Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Въпрос

Публикувано

iTransmission 4 е торент клиент за вашето устройство. С него лесно може да свалите филм, музика, цели албуми от всеки един торент сайт. Сваляте както самия торент файл, така и магнитен линк, който не отчита потребителски трафик (виж видеото).

Какво представлява магнитен линк?

* Това е скоростта на торент без централизация или казано с други думи – дават ти линк, взимаш и започваш да сваляш. С помощта на магнитите връзката между потребителите се осъществява директно, без намесата на тракер.

Какви са плюсовете на магнитите пред торентите?

* Възможност за раздаване на файлове през тракер и през магнитни линкове, без едното да пречи на другото.

* Дава се възможност да се преглежда / преслушва, защото архивирането, което досега беше нужно вече не е необходимо.

* По този начин ще запазите натрупания коефицент точки и това няма да се отрази на вашия рейтинг.

Сега и към съществената част - свалянето. Избираме си торент с магнитна връзка и натискаме върху магнита.

Оттук нататък е същото както при торента - задачата се зарежда в програмата и сваленето започва.

На моменти скоростта е умопомрачителна (снимка 1). ;)

iTransmission 3 е напълно безплатно приложение и може да бъде свалено от Cydia.

Всичко, което сваляте може да се намери във: var / mobile / Documents / Downloads

От там лесно може да копирате файла, като използвате iFile / iFunBox в подходящ плеър чиято директория е: var / mobile / Applications / Oplayer / Documents.

Със субтитрите е ясно, трябва да са със същото име и в същата директория, където е филма / клипа.

iTransmission 4 4.5

Свали

e8a3yru5.jpgusuhyma3.jpg

hajujavy.jpghare3a9a.jpg

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Потърси във ви шеър или пп25 "магнет про" ;) Аз я имам, но не е с техен сертификат и няма как да я инсталираш.

• 0
Публикувано

Само от Сидия.

• 0
Публикувано (редактирано)

MagnetPro може да се свали от едно приложение наречено hip4u, което се намира в appstore :)

Всичко си работи нормално, но връзката е ужасна... 350mb ги свали за 30мин :X

Редактирано от Петко Иванов
  • 0
Публикувано

Аз го намерих всичко е ок, но претикват ли се сертификатите от време на време или не?

Sent from my iPhone 6s using Tapatalk!

• 0
Публикувано
преди 3 часа, gogi6 написа:

Без джейл?!

Да! Ако все още говорим за MagnetPro, де :)

• 0
Публикувано

Е как от Апкейк без джейл?

• 0
Публикувано
On 27.02.2016 г. at 11:34 AM, Петко Иванов said:

MagnetPro може да се свали от едно приложение наречено hip4u, което се намира в appstore :)

Всичко си работи нормално, но връзката е ужасна... 350mb ги свали за 30мин :X

Приложението го няма в App Store...

• 0
Публикувано
преди 3 минути, cezare написа:

Приложението го няма в App Store...

Сигурно са го свалили от AppStore.. Вчера беше там.

преди 17 минути, simba4 написа:

Е как от Апкейк без джейл?

Става въпрос за едно приложени, което беше вчера в AppStore, което се казва HIP4U. Сваля се приложението и вътре в търсачката се пише MagnetPro и си готов :) Инсталира се някакъв профил.. работи чудесно, но е малко бавно свалянето. За съжаления явно са го свалили от AppStore, но не се отказвайте.. може да го качат пак, за това оглеждайте :)

• 0
Публикувано

Едва ли ще го качат пак!Още вчера се чудих как е възможно!По принцип торент клиент без джейл и iFile се обезмисля!Но така е с ios,трудно стават нещата и трябва да се свиква;)Както казва колегата,не се отказвайте ...така с години

• 0
Публикувано

Защо да се обезмисля Magnetpro работи добре! Тегленето при мен е ок! Просто не трябва да се затваря приложението трябва да си в него докато се теглли торента!

Ако го бекъпна на компа - приложението, ще мога ли да си го инсталирам в последствие?

• 0
Публикувано

Обезмисля се,защото...файл 2 ГБ ти трябват 5-6 свободни да го отвориш

с друга програма!Освен това ,ако е филм какво правим със суб?При мен е ок,защото съм 128 ГБ и суб намирам с infuse pro(евентуално),но с 16 гб устройство какво се случва?Това magnet е правено за ios 6 или 7 и си е прах в очите.Няма ли джейл,торента е мираж и губене на време

• 0
Публикувано

Субтитрите се теглят разархивират с izip pro променя им се името като на филма и се отварят с infuse pro. И аз съм със 128gb не ме бърка пространството!

• 0
Публикувано

За какво такива гимнастики?infuse си намира суб;)

a9144caf24f7eb2b1bfa24a601e1da9a.jpg  51b061a6d998b090f8ccac23aef66804.jpg

• 0
Публикувано

Сега да, но преди така правех с O player и казвам за тези които не знаят и нямат Infuse pro!

• 0
Публикувано

Само при мен ли се получава толкова бавно ? Вече започвам да се съмнявам дори и в 100mbs връзка :D

• 0
Публикувано

Явно при мен всичко е ок!

• 0
Публикувано

Имам магнет про от ден първи на появяването му в апп стор и го ползвам на всичките си устройства. Скороста която развива , понякога бие mu torrent на мака . 

• 0
Публикувано

Току що опитах отново.. на PC свалям даден филм с скорост от 10mb, а на телефона от същия сайт.. същият филм... имам чувството, че го свалям с 50kb :(

• 0
Публикувано
Имам магнет про от ден първи на появяването му в апп стор и го ползвам на всичките си устройства. Скороста която развива , понякога бие mu torrent на мака . 

Бекъп ли си му направил?

• 0
Публикувано

Отваряте Safari - www.emu4ios.net - търсите HipStore и му давате да се инсталира.. Всъщност вие инсталирате онази за която говорихме по-рано, а именно HIP4U.. и от там вече може да свалите MagnetPro :)

• 0
Публикувано

Ти пробва ли го?

• 0
Публикувано

е, нали това говорим от вчера :) Всичко е изпробвано.. ток и жица :p

• 0
Публикувано

Еб...ти няма начин за бекъп на приложение след 9.0 - успях да намеря начин за смяна на plist файлове на приложения и игри, успях да инсталирам торент клиент, и мувибокс имам ама да бекъпна приложения махнати от стора без трансфер пършейсес не успях :(

Ако някой има идея за това, джейла не ме бърка :)))

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...