The Shaman Публикувано Февруари 1, 2010 Публикувано Февруари 1, 2010 Но се разчекват при многократно сваляне и слагане... Не стават. За сега рулира Rebel Scholar. На път съм да поръчам нов: http://rebelscholar.com/wp-content/themes/rebelscholar2/images/products/AC-03K.jpg Цитирай
mupo Публикувано Февруари 1, 2010 Публикувано Февруари 1, 2010 (редактирано) Шамане имай предвид, че за стоки извън ЕС над стойност 15 евро вече дължиш ДДС. Като границата за обметяване от 150 евро не е променена. Това е новогодишния подарък на Дянков. :evil: Съквартиранта ми използва SwitchEasy Vulcan и изглежда добре. SwitchEasy напоследък доста нови калъфи пуснаха - Vulcan, Torrent, Reptile и Nude. Редактирано Февруари 1, 2010 от mupo Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 1, 2010 Публикувано Февруари 1, 2010 Дам, така е за съжаление. Обаче си оставам на варианта със слайдер. Цитирай
d3s7r0y3r Публикувано Февруари 1, 2010 Публикувано Февруари 1, 2010 Аз използвам Invisible Shield ( Full Body coverage ) , засега съм доволен. Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 1, 2010 Публикувано Февруари 1, 2010 Колко време? http://bgiphone.com/showthread.php/172-Invisible-shield-iPhone?highlight=Invisible+Shield Цитирай
d3s7r0y3r Публикувано Февруари 1, 2010 Публикувано Февруари 1, 2010 (редактирано) Поръчал съм го на 11 Юни 2009г. , а съм го сложил на 15-ти. Не съм го сменял ( 7 месеца и половина съм с него ) . Редактирано Февруари 1, 2010 от d3s7r0y3r Цитирай
CyberOto Публикувано Февруари 2, 2010 Публикувано Февруари 2, 2010 Привет, Взех си SwitchEasy CapsuleRebel M черен, но както отбелязаха и други хора протекторите им за екрана не радват (тези които идват в кутийката поне). При поставянето нямах проблем с поставянето на протектора за екрана, но като му махнах предната малка лепенка ... остави част от лепилото и хартията. Много досадно за махане и почистване. Поздрави, Цитирай
mupo Публикувано Февруари 2, 2010 Публикувано Февруари 2, 2010 CyberOto, не се маха само лепенката, а целия горен слой заедно с лепенката. :razz: С други думи, от двете страни на протектора има залепени защитни слоеве. Първо се маха слоя отбелязан с 1, залепва се протектора на телефона, махат се балончетата и след това се маха другия слой отбелязан с 2. Вчера махнах прозрачния си протектор на SwitchEasy и сложих матовия, но не съм очарован. Виждат се леки точици при работа с телефона, които мен ме дразнят след като знам, че преди това ги нямах, но пък повече ми харесва на допир и сякаш по-малко отпечатъци оставя. Та ако някой от Пловдив иска заменям втория матов протектор с прозрачен протектор на SwitchEast Цитирай
CyberOto Публикувано Февруари 2, 2010 Публикувано Февруари 2, 2010 (редактирано) @mupo - лелееее мале каква стана тя. Като отлепих лепенката с номер 2, само хартиената лентичка се откъсна, а не се свали горния слой Идея какво да му "причиня" за да се отлепи ? Поздрави, Редактирано Февруари 2, 2010 от CyberOto Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 2, 2010 Публикувано Февруари 2, 2010 Миро нали ти казах бре Леко по-размазанко е CyberOto, пробвай с нокът... Няма универсален метод да свалиш нещо, което не си успял от първия път Цитирай
mupo Публикувано Февруари 2, 2010 Публикувано Февруари 2, 2010 CyberOto, вземи парче тиксо залепи го отгоре и дърпал плавно докато видиш, че заедно с тиксото тръгва да се отлипва и горния защите слой с номер 2 Да бе, Шамене ама нали съм си свикнал без тия точки и сега ме гложди, а и напоследък доста снимки гледам на телефона и е дразнещо. Цитирай
CyberOto Публикувано Февруари 2, 2010 Публикувано Февруари 2, 2010 @The Shaman и @mupo - много мерси, стана с тиксото и малко чоплене с нокът. Определено сега изглежда в пъти по-добре защитното покритие. Поздрави, Цитирай
