istoyanov Публикувано Август 1, 2016 Публикувано Август 1, 2016 Може все пак да едефектна бройка. Ако ти допада модела не ли по-добре да пробваш със замяна първо?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
The Shaman Публикувано Август 1, 2016 Автор Публикувано Август 1, 2016 След като тук имаме два и двата са така, съм много скептичен към това развитие на нещата. Като добавим и чакането, което отново ще се наложи да изтърпя... Ще пробвам все пак де... Цитирай
istoyanov Публикувано Август 1, 2016 Публикувано Август 1, 2016 Не е твоят часовник. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
matsan Публикувано Август 1, 2016 Публикувано Август 1, 2016 Ане взимай ди един iWatch 42 mm sport ама с текстилна верижка и не се занимавай с глупости -пък с формата ще свикнеш Ако искаш брат ми се прибира утре за 2 дена в Пловдив ще му го дам пък го пробвай и без това в гръцко и като почивам почти не го ползвам. Цитирай
cecko_ Публикувано Август 1, 2016 Публикувано Август 1, 2016 4 hours ago, The Shaman said: Дори сутринта като се заслушах има някакво пукане и при разговор през блуутута на колата, както спомена колегата по-горе. Незначително е, но го има. Това с пукането явно зависи на каква блутут система си го закачил. Като го закача на Harmon kardon и при мене пука, но има връзка, нооо като го закача на parrot у-во или Sony плеърче с блутут става манджа с грозде. Цитирай
The Shaman Публикувано Август 1, 2016 Автор Публикувано Август 1, 2016 Ане взимай ди един iWatch 42 mm sport ама с текстилна верижка и не се занимавай с глупости -пък с формата ще свикнеш Ако искаш брат ми се прибира утре за 2 дена в Пловдив ще му го дам пък го пробвай и без това в гръцко и като почивам почти не го ползвам. Сега за това се оглеждам, но пък нали излиза и нов, уж по-тънък та се чудя дали да не изчакам... Цитирай
dessyteneva Публикувано Август 1, 2016 Публикувано Август 1, 2016 Толкова си чакал, изчакай още месец и малко, друго си е да е правен да работи точно с iPhone, друго да е приспособен с орязани функции. Аз все още чакам шанса да си взема дори първия модел, ама ми се наложи да взема на мъжа ми 5с, че пак спраска стъклата на ноута и пак ми мина котка път, но ще чакам колкото трябва, за да си взема нещо наистина работещо добре Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
istoyanov Публикувано Август 1, 2016 Публикувано Август 1, 2016 Вв връзка с рутера.Резултати с Bluetooth свързан към Soundbar и WiFi към 2.4Ghz: Същата ситуация, но свързан към 5Ghz: Очевидно BT и WiFi на 2.4Ghz не се харесват. Ако часовникът е с теб пробвай да спреш BT. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
The Shaman Публикувано Август 1, 2016 Автор Публикувано Август 1, 2016 Е нали той е връзката между двете устройства? Цитирай
istoyanov Публикувано Август 1, 2016 Публикувано Август 1, 2016 Мислех, че могат да са свързани и когато са в една WiFi мрежа, но явно съм се объркал ...Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
cecko_ Публикувано Август 3, 2016 Публикувано Август 3, 2016 Когато закачиш андроид часовника към iOS, доста от функцийте на часовника изчезват. Една от които е "се едно няма Wi-fi модул" съответно възможност за свързаност към една мрежа ня-ма . Цитирай
algor Публикувано Август 3, 2016 Публикувано Август 3, 2016 Чак така да се глобализира за всички часовници... Цитирай
The Shaman Публикувано Август 3, 2016 Автор Публикувано Август 3, 2016 Саше, аз бях саркастичен към колегата, който така жлъчно ни съобщи това, което разбрахме отдавна в темата. 1 Цитирай
algor Публикувано Август 3, 2016 Публикувано Август 3, 2016 Разбрах те, а аз пък не цитирах неговото мнение, за да стане ясно, че визирам него. Обаче Миро рече, че е прав колегата, ебаси. Цитирай
The Shaman Публикувано Август 5, 2016 Автор Публикувано Август 5, 2016 Така... След пет дни ми се обади акаунта да ми каже, че практиката за връщане била в офис, от там сервиза им и т.н. Акаунта ми напуска Вива в края на месеца и го боли ху*, опа, пу**ата... Лизинга (пуснах го да върви със сметките) не можел да се развали и щели да търсят решение. Вече стана ясно, че няма да го намерят, та въпроса ми е... До каква степен мога да се разправям и какви са правата ми в случая, ако някой е наясно? Цитирай
istoyanov Публикувано Август 5, 2016 Публикувано Август 5, 2016 Сервиз и на третия път май връщат пари или заменят. По принцип четеш, какво пише в договора. Какви са условията за прекратяването му? На лизинга говоря. Но ако не работи устройството се ходи на сервиз... Ако не може да се оправи - замяна или връщане на пари(разваляне на договорът за лизинг). Като бизнес клиент би следвало да се намери вариант, но ... Виваком...(не ги харесах и това е). Това е според мен. Нека по-запознат сподели.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
dessyteneva Публикувано Август 5, 2016 Публикувано Август 5, 2016 Лошото в случая е, че става въпрос за частична съвместимост, която може би е описана някъде в спецификациите на часовника и това не означава, че не работи, ще си измият ръцете, че е трябвало да провериш дали е съвместим с твоя телефон. Що не го пуснеш да се продаде и парите да си купиш друг или да погасиш лизинга? Цитирай
The Shaman Публикувано Август 5, 2016 Автор Публикувано Август 5, 2016 Нали не мислиш, че не съм проверил?! В сайта си, българския, Хуйвей имат линк, чрез който може да провериш съвместим ли е телефона ти с часовника. Ето резултата:Ето какво излиза още при търсене с Гугъл:А ето и на самия сайт какво пише:Ясно е, че няма да опишат проблема публично, ясно ми е и, че Виваком нямат вина, но аз имам ли? Цитирай
istoyanov Публикувано Август 5, 2016 Публикувано Август 5, 2016 Нямаш вина, но аз бих отишъл, обяснявам проблема и връщам стоката. Ако има проблем/несъвместимост/липса на функции и не е споменато никъде публично в сайтовете, които цитира, то това за мен е технически проблем, който не зависи от теб и си искаш замяна или отказ от лизинг. Това бих направил. Ако обаче е споменато, тогава няма основание за връщане.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
The Shaman Публикувано Август 5, 2016 Автор Публикувано Август 5, 2016 Така мисля и аз да направя. 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Август 5, 2016 Публикувано Август 5, 2016 Ами значи подвеждаща информация и ако ти откажат, можеш да сезираш КЗП. Стискаме палци и очакваме развитието по казуса Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.