DreamcatcheR Публикувано Юни 15, 2016 Публикувано Юни 15, 2016 При всичко заспива на локскрийна. Бъгче, в следващата бета няма да го има... Вече има стабилизация в live photos и работи много добре, но има нужда от още малко полиране, защото първите 0.5-1 сек пак има движение. Поне за момента най-яката функция е raise-to-wake, работи точно като на часовника и е много удобно. Батерията при мен се държи като на 9-ката. Даже като че ли и по-добре, като се има предвид якото ръчкане последния ден. В момента съм на 63% с 5 ч. ползване и 15 стендбай. За айпад има още нещо ново - в Notes и Mail излизат по 3 колони (т.е. може да излиза sidebar-a постоянно) . В пощата има и slide new mail to side, което ще рече: при писане на нов мейл, може да се мръдне вдясно и да се преглеждат останалите писма в кутията (доста удобно, но ако някой не ти го покаже или не прочетеш за тази нова функция, никога няма да я откриеш сам). 2 Цитирай
simba4 Публикувано Юни 15, 2016 Публикувано Юни 15, 2016 Display&Brightness менюто! Sent from my iPhone 6s using Tapatalk! Цитирай
GeCaTaA Публикувано Юни 15, 2016 Публикувано Юни 15, 2016 А как става инсталирането на ios 10 в момента някой може ли да ми каже Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk Цитирай
emco83 Публикувано Юни 15, 2016 Публикувано Юни 15, 2016 Аз мога да ти кажа. Като погледнеш линковете от предишната страница. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Юни 15, 2016 Публикувано Юни 15, 2016 Raise-to-wake за съжаление е само за 6s/6s Plus/SE... Активирано е по дефоулт. И на айпад про го няма, но там няма защо и да го има Най-накрая върнаха places във photos. И че даже го обявиха като нещо ново.. Намира се при албумите, както и Faces. Търсачката там добре работи - пишеш car, излизат ти снимки с коли. И най-хубавото е, че никой няма достъп до информацията ти. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
baronbg Публикувано Юни 15, 2016 Публикувано Юни 15, 2016 При мен има разлика при бъговете. При промяна на уиджетите, не заспива, имах чувството, че батерията бързо пада, но вчера резултата в края на деня, беше същия, като предните дни и седмици. Отговор от локслрийн имаше само първия път и от тогава не иска. Не показва консумацията на батерията след последното пълно зареждане. Изпращането на контакт е 50/50 от 7-8 опита. За сега толкова, иначе впечатленията за промените са ми отлични. デシスラブ 2 Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 15, 2016 Публикувано Юни 15, 2016 В мултитаскинга, понякога става гейско 1 Цитирай
simba4 Публикувано Юни 15, 2016 Публикувано Юни 15, 2016 Да ама му хванах цаката аз , пускаш magnifier или шорткътите при 3 пъти натискане на хоум битона, което забавя и винаги е забавяло реакциата на хоума, но ме става горепосоченото Sent from my iPhone 6s using Tapatalk! Цитирай
jh_ivanov Публикувано Юни 15, 2016 Публикувано Юни 15, 2016 И при вас ли не може да се спре звука при заключване с пауър бутона. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
simba4 Публикувано Юни 15, 2016 Публикувано Юни 15, 2016 И при вас ли не може да се спре звука при заключване с пауър бутона. Sent from my iPhone using Tapatalk Не разбрах! Sent from my iPhone 6s using Tapatalk! Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 15, 2016 Публикувано Юни 15, 2016 Не може, но сме го виждали и преди този бъг. Simba4, човека говори за лок саунда 1 Цитирай
simba4 Публикувано Юни 15, 2016 Публикувано Юни 15, 2016 Не може, но сме го виждали и преди този бъг. Simba4, човека говори за лок саунда Разбрау Shaman Sent from my iPhone 6s using Tapatalk! Цитирай
simba4 Публикувано Юни 15, 2016 Публикувано Юни 15, 2016 Това е интересно Sent from my iPhone 6s using Tapatalk! Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 15, 2016 Публикувано Юни 15, 2016 Сега включих и изключих пак и стана. Не щтрака вече. Цитирай
baronbg Публикувано Юни 15, 2016 Публикувано Юни 15, 2016 Аз съм кзключил всички звуци, но смс-ите си дрънкат. Само те. Преди малко екрана не се завърташе, сега се завърта. Бета е все пак. Представям си какво е на андроид потребителите. デシスラブ Цитирай
MMJ Публикувано Юни 15, 2016 Публикувано Юни 15, 2016 Много са далече представите ти за андроид потребителите... Андроид потребителите се налага да чакат по половин година, за да видят последната версия на Гугъл. И не се съмнявай, че за тази половин година, всички бъгове които ги е имало в началото са отстранени. Не случайно производителите се мотат толкова много. Само иОС потребителите получават "официална" версия на ОС и заедно с нея разни "екстри". След това следва 9.0.1 / 9.0.2 / 9.1 / 9.2 и т.н. където "екстрите" вече липсват Не случайно е измислен лафа: как иОС потребител разбира, че е с нова версия на ОС... еми по нищо друго освен по това, че батерията му кара много малко Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 15, 2016 Публикувано Юни 15, 2016 Къде е измислен? В някой тролски андроид форум навярно. Така ли се занимавате докато чакате половин година 5 Цитирай
simba4 Публикувано Юни 15, 2016 Публикувано Юни 15, 2016 Ти па как не благодари!! Sent from my iPhone 6s using Tapatalk! Цитирай
pepo1919 Публикувано Юни 15, 2016 Публикувано Юни 15, 2016 Много са далече представите ти за андроид потребителите... Андроид потребителите се налага да чакат по половин година, за да видят последната версия на Гугъл. И не се съмнявай, че за тази половин година, всички бъгове които ги е имало в началото са отстранени. Не случайно производителите се мотат толкова много. Само иОС потребителите получават "официална" версия на ОС и заедно с нея разни "екстри". След това следва 9.0.1 / 9.0.2 / 9.1 / 9.2 и т.н. където "екстрите" вече липсват Не случайно е измислен лафа: как иОС потребител разбира, че е с нова версия на ОС... еми по нищо друго освен по това, че батерията му кара много малко Бистър ум,както всеки път.Човек,нямаш ли какво да правиш,че стоят 3-4 тона павета за товарене? Цитирай
MMJ Публикувано Юни 15, 2016 Публикувано Юни 15, 2016 Еми нямам, гледам тия некадърници французите, как 90 минути бяха безсилни срещу Албания (дето топка не са виждали) и накрая направиха два удара към вратата, и за лош късмет взеха, че вкараха... да им го... 1 Цитирай
Търновеца Публикувано Юни 17, 2016 Публикувано Юни 17, 2016 Тази сутрин, като махнах телефона от зарядното, изключих Raise to Wake и днес батерията е перфе! Дали е възможно да се "буди" в джоба ми често когато е активирана тази функция? И има ли приложение, което показва какво ми е будела телефона? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.