mckiller Публикувано Февруари 5, 2010 Публикувано Февруари 5, 2010 Мисля да си купя този кейс SwitchEasy Vulkan ще съм много благодарен ако някои ми каже дали си заслужава дали е добър. Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 5, 2010 Публикувано Февруари 5, 2010 Суичийзи правят хубави неща, а дали ти харесва - това си зависи от теб. Ако те кефи - взимай. Цитирай
mupo Публикувано Февруари 6, 2010 Публикувано Февруари 6, 2010 (редактирано) mckiller, виждал съм как стои черен калъф на черен телефон и ми харесва. Не придава много дебелина на телефона, но в същото време го предпазва отвсякъде. Идва с два прозрачни screen protector-а и два комплекта тапи за жака за слушалки и док порта. Мисля няма да си разочарован, а и само screen protector-ите са около 20лв. Редактирано Февруари 6, 2010 от mupo Цитирай
mckiller Публикувано Февруари 6, 2010 Публикувано Февруари 6, 2010 (редактирано) Мерси много за отговора ще си взема него. Още един път мерси. Редактирано Февруари 6, 2010 от The Shaman He e нужен цитат!! Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Февруари 13, 2010 Публикувано Февруари 13, 2010 От близо седмица съм с ето този кейс: http://www.griffintechnology.com/products/elan-form-etch. Взех го от ebay за 20 евро (може сигурно да се намери и по-евтино). Накратко: Има отвори отвсякъде, за да може да се ползват всички копчета на телефона, включително и отдолу за зареждане/синхронизиране и да не пречи на високоговорителя и микрофона. Повърхността му е леко релефна, наподобяваща кожа на допир. Дизайнът за мен е много сполучлив, има и доста разнообразие от модели. Всеки с вкуса си Вътрешната му част е леко гумирана. Телефонът влиза много плавно и няма никакъв начин да се измъкне. Като лични впечатления мога да кажа, че засега съм много доволен. Надявам се само да се окаже здрав, и да не се изтърка задната част от носене в панталон (например) след няколко месеца. Цитирай
LUBECA Публикувано Февруари 16, 2010 Публикувано Февруари 16, 2010 (редактирано) Вече ми пристигна калъфа най сетне Много съм доволен как изглежда, и е доста качествен Ето това е калъфчето Редактирано Февруари 16, 2010 от LUBECA Цитирай
apomarinov Публикувано Февруари 22, 2010 Публикувано Февруари 22, 2010 Може ли по изпатилите в областта да ми препоръчат протектор за предната част, какъвто и да е, но да е добър и качествен, от онлайн магазин или някъде в София, да го купя и да отида в сервиза да ми го сложат, че вече два вида имах и двата боклуци. Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 22, 2010 Публикувано Февруари 22, 2010 PDA Shop на бул.Левски до Попа, горе-долу срещу Мимас. Два за 10лв - нося първия от близо 9 месеца и чак сега се появиха първите драскотини по него. Ако държиш на марка - в мола има Belkin, и те стават. Цитирай
apomarinov Публикувано Февруари 22, 2010 Публикувано Февруари 22, 2010 За това ли става въпрос http://www.pdashop-bg.com/product.php?pid=1444 , направо да го поръчам? Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 22, 2010 Публикувано Февруари 22, 2010 Да, аз съм доволен. Цена/качество - няма аналог. Цитирай
idvwld Публикувано Февруари 23, 2010 Публикувано Февруари 23, 2010 Аз използвам SwitchEasy Vulcan , много съм доволен , почти не придава дебелина на телефона , запазва идентичността му. Скрийн протекторите в комплекта също са със страхотно качество , събират отпечатъци , но кои ли не го правят. :thumbsup: Цитирай
Huntly Публикувано Февруари 23, 2010 Публикувано Февруари 23, 2010 Някой има ли мнение за този http://www.digitalen.org/item2667 Цитирай
apomarinov Публикувано Февруари 24, 2010 Публикувано Февруари 24, 2010 Днес дойде протектора, и репих да го сложа по един друг начин, отлепих едната страна и пръснах със спрей за почистване на LCD-та, сложих го на тела и много лесно се нагласи и се изкара всичкия въздух, дооправих го с една карта но все пак остана някво балонче(или май неиска да се залепи) около говорителя и много малко около хоум бутона, като цяла е супер, странно е, че втория ми остана обикновено първия е за проба Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.