Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Въпрос

Публикувано

iTransmission 4 е торент клиент за вашето устройство. С него лесно може да свалите филм, музика, цели албуми от всеки един торент сайт. Сваляте както самия торент файл, така и магнитен линк, който не отчита потребителски трафик (виж видеото).

Какво представлява магнитен линк?

* Това е скоростта на торент без централизация или казано с други думи – дават ти линк, взимаш и започваш да сваляш. С помощта на магнитите връзката между потребителите се осъществява директно, без намесата на тракер.

Какви са плюсовете на магнитите пред торентите?

* Възможност за раздаване на файлове през тракер и през магнитни линкове, без едното да пречи на другото.

* Дава се възможност да се преглежда / преслушва, защото архивирането, което досега беше нужно вече не е необходимо.

* По този начин ще запазите натрупания коефицент точки и това няма да се отрази на вашия рейтинг.

Сега и към съществената част - свалянето. Избираме си торент с магнитна връзка и натискаме върху магнита.

Оттук нататък е същото както при торента - задачата се зарежда в програмата и сваленето започва.

На моменти скоростта е умопомрачителна (снимка 1). ;)

iTransmission 3 е напълно безплатно приложение и може да бъде свалено от Cydia.

Всичко, което сваляте може да се намери във: var / mobile / Documents / Downloads

От там лесно може да копирате файла, като използвате iFile / iFunBox в подходящ плеър чиято директория е: var / mobile / Applications / Oplayer / Documents.

Със субтитрите е ясно, трябва да са със същото име и в същата директория, където е филма / клипа.

iTransmission 4 4.5

Свали

e8a3yru5.jpgusuhyma3.jpg

hajujavy.jpghare3a9a.jpg

Recommended Posts

• 0
Публикувано
преди 19 часа, simba4 написа:

Бекъп ли си му направил?

Sent from my iPhone 6s using Tapatalk!

Пазя си офицялна ipa и си го слагам ръчно на ново ус-во или след рестор.  Имаше един момент скоро , при смяна на ус-во много странно се появи в purchase и успях да го сваля, както и flappy bird ли беше онова модерното , но повече не се повтори този бъг.

Принципно има начин всички приложения за джейлнат телефон да се сложат на неджейлнат , срещу 10 или 16$  долара .

• 0
Публикувано

Искам рекордера. Без това имаш да черпиш.

デシスラブ

• 0
Публикувано (редактирано)

Аз да черпя ??? Все си мисля , че ти си длъжника, ама айде ще черпя аз , да не ми излезе име по Габрово ...

Иде реч за .ipa само 

П.П. 

Тъпото flapy bird го имам още в purchased , но магнета го няма 

Редактирано от kawabiker
  • 0
Публикувано

Начин без джейл за теглене на торенти появи ли се?

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 0
Публикувано

С iTransmission 5 съм, в настройките има бутон да работи в бекгроунд, но при мене не ще. При заключване на екрана спира да тегли.

• 0
Публикувано (редактирано)

Това ако е реално как се случва без джейл. И как достигаш до сваления файл?

Редактирано от skpavlov
  • 0
Публикувано

Отиваш на Files и копираш в някой video player;)Не мислиш ,че лъжа нали:)))

• 0
Публикувано

Самото приложение нещо него намирам ,от къде трябва да се изтегли iTransmission 5.

• 0
Публикувано

Къде го търсиш?

• 0
Публикувано

Ами не където трябва според мен:).Аз всичко търся само в appstore.

• 0
Публикувано

Колеги от къде може да се свали iTransmission 5? И Гугъл нещо не го намира.

• 0
Публикувано

За съжаление този форум не толерира споделянето на пиратско съдържание и ние се придържаме към правилата!За кракнати апликации от години не се иска джейл

• 0
Публикувано

Може ли на лично?

• 0
Публикувано

Даване указания за инсталирането на торент клиент не вярвам да се счита за толериране на споделяне на пиратско съдържание.

• 0
Публикувано

Точно такова е!Затова го няма в AppStore

• 0
Публикувано

В поста по назад на Шамане е за четворка. Проверете на този сайт може са са го ъпдейтнали за петицата.

• 0
Публикувано

Така е аз съм sideloadnal itransmission 5 със Сидия импактор, но сертификата работи за 7 дена и трябва да се подновява, но не е проблем :)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• 0
Публикувано

Виждам, че работи и на 10,0,2

• 0
Публикувано
Така е аз съм sideloadnal itransmission 5 със Сидия импактор, но сертификата работи за 7 дена и трябва да се подновява, но не е проблем

Има по-добър метод без изтичащи лицензи на абсолютно всички .ipa приложения които докопаш;)
  • 0
Публикувано

Даййй!!!
А да джейл :)

• 0
Публикувано

Не е джейл:)10.1.1;)

• 0
Публикувано

На час по лъжичка

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...