Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• 0

iPhone 5 iOS 9.2.1 Sim failure

AirPlay

Въпрос

Здравейте, имам iPhone 5, последен фирмуеър. ФО е. Имам чипове и на трите оператора, които са 4G/LTE. Допреди месец ползвах от старите чипове на МТел(рязан-3G)и телефона си работеше с него без забележки. Смених ги с новите LTE/4G сим карти и сега ми излиза само Sim failure, ако картата е в апарата при рестарт или при hot plug изобщо не я отчита. С картите на другите два оператора няма проблеми. Сим-а на МТел работи на други апарати, но за съжаление тестовете не са на iPhone. Някакви идеи? Правих рестор, ресет и какво ли още не, но положението е същото.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

18 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0

Бих отишъл в офис на мтел, с картата и апарата, ако имах такъв проблем.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 0

Отговора ще е, че щом картата работи в други апарати то проблема е в апарата. Нямам време тези дни за това пуснах темата. Благодаря все пак.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 0

Отидох в офис на Мтел. Тестваха с тяхна карта, апарата я чете, тестваха моята карта на 5s и там работеше. На моят апарат неще. Смяна на чип по желание на клинта се заплаща, но нямат налични 4g сим карти за замяна

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 0

Смяната е БЕЗПЛАТНА! Още повече, че не ти работи В телефона и не си в състояние да ползваш услугите, за които плащаш. Замяната на стара карта без 4G, с нова такава с 4G, също е безплатно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 0

Бароне, за фирми е Безплатна, ама частните клиенти май плащат. За 4G карти не съм сигурен, но мисля че също не е безплатна за частен клиент.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 0

Проблема не е в плащането за замяната. Картата ми е подменена безплатно наскоро от 3G с 4G сим. Казаха, че след като картата работи с техен телефон не е дефектирала. Проблема бил в апарата, на мен ми е странно какъв може да е проблема с апарата. Казаха, че до края на седмицата ще имат карти за подмяна и ще отида да я сменя.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 0

А трудно ли ще е, 2 минути преди да влезеш в магазина, да спре да работи със всякакви телефони?

デシスラブ

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 0

Горния среден , плюс един по избор , ама с 3V . Вариант 2 в съд/джоб и т.н. пълен със стотинки , повечко жълти по-добре . Няколко тръскания и трябва да е приключила , ама с ток е по ефектно ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 0

Здравейте колеги.Имам айфон 5 и като тръгна да го пускам ми изписва 
please insert another sim card from a supported carrier or request that this iphone be unlocked by your carrier please contact apple for more information.
Моля Помагайте!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 0
преди 15 часа, Petar Andonov написа:

Здравейте колеги.Имам айфон 5 и като тръгна да го пускам ми изписва 
please insert another sim card from a supported carrier or request that this iphone be unlocked by your carrier please contact apple for more information.
Моля Помагайте!

Провери в настройките на телефона или последвай стъпките от тази статия и ще разбереш към кой оператор е заключен телефонът ти.

http://www.copytrans.net/support/find-out-iphone-carrier-lock/

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 0

Не става колега.
Значи телефона ми стига до българия интернета и ми дава 
: (please insert another sim card from a supported carrier or request that this iphone be unlocked by your carrier please contact apple for more information.)
Не мога и да го свържа с iTunes...

Редактирано от Petar Andonov
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 0
То е написано!Телефона е заключен

Нали колегата ти каза!?
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 0

На някои им е по-лесно да пишат, отколкото да четат.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...