи на по-читаво място?

• 0
Публикувано

Какво му има на DOX-a? Кажи къде и ще го кача.

• 0
Публикувано

Нищо му няма,но понеже комп не ползвам и почва да иска едни пароли:(Мнезнам..дропбокс,бокс,мега..;)Аз го изтеглих вече,но AppCake след ъпдейта не иска да инсталира!И торент клиента му махнаха баси

• 0
Публикувано

А по-стара версия на Appcake не работи ли на iOS 9?

• 0
Публикувано

4.96 работи;)

• 0
Публикувано

При мен работи доста добре, само не разбирам в коя папка сваля.

• 0
Публикувано

8ac3ae485b2753374647479c0f73b3cf.jpg

Чети ситното горе.

• 0
Публикувано

Той за iTransmission май пита

• 0
Публикувано

Кликни върху иконата "i" и ще видиш пътя до сваления файл.

• 0
Публикувано (редактирано)

\var\mobile\Documents\Downloads ?

Не видях да споменаваш с коя iOS версия си.Явно при всяка сваля на различно място.

Редактирано от Wayward
  • 0
Публикувано

Ми никъде не казва за какво пита. Обърнахте на AppCake и предположих за него да е.

• 0
Публикувано

Извинете, темата е за iTransmission и след като закачих торент за сваляне не разбрах първоначално къде се записват файловете.

• 0
Публикувано
  • 0
Публикувано

Здравейте, извинявам се, ако съм писал в грешен раздел, но не съм сигурен къде точно трябва да задам въпроса си!
Има ли някакъв начин да се инсталира iTransmission на non jailbroken device? Търсих доста в интернет и виждам, че има някакви начини, но при мен не се получават.

Успявам да инсталирам някакви платени приложения с pp25 и си помислих, че всичко е възможно, но вече не съм сигурен за това и питам :)
Също така попаднах на един сайт iemulators.com където искат 10$ и от там може да се дръпне работещ... хич не ми се дават тези 10$, но ако кажете, че само това е начина и евентуално с джейлбрейк.. явно ще се принудя да ги дам тези 10$ :)
Освен това искам да попитам още нещо... Не мога да инсталирам 25pp на самия iphone, а искам. Как да го направя? Защото нямам винаги достъп до компютър.
Благодаря предварително и още веднъж се извинявам, ако съм сбъркал раздела.

• 0
Публикувано

iTransmission без джейл няма как да стане!Не се набутвай да даваш кинти!И за другото няма гаранция,че ще работят приложенията от там!Имам vshare на единия таблет и не винаги сработват апликациите

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...