Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Huawei watch

Recommended Posts

Публикувано

Може все пак да едефектна бройка. Ако ти допада модела не ли по-добре да пробваш със замяна първо?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

След като тук имаме два и двата са така, съм много скептичен към това развитие на нещата. Като добавим и чакането, което отново ще се наложи да изтърпя... Ще пробвам все пак де...

Публикувано

Не е твоят часовник.

Публикувано

Така излезе.

Публикувано

Garmin FENIx 3 :p

Публикувано

Ане взимай ди един iWatch 42 mm sport ама с текстилна верижка и не се занимавай с глупости -пък с формата ще свикнеш :)

Ако искаш брат ми се прибира утре за 2 дена в Пловдив ще му го дам пък го пробвай и без това в гръцко и като почивам почти не го ползвам.

Публикувано
4 hours ago, The Shaman said:

Дори сутринта като се заслушах има някакво пукане и при разговор през блуутута на колата, както спомена колегата по-горе. Незначително е, но го има.

Това с пукането явно зависи на каква блутут система си го закачил. Като го закача на Harmon kardon и при мене пука, но има връзка, нооо като го закача на parrot у-во или Sony плеърче с блутут става манджа с грозде.

Публикувано
Ане взимай ди един iWatch 42 mm sport ама с текстилна верижка и не се занимавай с глупости -пък с формата ще свикнеш

Ако искаш брат ми се прибира утре за 2 дена в Пловдив ще му го дам пък го пробвай и без това в гръцко и като почивам почти не го ползвам.

Сега за това се оглеждам, но пък нали излиза и нов, уж по-тънък та се чудя дали да не изчакам...
Публикувано

Толкова си чакал, изчакай още месец и малко, друго си е да е правен да работи точно с iPhone, друго да е приспособен с орязани функции. Аз все още чакам шанса да си взема дори първия модел, ама ми се наложи да взема на мъжа ми 5с, че пак спраска стъклата на ноута и пак ми мина котка път, но ще чакам колкото трябва, за да си взема нещо наистина работещо добре :)

Публикувано

Вв връзка с рутера.
Резултати с Bluetooth свързан към Soundbar и WiFi към 2.4Ghz: ce20062d7c98c6d32911fd2129263811.png

Същата ситуация, но свързан към 5Ghz: d832e1e81863cf1daeb1f3bad7dceb35.png

Очевидно BT и WiFi на 2.4Ghz не се харесват. Ако часовникът е с теб пробвай да спреш BT.

Публикувано

Е нали той е връзката между двете устройства?

Публикувано

Мислех, че могат да са свързани и когато са в една WiFi мрежа, но явно съм се объркал ...

Публикувано

Когато закачиш андроид часовника към iOS, доста от функцийте на часовника изчезват. Една от които е "се едно няма Wi-fi модул" съответно възможност за свързаност към една мрежа ня-ма :D .   

Публикувано

Еее сериозно ли?!?!

Публикувано

Чак така да се глобализира за всички часовници...

Публикувано

Саше, аз бях саркастичен към колегата, който така жлъчно ни съобщи това, което разбрахме отдавна в темата.

Публикувано

Разбрах те, а аз пък не цитирах неговото мнение, за да стане ясно, че визирам него.

Обаче Миро рече, че е прав колегата, ебаси.

Публикувано

Това е ясно:/

Публикувано

Така... След пет дни ми се обади акаунта да ми каже, че практиката за връщане била в офис, от там сервиза им и т.н. Акаунта ми напуска Вива в края на месеца и го боли ху*, опа, пу**ата... Лизинга (пуснах го да върви със сметките) не можел да се развали и щели да търсят решение. Вече стана ясно, че няма да го намерят, та въпроса ми е... До каква степен мога да се разправям и какви са правата ми в случая, ако някой е наясно?

Публикувано

Сервиз и на третия път май връщат пари или заменят. По принцип четеш, какво пише в договора. Какви са условията за прекратяването му? На лизинга говоря.
Но ако не работи устройството се ходи на сервиз... Ако не може да се оправи - замяна или връщане на пари(разваляне на договорът за лизинг). Като бизнес клиент би следвало да се намери вариант, но ... Виваком...(не ги харесах и това е).
Това е според мен. Нека по-запознат сподели.

Публикувано

Лошото в случая е, че става въпрос за частична съвместимост, която може би е описана някъде в спецификациите на часовника и това не означава, че не работи, ще си измият ръцете, че е трябвало да провериш дали е съвместим с твоя телефон. Що не го пуснеш да се продаде и парите да си купиш друг или да погасиш лизинга?

Публикувано

Нали не мислиш, че не съм проверил?!
В сайта си, българския, Хуйвей имат линк, чрез който може да провериш съвместим ли е телефона ти с часовника. Ето резултата:

abf07e5f008f0edfc8f1a41a959bd4bc.png

Ето какво излиза още при търсене с Гугъл:

4e80e73f59719dce263004ed34ccdd30.png

А ето и на самия сайт какво пише:

2f6301d4341f7c83a28a6b27d67f8512.png

Ясно е, че няма да опишат проблема публично, ясно ми е и, че Виваком нямат вина, но аз имам ли? ;)

Публикувано

Нямаш вина, но аз бих отишъл, обяснявам проблема и връщам стоката. Ако има проблем/несъвместимост/липса на функции и не е споменато никъде публично в сайтовете, които цитира, то това за мен е технически проблем, който не зависи от теб и си искаш замяна или отказ от лизинг. Това бих направил.
Ако обаче е споменато, тогава няма основание за връщане.

Публикувано

Така мисля и аз да направя.

Публикувано

Ами значи подвеждаща информация и ако ти откажат, можеш да сезираш КЗП. Стискаме палци и очакваме развитието по казуса :)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...